Modena TravelModena Travel
Forgot password?

PRAG – Nova godina 2023

5
dana
3
noćenja
1
Autobusom

Prag, Nova Godina 2023, Autobusom

Zlatni Prag, grad stotinu tonjeva, grad na obali reke Vltave, grad gde se nalaze Hradčani  stari i novi grad, Karlov most, astronomski sat Orloj… to je samo mali deo onoga što vam nudi Prag. Skoro u svakoj ulici se nalaze impozantne građevine koje vas mogu ostaviti bez daha – spomenici, dvorci, katedrale, a istorijsko jezgro Praga je proglašeno delom svetske kulturne baštine UNESCO. Ukoliko niste imali prilike da posetite Prag, biće dovoljno da stanete na zidine nekog od praških dvoraca, sagledate prostranstvo grada i panoramu koja u potpunosti opravdava epitet Zlatni grad.

1. DAN (29.12.2022. Četvrtak) BEOGRAD-NOVI SAD

Polazak u 20:00h iz Beograda sa Sajma parking ispred hale 5 i u 21:30h iz Novog Sada sa parkinga bivše stanice ATP Vojvodina. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku…

2. DAN (30.12.2022. Petak) PRAG

…sa dolaskom u Prag u jutarnjim časovima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada: Vaclavske namesti sa spomenikom Sv. Vaclava, Obecni dum i Prašna brana, Staromestske namesti, Tinova crkva, stara Gradska kuća, Astronomski sat – Orloj, spomenik Janu Husu, Stara jevrejska gradska kuća, Staronova sinagoga… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Fakultativni odlazak u jedan od najpoznatijih klubova. Noćenje.

3. DAN (31.12.2022. Subota) PRAG – DREZDEN

Doručak. Slobodan dan za odmor i individualni program, ili fakultativni odlazak do Drezdena. Obilazak, u novogodišnjem duhu okićenog, grada: Opera Zemper, Palata Cvinger, Bogorodičina protestantska crkva, Dvorska rimokatolička crkva, Državni muzej Drezden, Zlatni konjanik – Avgust Jaki… Slobodno vreme za šoping ili šetnju po centru grada do povratka u hotel. Fakultativni odlazak u diskoteku uz organizovan doček NOVE GODINE. Zabava do ranih jutarnjih časova. Noćenje.

4. DAN (01.01.2023. Nedelja) PRAG

Doručak. Fakultativno razgledanja grada: Hradčani, Stadion Strahov, samostan Strahov, Kraljevski dvorac, smena straže, Predsednička palata, Katedrala Sv. Vita, crkva Sv. Đorđa, Karlov most, spomenik Karlu IV, Rudolfinum… Fakultativna dvočasovna plovidba Vltavom. Povratak u hotel. Fakultativni odlazak u jedan od praških klubova. Noćenje.

5. DAN (02.01.2023. Ponedeljak) PRAG – ZAMAK ŠTERNBERG

Doručak. Nakon doručka izlazak iz hotela, fakultativni obilazak srednjevekovnog dvorca iz 13. veka, Češki Šternberg. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Polazak u večernjim časovima. Noćna vožnja preko Slovačke i Mađarske, uz usputna zadržavanja radi odmora.

6. DAN (03.01.2023. Utorak) SRBIJA

…sa dolaskom u Novi Sad – Beograd u ranim jutarnjim časovima.

A&O RHEA

A&o Prague Rhea Vas ugošćava od 30. marta 2018. potpuno novo renoviran: U ovom dizajnu a&o sve je postalo lepše, modernije i bolje. U 350 jednokrevetnih, dvokrevetnih, porodičnih i zajedničkih soba ima mesta za sve – bilo da se radi o bekpekeru, studentima ili porodicama. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo sa tušem/VC-om, 2u1 šamponom i maramicom za lice. Besplatan Wi-Fi u celom hotelu i 24-časovni servis i bar su za nas nešto što se podrazumeva. A&o Prag Rhea se nalazi na samo 3 minuta od tramvajske stanice. Sa svojom centralnom lokacijom, savršeno je polazište za istraživanje grada – za grupe, kao i za porodice, parove ili bekpekere.

Više informacija o hotelu: RA&O RHEA PRAG 2* 3*

Noćenje sa doručkom 1/2 1/3 1/4
29.12 – 03.01.2023. 199 €

OLYMPIC TRISTAR 3***

Ovaj hotel se nalazi u rezidencijalnoj četvrti Praga samo 4km od samog centra Praga i svih istoirskih znamenitosti, hotel je udaljen na samo 5 minuta hoda od Metro stanice Invalidovna (linija metroa B) odakle lako možete stići do svih znamenitosti Praga. Sve sobe u hotelu Olympik Tristar imaju mini-bar, satelitsku televiziju, sef i kupatilo. Trokrevetne i četvorokrevetne sobe su sa pomoćnim ležajevima. Gosti mogu da probaju internacionalna jela u restoranu. Doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra.

Više informacija o hotelu: OLYMPIK TRISTAR 3*

Noćenje sa doručkom 1/2 1/3 1/4
29.12 – 03.01.2023. 209 € 179 € 169 €

HOTEL PIVOVAR 3***

Hotel se nalazi nadomak Metro stanice Vysočanska, linija B, odakle se  lako dolazi do svih znamenotisti Praga. Do centra grada je svega 15 – 20min vožnje metroom. Hotel ima smeštaj u dve zgrade. Nova, moderna zgrada nudi 46 prijatno opremljenih soba sa sopstvenim kupatilima u kategoriji STANDARD – u ponudi za prodaju. Druga, istorijska zgrada, nudi 49 jednostavno nameštenih soba u EKONOMIJSKOJ kategoriji. Smeštaj uključuje doručak.

STANDARDNA kategorija ( u  prodaji za Novu Godinu) = moderno i udobno opremljene sobe sa potpuno opremljenim sopstvenim kupatilom. Svaka soba ima besplatan WiFi. Maksimalni kapacitet za spavanje: 100 ležajeva (sastav soba: 42 dvokrevetne sobe – od toga 2 za osobe sa invaliditetom, 2 četvorokrevetne sobe, 2 porodične sobe).

ECONOMY kategorija = Jednostavno nameštene sobe sa sopstvenim kupatilom i kupatilom sa tušem. Svaka soba ima besplatan bežični internet. Maksimalni kapacitet spavanja: 116 ležaja (sastav soba: 6 jednokrevetnih, 30 dvokrevetnih, 3 trokrevetne, 9 četvorokrevetnih, 1 petokrevetna soba). Gosti mogu koristiti otvoreni parking i garažu hotela, bar i dva restorana – češke kuhinje i Vijetnamske – tajlandske kuhinje. U celom hotelu postoji besplatan WiFi, a sobe u modernoj zgradi imaju i brzu LAN internet vezu. Pored toga, na recepciji postoji i internet tačka.

Više informacija o hotelu: PIVOVAR 3*

Noćenje sa doručkom 1/2 1/3 1/4
29.12 – 03.01.2023. 209 €

SPECIJALNE CENE ARANŽMANA DO 10.OKTOBRA

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, TV, VIDEO na navedenim relacijama
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u Pragu u izabranom hotelu prema važećem cenovniku
 • Administrativne troškove obrade rezervacije (20€)

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Doplata za prevoz za polaske iz Kragujevca i Niša (minimum po 25 putnika): 10€ po osobi
 • Putničko zdravstveno osiguranje:
  • Osiguranje bez pokrića COVID-19: 12€,
  • Osiguranje sa pokrićem COVID-19: 15€,
 • Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje i diskoteke
 • Obaveznu gradsku taksu – 2 € po noćenju / po osobi starijoj od 18 godina,  – plaća se na licu mesta (na dan dolaska u hotel)

NAPOMENE:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 3000 dinara prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak aranžmana isplatiti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 20% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak aranžmana isplatiti najkasnije 15 dana pre početka putovanja. VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 20% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 15 dana pred put jos 20% i deponovati čekove za tri mesečne rate za ostatak duga.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 19.01.2021., a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 70 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 9/2021 kat. A25
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA)