Neos Marmaras

12 dana, 9 noćenja, Bus

Neos Marmaras je najveće mesto na Sitoniji i najpopularnije među turistima. Nalazi se na samoj polovini zapadne obale Sitonije koja gleda na prvi prst Halkidikija, poluostrvo Kasandru, između mesta Toroni i Nikiti. Grad je poznat po aktivnom noćnom životu te je omiljen među studentima, i regularno privlači turiste koji su stacionirani i u drugim mestima u okolini. Neos Marmaros je u obliku potkovice, smešten je na padini brda, i okružen borovim šumama. Istočno i zapadno od grada nižu se duge peščane plaže PARADISO i GRADSKA PLAŽA NEOS MARMARAS.

1. DAN (NOVI SAD – BEOGRAD – NEOS MARMARAS)
Polazak u 20:00h iz Novog Sada sa parkinga ispred Ekonomskog fakulteta 22:00h i iz Beograda sa LASTINE autobuske stanice (preko puta dolaznog autobuskog perona, kod Simpa). Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2. DAN (NEOS MARMARAS)
Dolazak u čuveno letovalište na Egejskom moru u podnevnim časovima. Nakon smeštaja i odmora vreme je za upoznavanje Neosa, a kako bi bilo bolje to učiniti nego šetnjom kroz nekoliko centralnih gradskih zona. Uz laganu šetnju dolazak do plaže gde ćete uživati u kristalno čistom plavom moru i odmarati na peščanoj plaži u HAVANA BEACH BAR-u odakle se viđaju najlepši zalasci sunca. Nakon odmora, vreme je za zabavu – COOL BAR sa svojim neverovatno ljubaznim i šarmantnim osobljem.

3. DAN (NEOS MARMARAS)

Dan predviđen za maksimalno opuštanje, uz spore latino ritmove na beach baru Havana. Za vlasnike narukvice, hrana i piće sa popustom. Uveče slobodno vreme za odmor i šetnju po Marmarasu. Za one željne grčkog noćnog života, na raspolaganju su dva jako zanimljiva bara uz more Ploton i Molos, sa ludim žurkama do svitanja.

4. DAN (plaža SARTI)

Boravak u najpoznatijem letovalištu i najvećem mestu na Sitoniji biće ispunjen brojnim dešavanjima i organizovanim fakultativnim izletima. Sve one željne upoznavanja poluostrva toga dana očekuje fakultativni odlazak do Sartija, najpopularnijeg gradića u okolini, gde ćemo na divnom pesku CIELO BEACH BAR-a uživati u morskom plavetnilu, uz nestvaran pogled na surovi Atos i uživanje u šumu pravih, ozbiljnih talasa. Nakon povratka i odmora očekuje vas još jedno druženje u COOL BARU uz neke mlade opuštene ljude željne zabave.

5. DAN (NEOS MARMARAS)

Chill-out dan u Neosu, leškarenje u Havana beach baru, kokteli, odbojka na pesku, igre bez granica, idila… Noć za odmor, šetnju po plaži ili ples po mesečini.

6. DAN (plaža BAHIA)

U predivnom ambijentu, koji asocira na plaže Pacifika, u pomalo nepristupačnom delu poluostrva nalazi se predivna plaža sa odličnim beach bar-om – BAHIA. Plaža koja će vas oduševiti. Celodnevni fakultativni boravak u neviđeno relaksirajućem ambijentu i predivne, pažljivo birane, lagane note. Povratak u Neos, odmor i uveče žurka u COOL BARU, mestu dobrog provoda i povoljnih pića za sve vlasnike narukvice.

7. DAN (TORONEOS – CELODNEVNO KRSTARENJE)

Ovaj Dan je u potpunosti posvećen kupanju i ugodnom krstarenju po plažama i uvalama zaliva Toroneos. Fakultativni izlet KRSTARENJE zalivom Toroneos podrazumeva celodnevnu plovidbu zalivom između poluostrva Sitonije i Kasandre sa zadržavanjem na atraktivnim lokacijama kao što su gradić Pefkohori, plaža Ksenija ili ostrvo Kornjača radi šetnje, kupanja, ronjenja… Uz lagani ručak i provereno grčko vino, biće to odličan celodnevni ugođaj. Slobodno veče za opuštanje i morske plodove.

8. DAN (NEOS MARMARAS)

Jedan od poslednjih dana u Marmarasu, prošetajte ribljom pijacom, posetite radnju sa knjigama, kupite suvenire, probajte još neku od sjajnih taverni uz more sa vrhunskom grčkom i internacionalnom kuhinjom. Provedite udoban dan u ležaljkama Havana beach bara.

9. DAN (plaža KALAMICI)

Toliko fantastičnih plaža, a plaža Kalamici jedno je od najlepših: puno beach barova, smaragdna boja mora, ostrvce na svega dvadesetak metara od plaže i letnji ritmovi uz blagi povetarac na zlatnom pesku… Fakultativni odlazak do plaže koja je 40km udaljena od Neos Marmarasa.

10. DAN (plaža ARMENISTIS)

Na nekih sat vremena vožnje autobusom nalazi se jedna prelepa plaža kampa ARMENISTIS. Tokom leta veliki broj mladih iz svih krajeva sveta dolazi i uživa u lepoti prirodnog ambijenta. Pored beach bara ovaj kamp poseduje i supermarket, fast food, veliko šahovsko polje. Fakulltativni odlazak do plaže, kupanje, dobra zabava uz lounge muziku i odbojka na pesku…

11. DAN (NEOS MARMARAS –MAKEDONIJA – SRBIJA)

Posle napuštanja soba, slobodno vreme za poslednje kupanje na gradskoj plaži Neos Marmarasa, shopping i pripreme za polazak za Srbiju. Polazak u poslepodnevnim časovima, noćna vožnja preko Makedonije…

12. DAN (BEOGRAD – NOVI SAD)

Dolazak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim časovima.

HOTEL OLYMPOS

Hotel Olympos se nalazi na 300m od Paradiso plaže, 800m od centra, a gradska plaža je udaljena 1300m. Poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe od kojih je svaki opremljen klimom, TV-om i frižiderom. Svaki studio ima kupatilo sa tušem i balkon. Doplata za klimu 4€ po danu na destinaciji. Plaža

Rezerviši mesto!

NEFELI PANSION

Pansion Nefeli se nalazi na 400m od Paradiso plaže. Od centra Neos Marmarasa je udaljen 1100m. Poseduje 1/2. sobe i 1/2+1 sobe (francuski ležaj u 1/2 sobi ili francuski ležaj + 1 singl pomoćni krevet u 1/2,+1 sobi) i od kojih je svaki opremljen klimom, TV-om i frižiderom. Ima WIFI internet konekciju. Svaki soba ima kupatilo sa tušem i balkon sa pogledom na more. Doplata za klimu 5€ po danu na destinaciji.

Rezerviši mesto!

*Cenovnik br. 5 od 12.06.2017.

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • 9 noćenja u izabranom smeštaju u Neos Marmarasu.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete.
 • Putničko i zdravstveno osiguranje 13 € (1€ po danu i 1€ za osiguranje prtljaga).

NAČIN PLAĆANJA:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
 • GOTOVINSKI: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • WEB KREDIT: kreditom poslovnih banaka, po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.
 • UPLATAMA NA RATE: 30% prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak od 20% 15 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2016.

NAPOMENE:

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 01.06.2015. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je za polazak iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca (Batočina). Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

PRIJATELJI PUTOVANJA