Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Jonska regija , Apartmani

Parga  je bez nedoumice jedan od najlepših gradova u Grčkoj, a mi ga zovemo i gradićem iz bajke zbog prelepih raznobojnih i lepih kućica. Najpopularnije letovalište u oblasti Epir, na obali Jonskog mora. Nalazi se 60 km jugozapadno od Janjine, u severozapadnom delu Grčke, koji odiše svojim šarmom, bujnom vegetacijom okruženom planinama i maslinjacima. Bogata istorija grada koja seže čak do antičkog perioda, kada je nosio naziv Ipargos, jak uticaj zapadnih civilizacija i kultura ostavili su raskošno kulrutno – istorijsko nasleđe: tri tvrđave iz različitih perioda, mikenski grob, manastir Vlaheron, crkva Svetog Sostisa.

Sivota je mesto obeleženo prelepim peščanim i šljunkovitim plažama. Okolna brda koja se nalaze iznad mesta prekrivena su drvećem bora, čempresa i maslina. Bujna vegetacija se spušta do same ivice mora. Obala je vijugava sa mnoštvom stenovitih uvala u kojima se nalaze prelepe peščane plaže sa belim peskom i prozirnim morem. Ono što Sivotu čini jedinstvenim i čarobnim letovalištem je kolekcija malih ostrva koja se nalaze preko puta samog mesta. Ostrva su obrasla gustom šumom i predstavljaju prelep prizor gledajući sa obale. Turisti imaju prilku da lokalnim čamcima odu do tih ostrva i kupaju se na divljim, prelepim plažama.

APARTMANI / PARGA

Vila Petrou Parga Grčka


Vila Petrou se nalazi u veoma popularnoj zoni turističkih objekata, u sokaku na oko 150m od glavnog puta, koji nas vodi do osnovne škole i crkve Sv. Elene, na 350m od glavne pešačke zone i luke.

Vila Tramonto Parga Grčka


Vila Tramonto se nalazi u mirnom delu Parge, na oko 450 metara od mora i 300 metara od centra. Vila Tramonto je jedan od boljih objekata privatnog tipa u Pargi. Ima sopstveni, divno uređeni vrt, sa stablima limuna i maslina.

APARTMANI / SIVOTA

Vila Angelos rooms Sivota Grčka


Angelos rooms  je vila u  prelepoj Sivoti, u mirnom i porodičnom okruženju oko 100m od luke Sivota. Vila ima kompletno opremljene studie.

Pitajte nas!
Pitajte nas!
Pitanja, nedoumice, problemi? Ovde smo da vam pomognemo!
Povezivanje...
Nijedan od naših operatera nije trenutno dostupan. Pokušajte ponovo kasnije. Hvala na strpljenju!
Naši operateri su trenutno zauzeti. Pokušajte ponovo kasnije! Hvala na strpljenju!
:
:
:
Imate pitanja? Pišite nam!
:
:
Ova prepiska je završena!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad