Spring Break 2018

KALITEA, Grčka / 27.04 – 01.05.2018

Modena Travel nastavlja tradiciju najboljeg prvomajskog provoda, zato je i ove godine naša baza u Grčkoj, u mestu KALITEA! Vodimo vas u jedno od najpopularnijih grčkih letovališta na obali Egejskog mora, ujedno i najpoznatije mesto na Halkidikiju za noćni provod sa brojnim barovima i klubovima! Sunce, more, plaža, sjajna muzika i hiljade mladih iz Srbije će ovog proleća od Kalitee napraviti centar zabave!

Zato zaboravite na ispite, knjige i ostale obaveze, samo spakujte dobro raspoloženje i pridružite nam se na NAJVEĆEM PRVOMAJSKOM PARTY PUTOVANJU! VODIMO VAS NA SPRING BREAK, ALI BREAK-A NEMA!

1. DAN (27.04.2018. Petak) SRBIJA – MAKEDONIJA
Polazak u večernjim časovima iz Beograda (minumim za relizaciju polazaka iz ostalih gradova je 25 putnika). Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2. DAN (28.04.2018. Subota) GRČKA – KALITEA
U ranim jutarnjim časovima dolazak u letovalište Kalitea, upoznavanje mesta i smeštaj po odabranim objektima i spremanje za prvu žurku u nizu – WELCOME PARTY: sunce, kokteli, najbolja house muzika, zalazak sunca… NEPROCENJIVO! Slobodno vreme za odmor od putovanja i pripreme prvo veče i prvu noćnu žurka uz nastup jednog od najpopularnijih regionalnih izvođača! Noćenje za one koji ne izdrže naš ritam…

3. DAN (29.04.2018. Nedelja) KALITEA – SOLUN
Posle jutarnje kafice ne propustite mogućnost fakultativnog izleta do drugog najvećeg grada Grčke – prelepog Soluna. Pored moderne arhitekture, velikih bulevara i trgova, Solun je sačuvao mnogobrojne istorijske građevine. Biser Grčke koji oslikava burnu istoriju, tradiciju i kulturu antike. Posle obilaska Soluna, povratak u Kaliteu na drugu dnevnu žurku sa novom temom, novim DJ-evima i novom energijom… Ludilo do kasnih poslepodnevnih sati, odmor, pa zagrevanje za spektakularno veče i nastup još jedne velike muzičke zvezde! Ovog puta nema spavanja!

4. DAN (30.04.2017. Ponedeljak) KALITEA
Buđenje i pripreme za pripreme za poslednji dan – prvo nas očekuje još jedna dnevna žurka, poslednja u nizu u jednom od najpoznatijih beach barova u Kalitei! Žurka do kasnih poslepodnevnih sati, ali tempo ne sme pasti, jer nas čeka zatvaranje ovogodišnjeg Spring Break-a uz nezaboravnu žurku do ranih jutarnjih sati i vrelu atmosferu za koju će biti zadužena jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda sa ovih prostora!

5. DAN (01.05.2017. Utorak) GRČKA – MAKEDONIJA – SRBIJA
Buđenje i napuštanje smeštajnih jedinica do 09.00 h. Polazak ka Srbiji je planiran oko podneva. Putovanje prema Srbiji kroz Grčku i Makedoniju. Dolazak u Srbiju u kasnim večernjim časovima.

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
 • 3 noćenja u Kalitei u apartmanu, ili vilama, ili hotelu, u 1/4, 1/5 ili 1/6 sobama, studijima ili apartmanima.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete.
 • Party narukvica: 30 € u agenciji.
 • Doplatu za 1/2 dvokrevetni studio/sobu 15 € po osobi i 1/3 studio/sobu 5 € po osobi.
 • Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 5 € (osigurana suma 10.000 €).

NAČIN PLAĆANJA:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
 • GOTOVINSKI: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • WEB KREDIT: kreditom poslovnih banaka, po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.
 • UPLATAMA NA RATE: 30% prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak od 20% 15 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2018.

NAPOMENE:

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 25.01.2018. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 1.800 dinara.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca i Novi Sad
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 490/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU WWW.MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA)

AGNI

Apartmani AGNI se nalaze u centu Kalitee, a u blizini se nalaze brojni kafići, restorani, barovi, marketi. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne i poseduju kupatilo, opremljenu kuhinju, TV, balkon, klimu (uz doplatu).

Rezerviši mesto!

ANNA BILL

Vila je smeštena 400m od centra mesta. Na raspolaganju su četvorokrevetni i petokrevetni apartmani. Pored vile se nalazi veliki supermarket tako da nećete imati problema oko nabavke i kupovine namirnica. Opis sobe: sve sobe su sa klimom, čajnom kuhinjom, frižiderom, TV SAT-om, TWC-om, balkonom ili terasom. Za razliku od ostalih destinacija u Kalitei nema doplata za klima uređaje odnosno isti su uračunati u cenu aranžmana.

Rezerviši mesto!

VILA ALKIONIS

Vila Alkionis se nalazi na 200 metara od plaže i na 50 metara od centra.

Rezerviši mesto!

ELIZABETH

ELIZABET hotel studios se nalazi u centru mesta Kalitea, u pešačkoj zoni, okružen prodavnicama i restoranima. Udaljen je od plaže oko 250 m. Objekat poseduje recepciju koja je otvorena 24 sata. U ulaznom delu studija je mini kuhinja ugrađena u rolo orman. Soba poseduje francuski i jedan odvojeni krevet u trokrevetnom, a dva francuska ležaja u četvorokrevetnom studiju, orman, toaletni stočić. Svaki studio ima kupatilo sa tuš kadom ili tuš kabinom i terasu sa pogledom na pešačku zonu ili uređeno dvorište. Sobe su opremljene TV aparatom i klima uređajem (uz doplatu).

Rezerviši mesto!

PRIJATELJI PUTOVANJA