Krf, Sidari

13 dana, 10 noćenja, Bus

Krf je jedno od najlepših i najvećih ostrva u Grčkoj. Pored svojih fascinantnih prirodnih lepota i čistih plaža za svačiji ukus, nazivaju ga još i najzelenijim ostrvom Mediterana. Sa druge strane, uticaj Venecijanske republike oseća se na svakom koraku i na svakoj građevini. Naše mesto fantastične zabave ove godine je Sidari, grad smešten na nekoliko prelepih plaža i na čuvenom Kanalu ljubavi. Brojni beach-barovi, klubovi, tradicionalni restorani i izleti garantuju vrhunski provod. Zato, prepustimo se pravoj letnjoj avanturi i krenimo na Krf!!!

1. DAN (SRBIJA)
Polazak u 17:00h iz Beograda sa LASTINE autobuske stanice (preko puta dolaznog autobuskog perona, kod Simpa) i u 15:00h iz Novog Sada (minimum od 25 osoba za garantovani polazak iz Novog Sada) sa parkinga ispred Ekonomskog fakulteta. Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2 – 11. DAN (SIDARI)
Posle nocne vožnje, sledi dolazak u luku Igumenica i prelazak trajektom do grada Lefkimi, odakle se upucujemo u naše krajnje odredište – neverovatni Sidari! Smeštaj grupe i upoznavanje sa mestom boravka… Biser Jonskog mora pružice vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Blaga klima, prelepi pejzaži, duboko plavo more, obilje skrivenih plaža i uvala, mogucnost mnogobrojnih izleta, tradicionalna jela i muzika… obecavaju prelep odmor. S druge strane, zahvaljujuci mnogobrojnim Modena tematskim žurkama, doživecete vrhunac zabave tokom našeg boravka na ostrvu! Modena vas vodi na carobno mesto, cuveni Golden Fox, bar sa prelepim bazenom sa ocaravajucim pogledom na Paleokastritsa zaliv. Atraktivan pool party, prelep pogled, sjajni kokteli, sunce i muzika – ovde žurku podižemo na viši nivo! *Pripremite se za grupno Modena fotkanje J Pripremili smo i obilaske najlepših plaža na celom Krfu, Glifade, Maratijas… na koje cemo preneti dobru zabavu i raspoloženje iz Sidarija. Dok ispijate odlicne koktele, uživajte u zalasku Sunca koji ce vas bez sumnje ostaviti bez daha na cuvenom Sunset beach-u. Mali predah od provoda napravicemo prilikom posete jednom od najlepših skrivenih barova, La Grotta Bar, na stenama cuvenog Paleokastritsa zaliva. Ako ste adrenalin junkie uživacete u jednom od najvecih vodenih parkova u ovom delu Evrope, gde cete imati priliku da isprobate neke od atrakcija (black hole, kamikazes, free fall, hurricane twist slides…) ili da uz koktel uživate na gumama plutajuci rekom koja tece kroz ceo park. Ono što se svakako ne propušta prilikom boravka na ovom ostrvu je poseta glavnom gradu gradu, Krfu, koji ce vas na trenutak vratiti kroz vreme i prilikom posete Srpskoj kuci i ostrva Vido bliže upoznati sa srpskom istorijom vezanom za ovaj grad.

12. DAN (GRČKA – MAKEDONIJA)
Posle napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka Beogradu. Prelazak trajektom do luke Igumenica i noćna vožnja preko Grčke i Makedonije prema Srbiji.

13. DAN (SRBIJA)
Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

DAMIANOS APP

Apartmani se nalaze na 20m od plaže i  5 minuta laganog hoda do centra Sidaria (400m), gde se nalaze klubovi, restorani i barovi. Poseduje dvokrevetne, trokrevetne studije i petokrevetne apartmane, sa kupatilom, balkonom ili terasom. Svaki studio/ apartman  je klimatizovan (uz doplatu),  sa mini kuhinjom i frižiderom.

Rezerviši mesto!

VLACHOS STUDIOS

Apartmani se nalaze na 800m od plaže i centra Sidarija, klubova, restorana i barova. Zgrada poseduje bazen. Studiji su trokrevetni,  četvorokrevetne (pomćni ležaj) i petorokrevetni (pomćni ležaj)  sa kupatilom, balkonom ili terasom. Studiji su klimatizovani (uz doplatu) i poseduju mini kuhinju i frižider.

Rezerviši mesto!

VENUS APP

Apartmani se nalaze na 50m od plaže i 50m od centra Sidaria, klubova, restorana i barova. Zgrada poseduje bazen, bar i recepciju. Sobe su dvokrevetne i četvorokrevetne. Sobe su klimatizovane (uz doplatu), sa tv-om, mini kuhinjom i frižiderom.

Rezerviši mesto!

OASIS APP

Oasis apartmani su smešteni u mirnoj zoni Sidarija. Nalaze se na 500m od centra Sidarija. U blizini smeštaja se nalaze marketi i taverne. Svaka soba ima frižider, mini kuhinju i kupatilo sa tušem.

Rezerviši mesto!

KATERINA ALEXIS Apartmani

Apartmani su smešteni u mirnoj zoni Sidarija, od centra su udaljeni 2,5km, a od Kanala Ljubavi i plaže 1,6km. Poseduje bazen. Svaki studio/ apartman ima kuhinju, kupatilo sa tušem, balkon. Klima (uz doplatu), sef na recepciji (uz doplatu).

Rezerviši mesto!

SOFOKLIS STUDIOS

Studiji koji su centralno pozicionirani udaljeni su samo 80m od mora. U blizini se nalaze brojni barovi, taverne i marketi. Svi studiji imaju mini kuhinju, frižider, kupatilo sa tušem, klimu (uz doplatu).  Trokrevetni studiji su sa pomoćnim ležajem.

Rezerviši mesto!

CHRISTOS STUDIOS

Studiji se nalaze na 80m od plaže i  5 minuta laganog hoda do centra Sidaria (400m), gde se nalaze klubovi, restorani i barovi. Poseduje dvokrevetne, trokrevetne studije , sa kupatilom, balkonom ili terasom. Svaki studio/ apartman  je klimatizovan (uz doplatu),  sa mini kuhinjom i frižiderom.

Rezerviši mesto!

MARI STUDIOS/APP

Apartmani se nalaze na 50m od plaže i 400m od centra Sidaria, klubova, restorana i barova.  Studiji (dvokrevetni i trokrevetni) i apartmani (četvorokrevetni), poseduju kupatilo, balkon ili terasu, klimu (uz doplatu) i mini kuhinju sa frižiderom.

Rezerviši mesto!

KATERINA Apartmani

Apartmani su udaljeni 150m od mora. U blizini se nalaze 2 hotela sa bazenima, ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje za goste Katerina app). Nalazi se u mirnom kraju, izolovan od saobraćajne gužve.  Sve sobe imaju kuhinju (šporet, frižider, trpezarijski sto), kupatilo sa tušem, klimu (uz doplatu). Trokrevetni studio i petokrevetni apartmani su sa pomoćnim ležajem.

 

Rezerviši mesto!

*Cenovnik br. 4 od 19.06.2017.

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 10 noćenja u izabranom smeštaju u Sidariju.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
 • Prevoz trajektom na relaciji Igumenica–Krf–Igumenica.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete.
 • Putničko i zdravstveno osiguranje 13 € (1€ po danu i 1€ za osiguranje prtljaga).

NAČIN PLAĆANJA:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
 • GOTOVINSKI: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • WEB KREDIT: kreditom poslovnih banaka, po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.
 • UPLATAMA NA RATE: 30% prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak od 20% 15 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2016.

NAPOMENE:

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 01.06.2015. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je za polazak iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca (Batočina). Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

PRIJATELJI PUTOVANJA