Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Kušadasi, Leto za mlade 2022

12
dana
9
noćenja
2
Bus + trajekt

KUŠADASI, Leto za Mlade 2022

Kušadasi – lociran 75 km južno od Izmira, u istoimenom zalivu, najpopularniji je letnji turistički centar turske egejske obale. Sunčanje na peščanim plažama, raznoliki večernji i noćni život, bogatstvo istorijskih spomenika učiniće boravak u Kušadasiju nezaboravnim. Kulturno istorijsko nasleđe iz vremena antičke Grčke, blizina Efesa, atraktivni izleti samo su dodatne atrakcije koje Kušadasi nudi svojim posetiocima. Kušadasi ima tipičnu mediteransku klimu sa toplim letima i blagim zimama, tako da turistička sezona traje dosta dugo. U samom centru Kušadasija nalazi se bazar koji će vam pružiti osećaj pravog Orijenta – cenkanje je obavezno. Za mlade i one koji se mladima osećaju Kušadasi nudi čuveni Bar street (ulicu barova), gde Vas očekuje neverovatan provod do ranih jutarnjih časova. Neka zabava počne!!!

HOTEL ADA CLAS ★★★

Lokacija: 
Ovaj objekat je udaljen 9 minuta hoda od plaže. Objekat je udaljen 4,5 km od plaže Lejdiz Bič (Ladies Beach). Hotel je renoviran u potpunosti 2018 godine. Nalazi se u mirnoj zoni Kušadasija , na 1000m od marine i gradske plaže.

Smeštaj: 
Ada Class Hotel nudi otvoreni bazen i terasu sa pogledom na Egejsko more. Na raspolaganju su klimatizovane sobe sa besplatnim WiFi internetom. Sve sobe poseduju telefon, LCD flat-screen TV sa satelitskim kanalima, sef i mini-bar. Kupatila su elegantna i opremljena tušem, toaletom, fenom za kosu i priborom za higijenu. Svaka soba poseduje balkon sa pogledom na more, bazen ili planine.
Ugostiteljska ponuda uključuje à-la-carte restoran i otvoreni restoran sa uslugom na bazi švedskog stola. Na raspolaganju su i 3 bara u okviru hotela. Tu je i poslastičarnica. Spa centar sadrži saunu, tursko kupatilo i zatvoreni bazen sa hidromasažnom kadom. Centar takođe nudi različite vrste masaža i tretmana za ulepšavanje. Za goste koji vole sport, tu je fitness centar za održavanje kondicije.

HOTEL CAGDAS

Lokacija:
Nalazi se u strogom centru grada, na 100m od glavne pešačke zone. Okružen brojnim restoranima, suvenirnicama, kafićima… Ovaj hotel sa odličnom lokacijom i ocenom na Booking-u 8.6 predstavlja odličan izbor u Kušadasiju. Poluostrvo Guverčin udaljeno je 1,5 km od hotela. Aerodrom Adnan Mendereš u Izmiru udaljen je 70km.

Smeštaj:
Sve sobe su dvokrevetne ili trokrevetne, sa sopstvenim kupatilom. Hotel poseduje bazen, kao i restoran sa velikom terasom sa pogledom na more, na vrhu hotela. Hotel poseduje lift i WiFi internet.

STANDARD SOBE poseduju terasu i klimu uključenu u cenu
PROMO SOBE ne poseduju terasu i klimu

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN (SRBIJA)
Polazak u 08:00h iz Beograda i u 06:00h iz Novog Sada sa dogovorenog mesta (obaveza putnika je da proveriti dva dana pred polazak tačnu lokaciju i vreme polaska). Vožnja preko Bugarske sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2 – 10. DAN (KUŠADASI)
Prelazak trajektom moreuza Dardaneli, odakle se upućujemo u naše krajnje odredište – neverovatni Kušadasi! Smeštaj grupe i upoznavanje sa mestom boravka… Biser Egejskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Mediteranska klima, bistro plavo more, obilje plaža i uvala, mogućnost mnogobrojnih izleta, tradicionalna jela i muzika obećavaju prelep odmor. Veliki broj mladih pravi svake godine fantastičnu atmosferu, i zahvaljujući mnogim coctail, beach, boat, tematskim i karaoke žurkama, doživećete vrhunac zabave tokom našeg boravka! Uz to, najpoznatiji srpski DJ-evi doprineće da se osećate kao kod kuće!

11. DAN (TURSKA – BUGARSKA)
Posle napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka Beogradu.

12. DAN (SRBIJA)
Dolazak u Beograd i Novi Sad u popodnevnim časovima.

Polazak07.707.707.716.716.716.725.7.25.7.25.7.03.8.03.8.03.8.12.8.12.8.12.8.
Povratak18.7.18.7.18.7.27.727.727.705.805.805.814.814.814.823.8.23.8.23.8.
Naziv vile:Usluga1/21/31/41/21/31/41/21/31/41/21/31/41/21/31/4
ADA CLASSNASOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUT239 €239 €239 €
CAGDAS PROMO ROOMNDSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUT239 €
CAGADS STANDAR ROOMNDSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUT239 €239 €

* Cenovnik br. 1 od 31.01.2022.

*LAST MINUTE ZA POLAZAK 07.07. -30 EUR PO OSOBI NA CENE IZ TABELE

Legenda:
1. NA – NAJAM SOBE – NOĆENJE BEZ DORUČKA
2. ND – NOĆENJE SA DORUČKOM
3. SOLD OUT – SMEŠTAJ RASPRODAT I NIJE VIŠE DOSTUPAN
4. 1/2 – SOBA SA 2 KREVETA
5. 1/3 – SOBA SA 3 KREVETA
6. 1/4 – SOBA SA 4 KREVETA
7. 1/5 – SOBA SA 5 KREVETA
8. 1/6 – SOBA SA 6 KREVETA

 

CENA UKLJUČUJE:

• Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
• 9 noćenja u izabranom smeštaju u Kušadasiju.
• Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
• Administrativne troškove obrade rezervacije 25 eur

CENA NE UKLJUČUJE:

• Fakultativne izlete.
• Putničko i zdravstveno osiguranje i COVID osiguranje

Doplatu za gorivo, u iznosu od 1000 din, pocevsi od 08.07.2022.

 

NAPOMENE:
HTL ADA CLASS
DOPLATA ZA DORUCAK 30E,
DOPLATA ZA POLUPANISON 70E.
VECERA SE NE MOZE UZETI BEZ DORUCKA I SAMO CELA SOBA MOZE UZETI BB ILI HB

NAČIN PLAĆANJA:

• Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu arodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).

• GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

• PLATNIM KARTICAMA: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.


NAPOMENE:

• Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 19.01.2021.. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.

• Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 25 eur.

• Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja

• Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca i Novi Sad

• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

• Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

• ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 9/2021 kat. A25

• ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.

• Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA)

BOAT PARTY KUŠADASI

Ne propustite pravu letnju žurku na brodu krstareći obalom Egejskog mora. Za muziku je zadužen Modena DJ sa najvećim stranim i domaćim hitovima, preplanula tela, prelepo tirkizno more i sunce u predvečerje garantuju vrhunsku atmosferu. Naš animatorski tim i tročasovna žurka je nešto što ne smete propustiti. Let’s party!

EFES

Bilo da ste neumorni istraživač koji je stalno u potrazi za značajnim istorijskim mestima ili ste turista koji želi priuštiti novi egzotični izlet, Efes, kao nezaobilazna tačka na mapi Turske, sigurno će biti dovoljno dobar izazov. Antički grad Efes pravo je mesto ako zaista želite da saznate i vidite nešto više o antičkom svetu. Ostaci burne prošlosti, Artemidin hram, amfiteatar, Celzijusova biblioteka, agore i kupatila, danas privlače milione turista iz celog sveta i predstavljaju najbogatije arheološko nalazište u Maloj Aziji.

LONG BEACH

Long beach predstavlja početni deo najveće plaže u široj zoni Kušadasija. Prelepa, dugačka, peščana plaža, čista voda i bar Kumsal samo su neki od razloga zašto je Long beach jedna od najpoznatijih plaža u Kušadasiju. Jedna od atrakcija ove plaže jeste i animacioni program u popodnevnim časovima, gde vas očekuje dobra zabava, druženje, igranje i nezaobilazni “rain dance”.

PAMUKALE

Turci joj tepaju ,,pamučna tvrđava“ i jedno je od najznačajnih obeležja Turske i svakako unikat u svetu. Zbog bajkovitog izgleda često se poredi sa snežnim terasama ili zamrznutim vodopadima, ali ovo mesto nema veze sa snegom. Pamukale su nastale zbog velike količine kalcijum karbonata u vodi koja ovde izvire iz 17 izvora. Na samom izvoru ležao je antički grad Hijerapolis posvećen kraljici Hijeri, a danas je mesto koje posećuje više stotina hiljada ljudi godišnje.

NACIONALNI PARK MILI

Nacionalni park Dilek Peninsula, poznatiji kao Milli park, nalazi se 26 kilometara južno od Kušadasija, površine 28.000 hektara. Park Milli predstavlja pravi raj za posetioce. Možete uživati na nekoj od prelepih plaža, koje su zahvaljujući svom okruženju veoma dobro opremljene i održavane i imaju kristalno čistu vodu, a najpoznatije plaže parka su: plaža Kalamaki sa uvalama, Ičmeler, Kavakli i Karapinar. Neizostavna aktivnost ovog izleta je kupanje u Zevsovoj pećini.

SOKE SHOPING CENTAR

Soke outlet prodavnice nalaze se na oko 40 minuta vožnje od Kušadasija. Lokali nude sve, od obuće, odeće, igračaka i kućnih aparata i sve cene su diskontne. Outlet se sastoji od četiri velika dela, gde ćete naći niz prodavnica uključujući najpoznatije svetske brendove: Adidas, Nike, Benetton, Levi’s, Colin’s, Collezione i mnogi drugi, a kada se umorite možete predahnuti u Mcdonald’s i Starbucks restoranima.