Lloret de Mar

14 dana, 9 noćenja, Bus

Kosta Brava je jedna od najfascinantnijih i najpopularnijih turističkih regija Španije i upravo tu su smeštene najlepše peščane plaže. Najznačajnije i najpopularnije letovalište regije je Ljoret de Mar, mesto sa 30.000 stanovnika. Sa 200.000 turista, leti postane živahan gradić, sa brojnim koktel barovima i klubovima. Divne peščane plaže ukupne dužine 7 km, čista voda Sredozemnog mora, barovi na plaži, raznoliki specijaliteti od plodova mora, kao i blizina Barselone, opravdava nadimak Ljoreta – turistički biser Kosta Brave i Katalonije.

1. DAN (sreda) – SRBIJA
Polazak u 19:00h sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra “Buvljak“), u 20:30h sa parkinga ispred Ekonomskog fakulteta u Novom Sadu. Vožnja luksuznim autobusima na relaciji Beograd – Ljubljana – Venecija – Verona – Azurna obala.

2. DAN (četvrtak) – KAN – NICA
U popodnevnim časovima dolazak na Azurnu obalu. Smeštaj u hotel u jednom od poznatih gradova ove predivne rivijere (Nica, Kan ili bliža okolina). Slobodno vreme za kupanje, odmor ili individualni obilazak grada. Noćenje.

3. DAN (petak) – AZURNA OBALA – MONAKO/MONTE KALRLO
U jutarnjim časovima odjava iz hotela. Slobodno vreme do 15h. U popodnevnim satima sledi obilazak najpoznatijih mondenskih gradova na Azurnoj obali… Nica: Englesko šetalište (Promenade des Anglais), hotel Negresco… Kraća vožnja do Kana, šetnja po mondenskom šetalištu „La Croissette“, razgledanje filmske palate, Srpske ulice… U večernjim satima polazak prema Kneževini Monako. Razgledanje bajkovitog grada: Palata Grimaldijevih, Katedrala, Okeanografski muzej, staza Formule 1. Poseta magičnom gradu kocke i obilazak čuvenog „Casina“ uz šetnju prelepim parkovima Monte Karla. Posle obilaska male mondenske države sledi noćna vožnja i nastavak putovanja preko Francuske.

4. DAN (subota) – LJORET DE MAR
U jutarnjim satima dolazak u najpoznatiji turistički centar na Kosta Bravi – Ljoret de Mar (65 km od Barselone). Smeštaj u hotel sa 3* ili 4* do 14.00h (na bazi 7 polupansiona –na bazi švedskog stola). Popodne predviđeno za odmor i kupanje. Večera. Noćenje.

5 – 10. DAN (nedelja –petak) – LJORET DE MAR – BARSELONA
Polupansion. Vaš boravak u Španiji učiniće nezaboravnim odlazak na neke od najinteresantnijih fakultativnih izleta: FLAMENCO LA SIESTA, BARCELONA PANORAMICA, COSTA BRAVA, BARCELONA BY NIGHT, PORT AVENTURA, NOU CAMP, DALIJEV MUZEJ, AQUARIUM, DISKOTEKA TROPICS… Pored toga, imaćete priliku da provedete najuzbudljivije trenutke u temperamentnom „noćnom životu” Ljoreta i Barselone.Osim predviđenih izleta, vreme na letovanju možete iskoristiti uživajući u kupanju, odmaranju i sunčanju na prelepim peskovitim plažama Kosta Brave. Proverite zašto su plaže Ljoret de Mara vlasnice „Plave zastave“ koja se dodeljuje plažama na osnovu kvaliteta vode, kvaliteta peska, sigurnosti za plivače i ispunjenošću pratećim sadržajima.

11. DAN (subota) – LJORET DE MAR – FRANCUSKA
Doručak. Posle doručka, check-out iz hotela i slobodno vreme. Polazak iz Ljoreta u kasnim popodnevnim satima. Noćna vožnja kroz Francusku sa usputnim pauzama za odmor grupe.

12. DAN (nedelja) – MILANO – ITALIJA
U jutarnjim časovima dolazak u Milano. Po dolasku razgledanje grada: Galerija Vitorio Emanuele, Duomo, Opera Skala… Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Smeštaj u hotelu sa 3* ili 4* u Milanu ili bližoj okolini. Noćenje.

13. DAN (ponedeljak) – VENECIJA – SLOVENIJA
Doručak. Polazak prema Veneciji. Dolazak u luku Punta Sabioni, fakultativna vožnja brodićem venecijanskom lagunom. Po dolasku u Veneciju, razgledanje grada: Duždeva palata, most Uzdaha, Bazilika Svetog Marka, zvonik Kampanile, Prokuracie, most Rialto, Santa Maria… Slobodno vreme za šetnju i individualni obilazak grada. Nakon obilaska povratak do luke i polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

14. DAN (utorak) – SRBIJA
Dolazak u mesto polaska u jutarnjim časovima.

TERMINI:

 22.06 – 05.07  / 13.07  –  26.07  /  20.07 –  02.08  /  17.08 –  30.08.

DON JUAN ★★★★

Hotel Don Juan je udaljen 400 m od plaže i 100 m od centra Ljoret de Mara. Nalazi se na 50 m od jedne od najdinamičnijih ulica Ljoret de Mara, u blizini mnogih klubova, restorana, šoping centara i raznih drugih turističkih sadržaja.

Don Juan je jedan od najvećih hotela u Lloret de Maru. Poseduje 870 klasično opremljenih soba uz solidnu ponudu dodatnih hotelskih usluga. U sklopu hotela nalaze se: bazen na otvorenom za odrasle i decu, zatvoreni bazen, teniski teren, četiri kafe bara (dva na bazenu), sedam liftova, diskoteka, bašta, sala za bilijar i stoni tenis, pristup bežičnom internetu.

Sobe su komforne, klimatizovane, svaka ima kupatilo, terasu, telefon, sef i SAT TV.

439 €

FIRST MINUTE POPUST -50€

TRAJE DO 28.04.2016.

389 €

Rezerviši mesto!

GARBI PARK ★★★

Hotel je udaljen 250 m od plaže i nalazi se u blizini centra Ljoret de Mara. U neposrednoj blizini se nalazi veliki broj diskoteka, restorana, šoping centara i raznih drugih turističkih sadržaja.

Još jedan hotel iz lanca Garbi hotela sa kapacitetom od 175 soba. U okviru hotela gosti imaju mogućnost korišćenja bazena na otvorenom, bazena na zatvorenom i bazena za decu, restorana sa lokalnim i internacionalnim jelima, bara smeštenog na bazenu, konferencijskih sala i sala sa TV satelitom. U večernjim časovima za goste se organizuje i animacijski program.

Svaka soba je klimatizovana i sadrži terasu, TV sa satelitom, telefon i kupatilo. Postoji mogućnost iznajmljivanja sefa u sobi.

415 €

FIRST MINUTE POPUST -50€

TRAJE DO 28.04.2016.

365 €

Rezerviši mesto!

GARBI PARK ★★★★

Hotel je udaljen 300 m od plaže i nalazi se u blizini centra Ljoret de Mara. U neposrednoj blizini se nalazi veliki broj diskoteka, restorana, šoping centara i raznih drugih turističkih sadržaja.

Još jedan hotel iz lanca Garbi hotela sa kapacitetom od 326 soba. U okviru hotela gosti imaju mogućnost korišćenja dva bazena na otvorenom, bazena na zatvorenom, restorana sa lokalnim i internacionalnim jelima, WiFi (uz doplatu).

Svaka soba je klimatizovana i sadrži terasu, TV sa satelitom, telefon i kupatilo. Postoji mogućnost iznajmljivanja sefa u sobi.

415 €

FIRST MINUTE POPUST -50€

TRAJE DO 28.04.2016.

365 €

Rezerviši mesto!

FIRST MINUTE POPUST -50€ DO 21.05.2016.

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima  (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
 • Oblaske gradova prema programu putovanja.
 • 1 noćenje u Kanu, Nici ili okolini (hotel 2* ili 3* ili 4*, sobe 1/2 i 1/2+1).
 • 7 noćenja u odabranom hotelu i na bazi odabrane usluge – (obroci su na bazi švedskog stola) u Ljoret de Maru, prema važećem cenovniku.
 • 1 noćenje sa doručkom (kontinentalni) u Milanu ili bližoj okolini (hotel 3* ili 4*, sobe 1/2 i 1/2+1)

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Putničko i zdravstveno osiguranje 15 €  (1€ po danu i 1€ za osiguranje prtljaga).
 • Fakultativne izlete, vožnju brodićem do Venecije 25 € (povratna karta) i ulaznice planirane po programu.
 • Doplatu za 1/1 (jednokrevetnu) sobu.
 • Doplata za polazak iz Kragujevca 10 € (minimum 25 putnika), a za polazak iz Niša 15 € (minmum 25 putnika).
 • Obavezne gradske komunalne takse koje se plaćaju na recepciji hotela:
 • Obaveznu gradsku taksu za regiju Katalonije (od 01.11.2012) – u hotelima sa 1*, 2* i 3* – 0.50 € po noćenju/po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 1 € po noćenju/po osobi – plaća se na recepciji hotela.
 • Obaveznu gradsku  taksu za Milano i okolinu (od 15.09.2012)– u hotelima sa 2* i 3* – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* i 5* – 5 € po noćenju / po osobi –  plaća se na recepciji hotela.
 • Obaveznu gradsku  taksu za Kan – 2* i 3* 0,80 € po noćenju/po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 1,3 € po noćenju/po osobi –  plaća se na recepciji hotela.

POPUSTI:

 • Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
 • GOTOVINSKI: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • WEB KREDIT: kreditom poslovnih banaka, po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.
 • UPLATAMA NA RATE: 30% prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak od 20% 15 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2016.

NAPOMENE:

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 01.06.2015. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Fortuna hoteli 3* (no name hoteli) su lokalne kategorizacije od 3* i nalaze se u regiji Taormine ili Katanije. Agencija polaže pravo da putnike obavesti o imenu hotela do 7 dana pred put.
 • Cena je za polazak iz Beograda,Novog Sada,Niša i Kragujevca. Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA:  MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 490/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU WWW.MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOOkao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (UNIQA).

PRIJATELJI PUTOVANJA