O nama

Turistička agencija “Modena Travel” jedinstvena je kombinacija mladosti i iskustva, kreativnosti i pozitivne energije i visoko kvalitetnog timskog rada. Poverenje koje nam je u poslednjih dvanaest godina ukazalo preko 120.000 putnika najbolji su pokazatelj profesionalnog rada i stručnosti naših kadrova.

Delatnost naše agencije podrazumeva gotovo sve oblike turizma. Ekonomične promotivne ture, primamljiva sindikalna putovanja, egzotična letovanja, romantični vikendi i zimovanja samo su deo naše ponude. Poseban segment našeg poslovanja na koji smo naročito ponosni predstavljaju đačke i studentske eksurzije gde se na neverovatan način stiče doživljaj fascinantnih evropskih metropola. Posvećenost i stručnost vodiča i animatora, tematske žurke koje ostavljaju bez daha, angažovanost pomoćnog osoblja na destinaciji i originalnost programa kreiraju nezaboravnu atmosferu koja se pamti večno. Barselona, Amsterdam, Azurna obala, Sicilija, Rim, Prag, Pariz i još pregršt destinacija kreira se po željama i potrebama vas, naših putnika, čije nam je zadovoljstvo od uvek predstavljalo primarni cilj.

Želimo da uz vas trajemo dugo. Na vama je da kročite u svet nezaboravnih putovanja i druženja posle kojih postajete duhovno bogatiji sa potrebom za novim istraživanjem.

Pridružite nam se i doživite VIŠE OD PUTOVANJA!