Spring Break 2016

4 dana, 2 noćenja, Bus

SPRING BREAK FESTIVAL se vraća VEĆI i BOLJI. Prošlog proleća više od 3000 ljudi doživelo je NEVEROVATNU festivalsku ekstazu. Ove godine vraćaju se da potvrde tradiciju NAJVEĆEG I NAJBOLJEG  PARTY PUTOVANJA!

A sada nešto specijalno za Vas. Rapsody – Modena – Collegium Team nastavlja tradiciju najboljeg prolećnog provoda, ove godine naša baza je u Grčkoj!!! Spring break u jednom od najpoznatijih grčkih letovališta na obali Egejskog mora, u podnožju planine Olimp – PARALIJA… Sunce, more, plaža, sjajna muzika i hiljade mladih iz Srbije ovog proleća od Paralije će napraviti centar zabave! Zato zaboravite na ispite, knjige i ostale obaveze, samo spakujte dobro raspoloženje i pridružite nam se na NAJVEĆEM PROLEĆNOM PARTY PUTOVANJU!!!

1. DAN (05.05.2016. četvrtak) SRBIJA – MAKEDONIJA
Polazak u 22.00 sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra “Buvljak”), Novi Sad u 20.00 sa parking ispred Ekonomskog fakulteta (minumim za relizaciju polaska je 25 putnika). Noćna vožnja luksuznim autobusima preko Makedonije…

2. DAN (06.05.2016. petak) PARALIJA
U ranim jutarnjim časovima dolazak u letovalište Paralija, upoznavanje mesta i smeštaj po vilama. WELCOME PARTY: sunce, kokteli, najbolja house muzika, zalazak sunca… NEPROCENJIVO. Slobodno vreme za odmor od putovanja i pripreme za 2 dana totalnog ludila. Prvo veče i prva žurka, žurka upoznavanja! Spring Break počinje!!! Noćenje za one koji ne izdrže naš ritam…

3. DAN (07.05.2016. subota) PARALIJA – SOLUN
Posle jutarnje kafice ne propustite mogućnost fakultativnog izleta do drugog najvećeg grada Grčke – prelepog Soluna. Pored moderne arhitekture, velikih bulevara i trgova, Solun je sačuvao mnogobrojne istorijske građevine. Posle obilaska Soluna, povratak u Paraliju na dnevnu žurku sa novom temom, novim DJ-evima i novom energijom… Ludilo do kasnih poslepodnevnih sati, odmor, pa zagrevanje za spektakularno veče! Ovog puta nema spavanja.

4. DAN (08.05.2016. nedelja) GRČKA – MAKEDONIJA – SRBIJA
Buđenje i napuštanje smeštajnih jedinica do 09.00 Polazak ka Srbiji je planiran oko podneva. Putovanje prema srbiji kroz Grčku i Makedoniju. Dolazak u Srbiju u kasnim večernjim časovima.

CENA ARANŽMANA: 19 €

* Do popune kapaciteta

CENA ARANŽMANA: 39 €

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
 • 2 noćenja  u Paraliji u apartmanu ili vilama ili hotelu, 1/5 i 1/6 sobama, studijima ili apartmanima.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete i party narukvicu.
 • Doplatu za 1/2 dvokrevetni studio/sobu 20 € po osobi i 1/3 studio/sobu 10 € po osobi, za 1/4 dvokrevetni studio/sobu/app 10 € po osobi.
 • Putničko zdravstveno osiguranje  i osiguranje prtljaga  5 € (osigurana suma 10.000 €).

NAČIN PLAĆANJA:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
 • GOTOVINSKI: 1000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 1000,00 RSD od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.

NAPOMENE:

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 01.06.2015. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je za polazak iz Beograda,Novog Sada,Niša i Kragujevca. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOOkao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (UNIQA).

PRIJATELJI PUTOVANJA