Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Sitonija Apartmani

Sitonija spada u nekoliko oblasti koja je najbliža našim turistima, i zajedno sa svojim prirodnim ljepotama čini jednu od najpoželjnijih i najčešćih destinacija za odmor. Raznovrsnost smještaja, kapacitet istih kao i pristupačnost što se tiče cijena zaokružuju Sitoniju kao izbor bez greške.
Rastojanje od Beograda (koji ćemo uzeti kao referentnu tačku u Srbiji) do Nikitija (glavni grad Sitonije i prvo veće mjesto u dolasku) je 742km ili prevedeno u sate vožnje oko 9 sati. Naravno, moguća je i alternativna ruta preko Bugarske sa svojih 796km i nekih sat i po duže vožnje (mi vam ipak preporučujemo put preko Makedonije), kao i direktan let Beograd-Solun, i onda rent-a-car ili autobus do odredišta na Sitoniji.
Sitonija je centralni prst u poznatoj i karakterističnoj geografiji Halkidiki regije. Sa svoje zapadne strane gleda na plaže Kasandre, a sa istoka na izdvojenu planinu Atos sa svojim manastirima. Na samoj Sitoniji dominiraju dve planine, Itamos i Dragudelis. Za one aktivnije turiste ovo je sjajan dodatak uz plaže jer su ova dva zaštićena prirodna lokaliteta ispresjecana biciklističkim i treking stazama, a pogled sa vrha je fenomenalan.

APARTMANI / SITONIJA

Apartmani

Pitajte nas!
Pitajte nas!
Pitanja, nedoumice, problemi? Ovde smo da vam pomognemo!
Povezivanje...
Nijedan od naših operatera nije trenutno dostupan. Pokušajte ponovo kasnije. Hvala na strpljenju!
Naši operateri su trenutno zauzeti. Pokušajte ponovo kasnije! Hvala na strpljenju!
:
:
:
Imate pitanja? Pišite nam!
:
:
Ova prepiska je završena!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad