Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Rafting Tarom i Drinom

3
dana
2
noćenja
2
Bus/ili sopstveni prevoz

RAFTING TAROM I DRINOM

Zahvaljujući bistroj, brzoj vodi sa više od 50 bukova i netaknutim prirodnim okruženjem, na reci Tari su stvoreni idealni uslovi za vrhunski i nezaboravan doživljaj – RAFTING. Spuštanje čamcima niz divlju reku je pravi izazov za avanturiste i ljubitelje prirode. Posebno je atraktivna relacija Brštanovica – Šćepan polje u dužini od 17 km gde prolazite dvadesetak najatraktivnijih bukova. Jedan za drugim ređaju se Gornji Brštanovički, Borovi, Varda, Ćelije, Gornji i Donji Vjerinovića buk zatim Uzlup, Žanj, Ljutnica, Krsmanov kamen, Gornji i Donji buk, Šipčanica… Gornji tok reke od mesta Šljivansko preko Radovan luke do Brštanovice je malo sporiji jer su bukovi manji, ali ćete ostati zadivljeni neverovatnom lepotom i divljinom prirode. U tom delu svojom lepotom posebno se izdvaja vodopad Bajlovića sige.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN: NOVI SAD/BEOGRAD – VIŠEGRAD – KAMP KALISTA

Polazak iz Beograda u popodnevnim časovima (oko 13:00h) sa parkinga Muzeja istorije Jugoslavije (Kuća cveća). Usputne pauze u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. Dolazak u kamp „Kalista“ nadomak Foče (18 km) u večernim časovima. Smeštaj u bungalove- drvene kućice koje se nalaze na samoj obali reke Drine. Vecera. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Žurka!

2. DAN: RAFTING

Doručak. Nakon doručka sledi preuzimanje opreme koja se sastoji od neoprenskog odela, neoprenskih čizmi, kacige i sigurnosnog prsluka..Nakon provere opreme, ulazimo u džipove sa kojima se vozimo do Brštanovice koja je početna tačka naše avanture – raftinga rekom Tarom. Po završetku avanture, sledi ručak, slobodno vreme za individualne aktivnosti i odmor. Večera. Žurka.

3. DAN: KAMP KALISTA – BEOGRAD

Doručak. Pakovanje stavi i napuštanje bungalova. Mogućnost realizacije nekog od brojnih fakultativnih izleta. Polazak za Beograd. Dolazak u Beograd u večernjim časovima. Kraj programa.

SMEŠTAJ – RAFTING KAMP

Rafting kamp “Kalista” otvoren je 1998. godine i predstavlja prvi osnovani rafting kamp u dolini Bastasi na obali Drine. Zahvaljujući tome, zauzeo je najbolju i najlepšu poziciju dodirujući samu reku. Poseduje 36 bungalova za 2 – 6 osoba. Većina od bungalova poseduje sopstveno kupatilo i ceo kamp je pokriven bespatnim wi-fi internetom. U večernjim časovima je zagarantovan dobar provod uz živu muziku. https://www.kalista.rs/kamp.html

* Cenovnik br. 1 od 01.04.2021.

*POLASCI SVAKOG VIKENDA, OD PETKA DO NEDELJE!

Noćenje (sa kupatilom) + 5 obroka
90€
Noćenje (bez kupatila) + 5 obroka
85€

 

Cena uključuje:

• Dva noćenja u kampu – kamp Kalista.
• 5 obroka (doručak: domaća pršuta, kajmak, uštipci… Ručak-Večera: Jagnjetina sa ražnja, pastrmka, specijaliteti sa roštilja.. = )
• Rafting (Prevoz vozilima do Brštanovice – početne tačke raftinga, oprema za rafting, usluge licenciranih skipera, osiguranje svih učesnika na raftingu, ulaznice za Nacionalni park, taksu za splavarenje rekom Tarom)
• Boravišnu taksu
• Parking
• Wi-Fi
• Administrativne troškove (10evra)

Cena ne uključuje:

• Prevoz Beograd-Kamp Kalista-Beograd – 25evra (za organizovan prevoz potrebno je minimum 18 putnika)
• Putno zdravstveno osiguranje
• Konzumaciju pića u kampu
• Individualne troškove
• Fakultativne izlete

NAČIN PLAĆANJA:

• Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu arodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).

• GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

• PLATNIM KARTICAMA: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.

• ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2021. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

• Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 19.01.2021.. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.

• Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 25 eur.

• Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja

• Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca i Novi Sad

• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

• Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

• ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 9/2021 kat. A25

• ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.

• Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA)

Pitajte nas!
Pitajte nas!
Pitanja, nedoumice, problemi? Ovde smo da vam pomognemo!
Povezivanje...
Nijedan od naših operatera nije trenutno dostupan. Pokušajte ponovo kasnije. Hvala na strpljenju!
Naši operateri su trenutno zauzeti. Pokušajte ponovo kasnije! Hvala na strpljenju!
:
:
:
Imate pitanja? Pišite nam!
:
:
Ova prepiska je završena!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad