Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Zakintos, Leto za mlade 2022

12
dana
9
noćenja
2
Bus + trajekt

ZAKINTOS, Leto za Mlade 2022

Zakintos ili Zante, kako ga još zovu meštani, treće je po veličini Jonsko ostrvo. Karakterišu ga prelepe plaže sa zlatastim peskom i posebne vrste kornjača caretta caretta koje ovde ležu jaja, pa je i to jedan od razloga proglašenja ovog ostrva nacionalnim primorskim parkom. Sa druge strane, arhitektura samog Zakintosa dosta je unikatna i na svakom koraku oseća se uticaj mnogobrojnih osvajača koji su vladali ovim prostorima. Mesto koje će i ove godine biti naša centralna destinacija jeste Laganas, grad smešten na 9 km dugoj peščanoj plaži, u najtoplijem zalivu cele Grčke. Veliki broj vrhunskih diskoteka i klubova, odlični restorani sa specijalitetima iz svih delova sveta, ali i nezaboravni izleti garantuju vrhunski provod. Neka zabava počne!!!

HOTEL ALEXANDER 4****

Hotelski sadržaj:
Hotel je smešten u blizini plaže (oko 400m) i centra Laganas, na samo nekoliko minuta hoda od najbližih barova i restorana. Od aerodroma Zante do hotela ima 8 km. Živahni kompleks je dobar izbor za one koji žele da uživaju u sadržajima na lokaciji nadomak akcionog noćnog života. Hotel Alexander je popularan među grupama koje žele pogodnost živahnog odmarališta odmah na svom pragu. Hotelski restoran nudi izbor domaćih i međunarodnih omiljenih jela. Tu je i glavni hotelski bar i bar kraj bazena koji poslužuje osvežavajuća pića i grickalice.

Smeštaj:
Hotel nudi 175 dvokrevetnih, trokrevetnih, četvorokrevetnih soba, apartmana i studija sa jednostrukim ili bračnim krevetima. Sve sobe sadrže TV, frižider, telefon, sef, peškire, klima-uređaj (uz doplatu) i balkon ili verandu.

MATINA STUDIOS

Matina studios se nalazi u mirnijem delu Laganasa, na nekoliko koraka od magistralnog puta, a ujedno na dobrom strateškom položaju. Lokacijski se nalazi na svega 200m od glavne ulice Laganasa, a na samo 500m od uskog centra zbivanja gde se nalaze restorani, brojni objekti za zabavu, kafeterije, marketi, razni klubovi i mnogi drugi sadržaji. Smeštaj se nalazi na oko 900m od plaže. Neposredno u blizini smeštaja se nalazi market.

Studio 1/3: Svaki studio ima sopstveno kupatilo, kuhinju, frižider i terasu. SEF se može doplatiti na licu mesta. Sobe ne poseduju klimu, ali je moguće doplatiti na licu mesta ventilator. Matina studios poseduje i parking ispred smeštaja.

BARBARA STUDIOS

Barbara studios se nalazi na odličnoj lokaciji, u sporednoj ulici u centru Laganasa. Lokacijski se nalazi se na 150m od glavne ulice gde se nalaze svi sadržaji (restorani, klubovi, zabavni sadržaji, kafeterije, marketi i ostalo), a od plaže oko 400m. U istoj ulici gde i smeštaj, na nešto manje od 80m se nalazi poznati pool bar Mansion, mesto gde će biti organizovane neke dnevne i noćne žurke zagrevanja (warm up). Gosti Barbare, ujedno mogu da koriste i sve sadržaje Mansion-a (bazen, ležaljke, wifi internet, bar). Studio 1/2 : Studio poseduje ili dva odvojena kreveta ili jedan bračni. Svi studiji su opremljeni kuhinjom, frižiderom, kupatilom, terasom i sefom. Sobe ne poseduju klimu, ali je moguće doplatiti na licu mesta ventilator. Smeštaj poseduje i parking.

VILA SPIROS II

Vila Spiros je lepo opremljen smeštaj, sa odličnom lokacijom, u strogom centru Laganasa. Smeštaj se nalazi u sporednoj ulici, u blizini glavne ulice i plaže, odmah pored smeštaja Dora studios. Lokacijski se nalazi se na svega 100m od glavne ulice, a do plaže ima nešto manje od 250m. Vila Spiros se nalazi na par minuta hoda od glavne ulice koja predstavlja epicentar svih dešavanja u Laganasu i na 5 minuta hoda do peščane plaže. Vilu okružuje predivan vrt sa bujnom mediteranskom vegetacijom.

Vila Spiros poseduje tri mezoneta – četvorokrevetne, petokrevetne kao i šestokrevetne mezonete. Mezoneti se sastoje od dnevne sobe koja se nalazi na prvom spratu i spavaće sobe drugom nivou, sobe su povezane spiralnim stepeništem, svaka soba poseduje sopstveno kupatilo. Sobe su prostrane. Sve smeštajne jedinice poseduju kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju, frižider, mini električni šporet, posuđe, terasu, TWC , Wi-Fi (doplata), klimu (doplata na licu mesta) i sef.

Ispred smeštaja se nalazi parking. Struktura kreveta mezoneta: četvorokrevetni mezonet poseduje bračni krevet u prizemlju, dok na spratu ima 2 standardna kreveta. Petokrevetni mezonet poseduje bračni krevet u prizemlju, dok na spratu ima 3 standardna kreveta. Šestokrevetni mezonet poseduje bračni krevet u prizemlju, dok na spratu ima dva standardna kreveta i jedan bračni.

HAVANA STUDIOS

Havana studios predstavlja kompleks studija, koji se nalaze na odličnoj lokaciji, u centru Laganasa. Smeštaj se lokacijski nalazi u sporednoj ulici, na svega nešto manje od 100m od glavne ulice i  300m od plaže. Havana studios se nalazi u sklopu pool bar-a Mansion, mesto gde ćemo imati neke dnevne i noćne žurke zagrevanja (warm up party). Gosti Havane, ujedno mogu da koriste i sve sadržaje Mansion-a (bazen, ležaljke, wifi internet, bar).  Havana raspolaže sa  1/2, 1/3, 1/4 i 1/5 studijima i apartmanima koji su opremljeni kuhinjom, kupatilom, frižiderom, terasom, klimom (doplata na licu mesta). Ujedno, ispred smeštaja se nalazi i parking.

SPIRA STUDIOS

SPIRA studios je smeštaj odličnog kvaliteta koji se nalazi na odličnoj lokaciji u strogom centru, ujedno na samoj glavnoj ulici na samo 150m od mora. Smeštaj je u glavnoj ulici gde se nalaze svi sadržaji (restorani, kafeterije, klubovi, marketi i ostalo). Raspolaže sa 1/3 studijima i 1/5 apartmanima koji su opremljeni kuhinjom, twc. Svaki studio ili apartman ima ujedno i terasu, frižider. Smeštaj je opremljen sa klimom koja se doplaćuje na licu mesta tokom boravka. Sve sobe su komforne i lepo opremljene. Petokrevetne sobe poseduju tri standardna kreveta i jedan bračni, dok trokrevetne sobe poseduju tri standardna kreveta. Prilikom dolaska u smeštaj, potrebno je ostaviti određeni depozit koji se vraća prilikom povratka.

DORA STUDIOS

Dora studios se nalazi baš blizu glavne ulice i na 200m od mora, sa zaista dobrom lokacijom u strogom centru Laganasa, pored vile Spiros II. Raspolaže sa dvokrevetnim (soba sa dva standardna kreveta ili soba za bračnim krevetom) i trokrevetnim studijima (sobe sa jednim bračnim i jednim standardnim krevetom) koji su opremljeni kuhinjom, frižiderom, sefom i kupatilom. Svaki studio ima terasu. Smeštaj je opremljen sa klimom koja se doplaćuje na licu mesta tokom boravka. Smeštaj poseduje i wifi internet koji se takođe može doplatiti na licu mesta. Dora studios poseduje i parking.

KATERINA STUDIOS

Smeštaj se nalazi u centru, u sporednoj ulici, u mirnom delu Laganasa, na 500 m od glavne gradske plaže i 250m od glavne ulice gde se nalaze svi sadržaji (restorani, klubovi, zabavni sadržaji, kafeterije, marketi i ostalo) Laganasa. Na svega par minuta hoda, dolazite do same glavne ulice. Svaki studio je veoma prostran, poseduje kupatilo, terasu, mini kuhinju i frižider. Smeštaj je na bazi dvokrevetnih soba (dva standardna kreveta), trokrevetnih (tri standardna kreveta) i četvorokrevetnih studija (2 standardna kreveta i 1 krevet na sprat). Studiji se nalaze u dva objekta koji su smešteni jedan pored drugog. Sve sobe poseduju klimu koja se doplaćuje na licu mesta tokom boravka. Smeštaj poseduje i sef koji se može doplatiti na licu mesta za sve dane boravka. WiFi je besplatan. U neposrednoj blizini objekta nalazi se prodavnica. Smeštaj poseduje i parking.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN (SRBIJA)

Polazak u 12:00h iz Beograda sa i u 10:00h iz Novog Sada sa dogovorenog mesta (obaveza putnika je da proveriti dva dana pred polazak tačnu lokaciju i vreme polaska). Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2 – 10. DAN (LAGANAS)

Posle noćne vožnje, sledi dolazak u luku Kilini i prelazak trajektom do glavnog grada Zakintosa, odakle, posle kraće vožnje, stižemo do našeg krajnjeg odredišta – Laganasa! Smeštaj grupe i upoznavanje sa mestom boravka…
Zakintos već godinama unazad spaja nespojivo – prijatan odmor sa jedne strane, ali i vrhunski provod sa druge! Dobro napunite baterije, jer u Laganasu žurka traje 24h! Za vreme boravka na ostrvu doživećete nesvakidašnji provod na najboljim Modena tematskim žurkama, ali i steći nezaboravne uspomene za ceo život!
Zakintos krase brojne atraktivne plaže, a neke od njih su St. Nicholas, Casa Playa, Bannana beach gde nas očekuju dnevne žurke, Igre bez granica i razna sportska takmičenja.
Niste bili na Zakintosu ako niste bili na krstarenju i čuvenoj plaži Navajo, koja je zaštitni znak ostrva i jedna od najlepših plaža na svetu, a poseban doživljaj predstavlja žurka na brodu dok krstarite obalom Zakintosa sve do zalaska sunca.
Upoznaćemo se sa ostrvom u obilasku autobusom i prelepim glavnim gradom Zanteom, uživaćemo u savršenoj panorami Zakintosa, kao i u degustaciji domaćih vina i specijaliteta prilikom posete tradicionalnoj grčkoj vinariji. Definitivno najbolje fotografije ćete napraviti na vidikovcu sa najlepšim pogledom na Navajo plažu, a izlet završavamo vrelom dnevnom žurkom!
Ne propustite priliku da posetite glavni grad Zante i noću i upoznate Zakintos u skroz drugačijem svetlu, kada do izražaja dolazi elegancija kojom odiše zahvaljujući uticaju Venecije.
Da je ostrvo poznato po kristalno plavom moru, uverićete se dok budete obilazili pećine i uvale Zakintosa, a imate i jedinstvenu priliku da vidite kornjače Caretta-Caretta, koje predstavljaju jednu od najvećih atrakcija.

11. DAN (LAGANAS)
Posle napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka Beogradu. Prelazak trajektom do luke Kilini i noćna vožnja preko Grčke i Makedonije prema Srbiji.

12. DAN (SRBIJA)
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Polazak06.7.06.7.06.7.06.7.06.7.15.715.715.715.715.724.7.24.7.24.7.24.7.24.7.
Povratak17.7.17.7.17.7.17.7.17.7.26.7.26.7.26.7.26.7.26.7.04.8.04.8.04.8.04.8.04.8.
Naziv vile:Usluga1/21/31/41/51/61/21/31/41/51/61/21/31/41/51/6
HOTEL ALEXANDER 4****NA-----309 €289 €279 €--309 €289 €279 €--
BARBARANA-----265 €----265 €----
Polazak02.8.02.8.02.8.02.8.02.8.11.8.11.8.11.8.11.8.11.8.20.8.20.8.20.8.20.8.20.8.
Povratak13.8.13.8.13.8.13.8.13.8.22.8.22.8.22.8.22.8.22.8.31.8.31.8.31.8.31.8.31.8.
Naziv vile:Usluga1/21/31/41/51/61/21/31/41/51/61/21/31/41/51/6
HOTEL ALEXANDER 4****NA309 €289 €279 €--309 €289 €279 €--279 €259 €249 €--
BARBARANA265 €----245 €----235 €----

* Cenovnik br. 1 od 01.03.2022.

*CENOVNIK VAZI ZA PRIJAVE DO 10.07.2022.

Legenda:
1. NA – NAJAM SOBE – NOĆENJE BEZ DORUČKA
2. ND – NOĆENJE SA DORUČKOM
3. SOLD OUT – SMEŠTAJ RASPRODAT I NIJE VIŠE DOSTUPAN
4. 1/2 – SOBA SA 2 KREVETA
5. 1/3 – SOBA SA 3 KREVETA
6. 1/4 – SOBA SA 4 KREVETA
7. 1/5 – SOBA SA 5 KREVETA
8. 1/6 – SOBA SA 6 KREVETA

 

CENA UKLJUČUJE:

• Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
• 9 noćenja u izabranom smeštaju na Zakintosu.
• Prevoz trajektom na relaciji Kilini – Zakintos – Kilini.
• Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
• Admnistrativne troškove obrade rezervacije 25eur

 

CENA NE UKLJUČUJE:

• Fakultativne izlete.
• Putničko i zdravstveno osiguranje i COVID osiguranje
• Obaveznu gradsku taksu (od 01.01.2018) – u privatnom smeštaju (studiju/apartmanu) – 0.50 € po noćenju / po studiju ili apartmanu ili sobi, u  hotelima sa 1* i 2*– 0.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 3*– 1.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 4*– 3 € po noćenju / po sobi,  a za boravak u hotelima sa 5* – 4 € po noćenju / po sobi – plaća se na licu mesta (na dan dolaska u vilu/hotel).
• DEPOZIT U SLUČAJU ŠTETE. Plaća se direktno vlasnicima kuća. U slučaju da ne bude napravljena nikakva šteta u smeštajnom objektu, depozit se vraća posle check outa.

Doplatu za gorivo, u iznosu od 1000 din, pocevsi od 08.07.2022.

NAČIN PLAĆANJA:

• Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu arodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).

• GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

• PLATNIM KARTICAMA: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.


NAPOMENE:

• Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 19.01.2021. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.

• Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 25 eur.

• Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja

• Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca i Novi Sad

• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

• Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

• ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 9/2021 kat. A25

• ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.

• Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA)

BOAT PARTY ZAKINTOS

Ne propustite pravu letnju žurku na brodu sa stotinama mladih! Možemo slobodno reći da nam je ovo jedna od najboljih i najpopularnijih žurki! Brod koji smo organizovali izgledaće kao najveća ploveća diskoteka na Zakintosu! Naši dj-evi, dobra muzika uz najbolje strane i domaće hitove, kupanje, animacija, zalazak sunca i prelepo tirkizno more garantuju savršenu atmosferu… Polazak na ovaj izlet je poslepodne, tako da imate vremena da se odmorite pre najluđeg krstarenja! Danas najbolji provod na Zakintosu – žurka na brodu uz fantastičnu atmosferu!

KRSTARENJE – BLUE CAVES & NAVAGIO BEACH

Na Zakintosu se priroda potrudila da napravi pravi raj za oči! Na ovom krstarenju, pored kupanja i sunčanja na velikom brodu, imaćete priliku da obiđete neistražene plaže, uvale, grebene… Posetićemo Plave pećine (Blue caves), Zaliv delfina i plažu sa razglednica (jednu od najlepših plaža na svetu) – „Shipwreck“ (Navajo). Naravno, napravićemo i nekoliko pauza radi fotografisanja, kupanja i sunčanja na mestima do kojih se može doći samo brodom! Pravi relax celodnevni izlet uz usputna stajanja za kupanje koji ne smete propustiti – dan za uživanje u svakom smislu!

OBILAZAK OSTRVA AUTOBUSOM

Nešto što ne smete propustiti kad ste već na Zakintosu, obilazak nekih od najvećih znamenitosti na ostrvu! Ne propustite posetu glavnom gradu ostrva Zakintos – Zante. Gradić koji se po svemu razlikuje od Laganasa i gde je uticaj venecijanske kulture prisutan na svakoj građevini. Grad, koji je u velikom zemljotresu bio skoro sravnjen sa zemljom, danas odiše elegancijom! Obilazak vidikovca sa pogledom na celo ostrvo i mestom za savršene fotografije. U nastavku posećujemo jednu od najstarijih vinarija Zakintosa, gde ćemo probati neka od lokalnih ostrvskih vina i specijalitete. Na kraju obilaska videćemo sa čuvenog vidikovca najpoznatiju plažu „Shipwreck“ (Navajo), mesto gde se nekada davno nasukao krijumčarski brod, i ujedno napraviti fantastične fotografije… Potom sledi povratak u Laganas i odlazak na plažu i u beach bar Cubaneros gde nastavljamo sa još jednom fantastičnom dnevnom žurkom.

PEĆINE ZAKINTOSA & CARETTA CARETTA

Nešto jako primamljivo i popularno na ostrvu Zakintos!!! Obilazak pećina brodićem i usputno stajanje za kupanje na prelepim mestima poput ostrva kornjače – Marathonisi… Kareta – kareta – to ćete čuti skoro na svakom koraku na ostrvu. Kareta je vrsta kornjače koja još samo postoji na ostrvu Zakintos. Može se videti samo na nekoj od plaža i uvala ovog prelepog ostrva. Brodići koji ispolovljavaju iz Laganasa su idealno prevozno sredstvo koje će vam omogućiti da se približite ovoj jedinstvenoj vrsti kornjača i napravite najlepše fotografije sa letovanja. Izlet za uživanje u svakom mogućem smislu!

PLAŽE ZAKINTOSA

Ukupna dužina obale ostrva Zakintos iznosi 123 km i krasi je izuzetno veliki broj uređenih priobalnih regija. Iskoristite priliku i posetite neke od najatraktivnijih regija, poput plaža St. NicholasBanana Beach, Azzuro Beach, Porto Zoro, Argassi, Porto Roma, Porto Vromi, Casa Playa… Svaki izlet imaće posebnu tematiku: Igre bez granica, Beach Party, takmičenja u odbojci i fudbalu na pesku…

ZANTE BY NIGHT

U večernjim satima, a pre izlaska na neki od naših party-ja, upoznajte drugu stranu ostrva Zakintos. Izlet autobusom do glavnog grada, kratki obilazak sa vodičem i slobodno vreme u trajanju od cca 3h. Na raspolaganju su vam prelepi kafići, restorani, a možda i vreme kada ćete kupiti neke od prepoznatljivih suvenira, koji će vam biti jedna od uspomena sa ovog letovanja. Povratak u Laganas oko ponoći.