Spring Break 2019

BUDVA/ od 29. APRILA do 3. MAJA

Modena Travel & Events nastavlja tradiciju najboljeg prvomajskog provoda, zato je ove godine naša baza u Crnoj Gori, u centru zabave crnogorskog primorija – BUDVI od 29. APRILA do 3. MAJA! Vodimo vas u jedno od najpopularnijih jadranskih letovališta, ujedno i najpoznatije mesto na Jadranu za noćni provod sa brojnim barovima i klubovima! Sunce, more, plaža, sjajna muzika i hiljade mladih iz Srbije će ovog proleća od Budve napraviti centar zabave!

PO PRVI PUT IZ SRBIJE ZA VAS ORGANIZUJEMO PARTY VOZ, SA MUZIKOM I DJ-EVIMA NA TRASI BEOGRAD – BAR. MESTA NA VOZU SAMO ZA NAJBRŽE!

Zato zaboravite na ispite, knjige i ostale obaveze, samo spakujte dobro raspoloženje i pridružite nam se na NAJVEĆEM PRVOMAJSKOM PARTY PUTOVANJU! VODIMO VAS NA SPRING BREAK, ALI BREAK-A NEMA!

 1. DAN (29.04.2019. Ponedeljak) SRBIJA – CRNA GORA (PARTY VOZ ILI BUS)

Polazak u večernjim časovima iz Beograda (minumim za relizaciju polazaka iz ostalih gradova je 25 putnika). Ukrcavanje na voz u Beogradu, žurka počinje, doživite jedinstvenu priliku putovanja vozom, sa više stotina mladih ljudi iz Srbije uz neprekidnu zabavu po vagonima, odvojenim samo za naše putnike. Noćna vožnja kroz Srbiju, sa usputnim zadržavanjima i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

 1. DAN (30.04.2019. Utorak) BAR – BUDVA

U ranim jutarnjim časovima dolazak u Bar, transfer autobusima do Budve, upoznavanje mesta i smeštaj po odabranim objektima i spremanje za prvu žurku u nizu – WELCOME PARTY: sunce, kokteli, najbolja house muzika, zalazak sunca… Za Vas organizujemo party u najatraktivnijem plažnom baru na slovenskoj plaži. NEPROCENJIVO! Slobodno vreme za odmor od putovanja i pripreme za prvo veče i prvu noćnu žurka uz nastup jednog od najpopularnijih regionalnih izvođača! Noćenje za one koji ne izdrže naš ritam…

 1. DAN (01.05.2019. Sreda) BUDVATIVAT – KOTOR

Mogućnost odlaska na fakultativni izlet sa lokalnim vodičem u Tivat i Kotor. Obilazak najraskošnije i najbogatije yacht marine na Jadranu, a nakon Tivta planiran je odlazak u Kotor. Između Tivta i Kotora primetićete neverovatni kontrast savremene arhitekture i istorijske gradnje koja još dan danas ponosno i netaknuto stoji u Kotoru koliko je god grad puta u istoriji bio napadnut. Obilazak stare mediteranske kotorske luke koje je okružena impresivnim gradskim zidinama. Luka je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESKO-a, kao svetska kulturna baština. Između 1420-1797. godine, Kotor je sa okolinom pripadao Veneciji pa je venecijanski uticaj ostavio trag na gradskoj arhitekturi. Posle obilaska, povratak u Budvu na drugu dnevnu žurku sa novom temom, novim DJ-evima i novom energijom… Ludilo do kasnih poslepodnevnih sati, odmor, pa zagrevanje za spektakularno veče i nastup još jedne velike muzičke zvezde! Ovog puta nema spavanja!

 1. DAN (02.05.2019. Četvrtak) BUDVA – DUBROVNIK

Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta u Dubrovnik. U gradu koji se nalazi na  UNESCO-voj listi Svetske baštine planirano je razgledanje grada sa lokalnim vodičem koji će nas prošetati Stradunom, pokazati crkvu Svetog Vlahe, Veliku Onofrijevu česmu, Lovrjenac, Gradska vrata i druge znamenitosti.  Sa gradskih zidina pruža se nezaboravan pogled na ostrvo Lokrum i prelepo Jadransko more… Pripreme za poslednji dan – prvo nas očekuje još jedna dnevna žurka, poslednja u nizu u jednom od najpoznatijih beach barova u Budvi! Žurka do kasnih poslepodnevnih sati, ali tempo ne sme pasti, jer nas čeka zatvaranje ovogodišnjeg Spring Break-a uz nezaboravnu žurku do ranih jutarnjih sati i vrelu atmosferu za koju će biti zadužena jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda sa ovih prostora!

 1. DAN (03.05.2019. Petak) BUDVA BAR – SRBIJA

Buđenje i napuštanje smeštajnih jedinica do 09.00 h. Polazak ka Srbiji je planiran odmah nakon napuštanja smeštaja. Transfer putnika koji putuju vozom do Bara. Nastavljamo žurku u party vozu. Ostatak putnika autobusima kreću put Srbije. Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim časovima.

Polazak29.04.29.04.29.04.29.04.29.04.29.04.
Povratak03.05.03.05.03.05.03.05.03.05.03.05.
Naziv smeštajaUsluga1/21/31/41/51/61/7
LOZANA99€89€84€84€-84€
SUNCENA99€89€84€84€--
FRANETANA99€89€84€84€--
JOVANA STNA99€89€----
VELŽONNA109€109€94€94€94€-
VELŽON LUXNA119€109€104€---
VILA IVANA99€89€84€-84€-
APARTMANI JELENANA99€89€84€---
APARTMANI JELENA 2NA99€89€84€---
APARTMANI ZECNA99€89€----
VILA LAKINA99€-84€---

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 3 noćenja u Budvi u apartmanu, ili vilama, ili hotelu, u 1/4, 1/5 ili 1/6 ili 1/7 sobama, studijima ili apartmanima.
 • Prevoz Party vozom na relaciji Beograd – Bar – Beograd, transfer putnika iz Bara do Budve i nazad ili prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Umanjenje za sopstveni prevoz: –30
 • Fakultativne izlete.
 • Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 6 € (osigurana suma 10.000 €).

NAČIN PLAĆANJA:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski i platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
 • GOTOVINSKI: 2000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 2000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 25.01.2019. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporuuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

NAPOMENE:

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 25.01.2018. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 1.800 dinara.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca i Novi Sad
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 490/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU WWW.MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA)

Vila VELŽON LUX

Vila Velžon sa deset luksuzno opremljenih apartmana, 9 dvokrevetnih soba, vrhunskim mediteranskim restoranom i vinotekom nalazi se u centru Budve, metropole crnogorskog turizma. Vila poseduje parking, video nadzor i komfor koji gostima omogućava ugodan boravak i istovremeno laku mobilnost do elitnih plaža Ričardova glava, Slovenska plaža, Bečići, Jaz… Restoran Vile Velžon je poznat po izuzetnoj mediteranskoj i tradicionalnoj kuhinji kao i kvalitetnom servisu. Restoran poseduje Vinoteku sa paletom od 150 vrsta vrhunskih vina te, restoransku baštu, ukrašenu cvećem i zelenilom. Profesionalno, prijatno i ljubazno osoblje vile i restorana Velžon potvrdilo se u savršenoj organizaciji banket i diplomatskih skupova, dočeka novogodišnjih i božićnih praznika, poslovnih i drugih skupova, kao i u organizaciji potreba zahtevnih gostiju. Lokacija: Udaljenost od najbliže plaže:  400 m, Udaljenost od centra grada:  1,5 km. Okruženje hotela: 50-100 m prodavnice, marketi 50-300 m, restorani, kafići, 100 m budvanska autobuska stanica. Najpopularniji sadržaji: besplatan parking, besplatan WiFi. LOKACIJA:Mainski put 14, Budva 85310, https://goo.gl/maps/6uF4DiaQBiP2

Rezerviši mesto!

Vila Velžon

Vila Velžon sa deset luksuzno opremljenih apartmana, 9 dvokrevetnih soba, vrhunskim mediteranskim restoranom i vinotekom nalazi se u centru Budve, metropole crnogorskog turizma. Vila poseduje parking, video nadzor i komfor koji gostima omogućava ugodan boravak i istovremeno laku mobilnost do elitnih plaža Ričardova glava, Slovenska plaža, Bečići, Jaz… Restoran Vile Velžon je poznat po izuzetnoj mediteranskoj i tradicionalnoj kuhinji kao i kvalitetnom servisu. Restoran poseduje Vinoteku sa paletom od 150 vrsta vrhunskih vina te, restoransku baštu, ukrašenu cvećem i zelenilom. Profesionalno, prijatno i ljubazno osoblje vile i restorana Velžon potvrdilo se u savršenoj organizaciji banket i diplomatskih skupova, dočeka novogodišnjih i božićnih praznika, poslovnih i drugih skupova, kao i u organizaciji potreba zahtevnih gostiju. Lokacija: Udaljenost od najbliže plaže:  400 m, Udaljenost od centra grada:  1,5 km. Okruženje hotela: 50-100 m prodavnice, marketi 50-300 m, restorani, kafići, 100 m budvanska autobuska stanica. Najpopularniji sadržaji: besplatan parking, besplatan WiFi. LOKACIJA:Mainski put 14, Budva 85310, https://goo.gl/maps/6uF4DiaQBiP2

Rezerviši mesto!

VILA FRANETA

Apartmani Franeta nalaze se blizu samog centra Budve, u kući između hotela Blue star i Loze u okviru koje se nalazi restoran. Tu je i picerija, kao i pekara gde uvek možete pojesti nešto toplo i ukusno. Uz to, na samo 15 metara od apartmana nalaze se piljarnica i market. Od državnih ustanova u okolini apartmana su i policijska stanica, opština i dom zdravlja, a u neposrednoj blizini je i strogi centar grada Budve. Sobe imaju ili dva standardna kreveta ili jedan bračni i kompletno su opremljeni posteljinom i peškirima. Pored kreveta nalaze se i noćni stočići, ormari su prostrani, izrađeni od kvalitetnog drveta u kojima ima sasvim dovoljno prostrora da se smesti i više od letnje garderobe za dve osobe. Kupatilo je uredno, popločano modernim pločicama različitih boja i, pre svega, izuzetno čisto. Pored svih neophodnosti sadrži još i tuš kabinu koja je dovoljno prostrana za svakoga. Svaka od ovih dvokrevetnih soba ima frižider, kao i TV. Osim toga, sobe su klimatizovane pa će vam spavanje biti ugodnije u prijatnoj atmosferi gde nema mesta vrućini. LOKACIJA: Mainski put 13, Budva 85310, https://goo.gl/maps/rR3V85mm4ML2

Rezerviši mesto!

HOTEL SUNCE

Hotel Sunce (ex St. Oliver) nalazi se na zaobilaznici u Budvi u naselju Potkošljun. Udaljen je od Slovenske plaže 300m i 20 minuta hoda od Starog grada. Kompletno je renoviran za sezonu 2017. godine. Hotel raspolaže sa 38 soba, tipa 1/2, 1/3 i 1/4. Svaka soba poseduje kupatilo i opremljena je garderoberom, LCD TV, frižiderom i klima uređajem. U sklopu hotela nalazi se restoran pansionske i a la cart ishrane, kapaciteta 120 mesta, a poseduje i otvorenu letnju baštu. Hotel poseduje sopstveni parking, koji se dodatno ne naplaćuje. Usluge koje su uključene u cenu: svakodnevno čišćenje soba, zamena peškira i posteljine na pola boravka, kablovska televizija , parking. Gostima je na raspolaganju centralna recepcija koja je otvorena 24h. LOKACIJA: 29. Novembra 18, Budva 85310, https://goo.gl/maps/fr7VJx9A4U72

Rezerviši mesto!

HOTEL LOZA

U strogom centru Budve, u neposrednoj blizini autobuske stanice, Mediteranskog Sportskog centra i Doma zdravlja, nalazi se hotel Loza, bivši hotel Olympic, jedan od najstarijih hotela u Budvi. Već čitave dve decenije hotel svojim gostima pruža ugodan i prijatan boravak tokom čitave godine. Smešten je na svega 300 metara od mora tako da predstavlja idealno mesto za odmor svakog gosta koji poseti Budvu. Hotel Loza raspolaže kapacitetom od 117 soba strukturalno raspoređenih kao dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne i višekrevetne koje su prostrane sa normalnim ležajevima za boravak i sedam osoba (dva kupatila). Sobe poseduju centralno grejanje što omogućava da hotel radi čitave godine. Sve sobe su klimatizovane, poseduju sopstveno kupatilo i TV sa kablovskom. U sklopu hotela nalazi se restoran kapaciteta oko 150 mesta, TV sala, otvoreni šank, poslastičarnica, turistička agencija, pivnica, čuvena bašta “Pod lozom” u kojoj gostuju najpoznatije zvezde naše estrade. LOKACIJA: Mainski put BR.17, Budva 85310, https://goo.gl/maps/RMRLS4Tms352

Rezerviši mesto!

PRIJATELJI PUTOVANJA