Sunčev breg

12 DANA AUTOBUS

Leto za mlade, Sunčev Breg, je najpoznatije i najveće bugarsko letovalište, lepa uvala sa dugom peščanom plažom boje zlata. Nalazi se u južnom delu obale Crnog mora i udaljeno je 35 km od grada Burgasa – najveće južne bugarske luke. Duž plaže smešteno je 160 hotela svih kategorija, što je učinilo da Sunčev breg postane moderno evropsko letovalište. Najviše ga posećuju turisti iz Srbije, Makedonije, Rusije i Engleske.

Ima više od 1500 sunčanih sati, veliki broj prirodnih dina i šarenoliku prirodu – cvetne vrtove, aleje u parkovima, četinarske i listopadne šume. Karakterišu ga mirna i prozirno čista voda. Plaža u Sunčevom Bregu je nosilac nagrade ’’Blue Flag’’ zbog svojih prirodnih i ekoloških prednosti, i to je još jedan dokaz njenog kvaliteta. Prelepa peščana plaža (sitan zlatni pesak) sastavljena od dina je pravi prirodni fenomen. Duga oko 9 km, a široka oko 40 m. Dno je peskovito i postepeno se spušta, pa je idealno za decu i porodične odmore. Plaža je prepuna kafića i barova. U Sunčevom Bregu ima mnoštvo restorana, barova, noćnih klubova i diskoteka, tako da ćete uživati u karaokama, plesu, živoj muzici, dj-evima. Posebnu atrakciju čini blizina starog ribarskog mesta Nesebra.

1. DAN (SRBIJA)
Polazak u 19:00h iz Beograda i u 17:00h iz Novog Sada sa dogovorenog mesta (obaveza putnika je da proveri dva dana pred polazak tačnu lokaciju i vreme polaska). Vožnja preko Srbije i Bugarske sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2 – 10. DAN (SUNČEV BREG)
Posle noćne vožnje, sledi dolazak u Sunčev Breg, smeštaj u studije i apartmane. Biser Crnog mora pružiće Vam savršenu kombinaciju odmora i zabave.
Letovalište Sunčev Breg ne čine samo hoteli. Veliki broj restorana, klubova, diskoteka, barova, zajedno sa izvanrednim izletima učiniće vaš boravak potpunim.
Svako veče pravimo odlične žurke, svako veče rezervisano je za neku tematsku žurku, za nešto posebno, gde pod vedrim nebom stvaramo zajedničke uspomene.
Boat party prevazilazi sva vaša očekivanja i ne može se prepričati, već samo doživeti.
Ukoliko volite uzbuđenje i adreanlin, provedite dan u najvećem akva parku Bugarske koji se nalazi u Sunčevom Bregu. Park je prepun atrakcija namenjen posetiocima svih uzrasta. Zainteresovanima su na raspolaganju brojne vodene atrakcije, kao i koktel barovi i restorani gde možete predahnuti i „napuniti baterije“ za još jednu turu zabave.
S obzirom na to da je Nesebar udaljen od Sunčevog Brega samo 5 km i da su se granice između ova dva grada još malo pa izgubile, možete svoj dan provesti i na jednoj od dve plaže koje se nalaze na njegovoj teritoriji.

11. DAN (BUGARSKA – SRBIJA)
Posle napuštanja soba, krećemo nazad ka Beogradu. Vožnja preko Bugarske prema Srbiji.

12. DAN (SRBIJA)
Dolazak u ranim jutarnjim časovima.

Apartcomplex SAINT ELENA

Apart-kompleks St. Elena je smešten na mirnoj lokaciji u Sunčevom Bregu, na 5 minuta hoda od plaže. U ponudi ima otvoreni bazen i besplatan parking koji okružuje objekat. Svi apartmani poseduju terasu s koje se pruža pogled na vrt ili bazen. Pored toga sadrže TV sa kablovskim kanalima i čajnu kuhinju sa frižiderom. Kupatila su opremljena tuš kabinama. Besplatan bežični internet je dostupan u lobiju. Apartmani nude udobnost doma za razliku od običnih hotelskih soba. Prikladni su za kratki i dugi boravak, tokom kojih se možete osećati kao kod kuće. Na raspolaganju vam je prostrani dnevni boravak sa udobnim nameštajem, TV-om, kao i spavaća soba za dobar odmor. Spavaće sobe su prostrane s velikim udobnim krevetima, garderobom i toaletnim stolom sa ogledalom. Svaka soba ima klima-uređaj. Studiji su sačinjeni iz jedne prostorije, sastoje se od bračnog kreveta ili dva razdvojena kreveta, dok je treći krevet sofa ili krevet na razvlačenje (pomoćni ležaj). Trokrevetni studiji su sa pomoćnim ležajem. Petokrevetni apartmani su takođe sa petim pomoćnim ležajem.

Rezerviši mesto!
Polazak9.7.9.7.9.7.9.7.18.7.18.7.18.7.18.7.27.7.27.7.27.7.27.7.
Povratak20.7.20.7.20.7.20.7.29.7.29.7.29.7.29.7.7.8.7.8.7.8.7.8.
HotelUsluga1/21/31/41/51/21/31/41/51/21/31/41/5
Saint Elena ApartComplexNASOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUT

* Cenovnik br. 1 od 06.02.2019.

*RODJENDANSKI POPUST – POPUST U IZNOSU OD 5.000 DINARA PO OSOBI, NA CENE IZ TABELE ZA SVE TERMINE. AKCIJA VAŽI DO SUBOTE 15.06.2019.

 

Legenda:
1. NA – NAJAM SOBE – NOĆENJE BEZ DORUČKA
2. ND – NOĆENJE SA DORUČKOM
3. SOLD OUT – SMEŠTAJ RASPRODAT I NIJE VIŠE DOSTUPAN
4. 1/2 – SOBA SA 2 KREVETA
5. 1/3 – SOBA SA 3 KREVETA
6. 1/4 – SOBA SA 4 KREVETA
7. 1/5 – SOBA SA 5 KREVETA
8. 1/6 – SOBA SA 6 KREVETA

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 9 noćenja u izabranom smeštaju u Sunčevom Bregu.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete.
 • Putničko i zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 13 €.
 • Obaveznu gradsku taksu od 1 € po danu po osobi.
 • 40 € po osobi obavezan deposit za korišćenje studija, apartmana, vraća se nakon završetka boravka, u slučaju da nema nastalih oštećenja tokom samog boravka.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 3000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 3000 dinara, a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2019. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena travel» od 25.01.2019. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša, Kragujevca i Novog Sada.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporucuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 490/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COMILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zakljucenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom     putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA).

Leto za Mlade / sve destinacije