Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Pefkohori Apartmani

PEFKOHORI, jedno od najpoznatijih letovališta u severnom delu Grčke, nosilac je turizma na poluostrvu Kasandra. Mesto se nalazi na oko 720 km od Beograda i na oko 100 km od Soluna. Odlikuju ga povoljni klimatski uslovi, borova šuma po kojima i dobija ime, prelepa peščana plaža sa kristalno čistim morem prepuna sadržaja čak i za najzahtevnije turiste. Pefkohori se sastoji iz starog i novog dela. U starom delu mesta prostiru se uske ulice koje krase rascvetala limunova stabla, a novi deo je smešten uz dugu peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more. Na plažama je moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane a na nekima se njihov najam ne naplaćuje već ulazi u cenu pića.
Pefkohori važi za urbano i zabavno mesto sa puno kafića, barova i klubova pa će ljubiteljima noćnog života zasigurno ispuniti sva očekivanja. Plaže Halkidikija sa pravom nose reputaciju jednih od najlepših plaža Grčke. Među njima su i plaže Xenia i Golden Beach, blizu Pefkohorija koje su zbog širokog pojasa plitke vode, idealne za porodice sa malom decu. Pefkohori i odmor koji pruža može biti upotpunjen i izletima kao što je krstarenje zalivom Toroneos. Apartmani u ovom simptičnom letovalištu su smešteni u centru ili na minimum 60 m od plaže.

APARTMANI / PEFKOHORI

Vila Lola apartman Pefkohori Grčka


Apartman Lola se nalazi u mirnom delu delu Pefkohorija, u ulici paralelnoj od glavne, na oko 50 metara od crkve. Gostima pruža privatnost i tišinu.

Cena od69.00€

Vila Bobis Pefkohori Grčka


Vila Bobis (Pefkohori) se nalazi 150m od mora i šetališta, na ulazu u Pefkohori, na magistrali. Vila izlazi na najbolji i najširi deo plaže u Pefkohoriju...

Cena od69.00€

Vila Albatros Pefkohori Grčka


Vila Albatros (Pefkohori) je smeštena na glavnoj ulici u Pefkohoriju,dvorišno je orijentisana te gostima pruža miran odmor. Vila Albatros od mora je udaljena 2min...

Vila Ioannis Paradise Pefkohori Grčka


Vila Ioannis Paradise se nalazi na izlazu iz Pefkohorija ka Paljuriju, na oko 450 metara udaljenosti od plaže. Objekat je idealan za miran odmor...

Vila Vardakas Pefkohori Grčka


Vila se nalazi na 400m od plaže, iznad magistrale, blizu supermarketa Masoutis. Usluga: Najam apartmana. Smeštaj: Vila raspolaže 1/3 i 1/4 apartmanima koji su rasporedjeni u 2 objekta u prizemlju i na prvom spratu.

Vila Iskra Pefkohori Grčka


Vila Iskra je potpuno nova vila na tržištu, prvi put prima goste u sezoni 2019., a vila se posebno izdvaja po svom kvalitetu opremljenosti. Vila Iskra se nalazi kod crkve u Pefkohoriu, na 400 m od mora.