Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Ios, Leto za mlade 2021

10
dana
7
noćenja
2
Bus + trajekt

IOS, Leto za Mlade 2021

Ne postoji puno mesta sa takvom reputacijom za provod kao što je ima ostrvo Ios. Zajedno sa Mikonosom, Ibicom, Aya Napom, spada među najpopularnije i najuzbudljivije letnje PARTY destinacije Evrope.

Glavni grad Hora biće naš domaćin, a 7 dana pred nama biće inspirisani najlepših mogućim plažama i obeleženi najluđim provodom, koji neretko podrazumeva da promenimo 5 lokala za jedno veče, kao i ostanak u čuvenom “Main Road-u” do ranih jutarnjih časova.

Žurke na bazenu sa pogledom na čarobni zaliv, ostanak u nekom od klubova do izlaska Sunca, ili dnevno đuskanje uz nekog od najpoznatijih DJ-va Evrope u clubu FarrOut, uz dnevni oporavak na prelepim plažama Milopotas, Manganari i Agio Theodoti, učiniće da se boravak na Iosu opiše samo sa dve reči – VRELO I UZBUDLJIVO! Pa da krenemo…

HOTEL NEFELI CHORA IOS

Hotel Nefeli nalazi se u samom centru glavnog grada Chora, na najboljoj lokaciji u gradu. “Main Road” i svi najbolji klubovi i barovi nalaze se u pešačkoj blizini hotela.
Hotel ima dvokrevetne sobe sa balkonom i bez balkona, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Sve sobe imaju klimu, frižider i pravatni wc. Hotelski bazen je omiljeno mesto okupljanja mladih, a uz bazen hotel poseduje parking, besplatan wi fi, bar..

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN (NOVI SAD – ATINA – PIREJ)
Polazak u popodnevnim časovima iz Novog Sada/Beograda. Vožnja turističkim autobusima, preko Makedonije i Grčke, sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2. DAN (PIREJ – IOS – FARROUT WELCOME PARTY)
Dolazak u luku Pirej, ukrcavanje na High Speed trajekt i vožnja ka čuvenom  PARTY ostrvu Iosu. Sunčanje na palubi broda i lagano spremanje za 7 najluđih dana i noći koje nam ovo ostrvo nudi. Check in u izabrani smeštaj, mali odmor ali predaha nema – FAKULTATIVNI odlazak u najpoznatiji klub na ostrvu FarOut Beach Club, gde nas čeka neverovatan party na bazenu sa više hiljada mladih.  *Eat Sleap Rave Repeat* je definitivno moto ovog kluba…
Video:

https://www.youtube.com/watch?v=EC963H4ZJKc

Uveče: Spremite se za fantastični MAIN ROAD – glavnu ulicu, gde nas čeka žurkanje u nekom od najpoznatijih barova i diskoteka... Odlazak u 4,5 različitih lokala svako veče – kako propustiti?

3. DAN (MANGGANARI BEACH)
Osećaj kao da smo na Karibima
, nestvarna boja mora, pesak kao iz bajke učiniće da nam ova plaža na jugu Iosa zauvek ostane u sećanju… Mesto snimanja čuvenog filma “The Big Blue” iz 1988. godine biće naš domaćin ovog dana..  Vreme za pravljenje nestvarnih fotki.. 🙂 Fakultativni izlet koji se pamti!…

Posle laganog uživanja na plaži, noć je opet predviđena za najluđi mogući provod – kojih 4,5 klubova i barova obilazimo ovo veče? Saznaćemo po povratku sa plaže Manganari u naš vreli Chora grad…

4. DAN (AGIA THEODOTI BEACH)
Posle duge party noći, na redu je još jedan dnevni oporavak na nekoj od najlepših plaža Iosa. Selimo se na severoistok ostrva, gde ćemo se prepustiti zlatnom pesku, azurnoj vodi, dugačkoj plaži, prirodnom hladu i prepustiti se nekom od prelepih mesta za kafu i kupanje. Fakultativni odlazak na plažu Agia Theodoti će nam napuniti baterije, jer sa žurkama smo tek počeli Noć? – poznati recept, što više barova i klubova, za što kasniji povratak u smeštaj.. 

5. DAN (PATHOS CLUB – SUNSET POOL PARTY)
Vreme je za verovatno najuzbudljivije mesto celog ostrvaPathos club, čija lepota je nadaleko poznata van granica Grčke. Ivični bazen sa pogledom na velelepno more, egzotične palme i neponovljiva dnevna žurka, učiniće da poželimo da ovaj dan večno traje!! SUNSET POOL PARTY koji dovodi do ekstaze!
Obavezno pogledati video:

Odmora nema, nova noć je pred nama, čekaju nas najbolji klubovi Iosa, da zajedno dočekamo zoru!!

6. DAN (MYLOPOTAS BEACH)
Postoji trenutak kada samo želimo da ležimo na prelepoj plaži, pijemo hladan frape i sumiramo utiske od neponovljivog SunSet Pool Party, ovog puta to činimo na velelepnoj Mylopotas plaži, koja zbog svoje nestvarne tirkizne boje mora i kvaliteta plaže, nosi PLAVU ZASTAVU, koje se dodeljuju samo najlepšim i najkvalitetnijim plažama Grčke. Definitivno najpoznatija plaža na Iosu – kako joj odoleti?

Da li je vreme za novi noćni party u najboljim lokalima Iosa? Svako veče je pravo vreme za to!

7. DAN (IOS CRUISE DAY )
Danas idemo ka luci i odlazimo na Krstarenje Iznenadjenja, da doživimo Kikladska ostrva iz drugog ugla.
Uveče, nova tura, nova avantura – Šank ne sme pasti!Noć kada je sve dozvoljeno…

8. DAN (FARROUT GOODBYE PARTY)
Vraćamo se na mesto gde je sve i počelo, nestvarni FarOut club i oproštajna žurka, bar do sledeće sezone!
Uveče – još jedna vesela noć… Poslednja noćna žurka za ovu sezonu! Neka traje do zore…

9. DAN (GRČKA – MAKEDONIJA – SRBIJA)
Napuštanje soba i pozdrav za Iosom do sledeće sezone… Odlazak do luke, ukrcavanje na trajekt i vožnja ka Pireju. Nakon toga olazak za Srbiju. Noćna vožnja…

10. DAN (SRBIJA)
Dolazak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim časovima.

Polazak02.7.02.7.02.7.09.7.09.7.09.7.16.716.716.723.723.723.7
Povratak11.7.11.7.11.7.18.7.18.7.18.7.25.7.25.7.25.7.01.8.01.8.01.8.
Naziv vile:Usluga1/21/31/41/21/31/41/21/31/41/21/31/4
HOTEL NEFELI, soba sa balkonomNA299 €289 €289 €329 €319 €299 €339 €329 €319 €349 €339 €329 €
HOTEL NEFELI, soba bez balkonaNA289 €299 €299 €299 €

* Cenovnik br. 1 od 01.04.2021.

*AKCIJSKA CENA – CENE VAŽE ZA PRIJAVE DO 27.06.2021.!

Legenda:
1. NA – NAJAM SOBE – NOĆENJE BEZ DORUČKA
2. ND – NOĆENJE SA DORUČKOM
3. SOLD OUT – SMEŠTAJ RASPRODAT I NIJE VIŠE DOSTUPAN
4. 1/2 – SOBA SA 2 KREVETA
5. 1/3 – SOBA SA 3 KREVETA
6. 1/4 – SOBA SA 4 KREVETA
7. 1/5 – SOBA SA 5 KREVETA
8. 1/6 – SOBA SA 6 KREVETA

 

CENA UKLJUČUJE:

• Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
• 7 noćenja u izabranom smeštaju u gradu Chora na ostrvu Ios.
• Korišćenje klima uređaja tokom boravka,
• Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
• Prevoz brzim trajektom na relaciji Pirej ili Rafina/ostrvo Ios i nazad.

CENA NE UKLJUČUJE:

• Fakultativne izlete.
• Putničko i zdravstveno osiguranje i COVID osiguranje
• Obaveznu gradsku taksu (od 01.01.2018) – u privatnom smeštaju (studiju/apartmanu) – 0.50 € po noćenju / po studiju ili apartmanu ili sobi, u  hotelima sa 1* i 2*– 0.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 3*– 1.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 4*– 3 € po noćenju / po sobi,  a za boravak u hotelima sa 5* – 4 € po noćenju / po sobi – plaća se na licu mesta (na dan dolaska u vilu/hotel).
• DEPOZIT U SLUČAJU ŠTETE U IZNOSU OD 20€ po osobi. Plaća se direktno vlasnicima kuća. U slučaju da ne bude napravljena nikakva šteta u smeštajnom objektu, depozit se vraća posle check outa.

NAČIN PLAĆANJA:

• Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu arodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).

• GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

• PLATNIM KARTICAMA: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.

• ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2021. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

• Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 19.01.2021.. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.

• Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 25 eur.

• Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja

• Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca i Novi Sad

• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

• Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

• ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 9/2021 kat. A25

• ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.

• Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA)

FARROUT BEACH CLUB

FarrOut Beach club se nalazi na plaži Mylopotas i predstavlja jedan od najpoznatijih klubova na Iosu.  Ovo je mesto gde su gostovali sjajni DJ kao što su Gianluca VacchiBen Nicky, Garmiani, SunSet Bros, Vini Vici, Salvatore Ganaci, Carnage i mnogi drugi… Sa svojim velelepnim bazenom i kapacitetom za više hiljada ljudi, predstavlja nezaobilazan izlet na ovoj čudesnoj PARTY destinaciji!

PATHOS CLUB – SUNSET POOL PARTY

Vreme je za verovatno najuzbudljivije mesto celog ostrva – Pathos club, čija lepota je nadaleko poznata van granica Grčke. Ivični bazen sa pogledom na velelepno more, egzotične palme i neponovljiva dnevna žurka, učiniće da poželimo da ovaj dan večno traje!! SUNSET POOL PARTY koji dovodi do ekstaze!

PARTY NARUKVICA

Glavni razlog posete Iosu su njegovi noćni barovi i klubovi, a mi ćemo uz Modena Party narukvicu imati priliku da posetimo one najbolje!
Svako veče obilazak po 3,4 različita bara, a svako veče od 02h posle ponoći selimo se u neku od čuvenih diskoteka ostrva, gde žurke traju do 6,7h ujutru..
Najjači party ljudi ne propuštaju ni jedno veče!

MANGGANARI BEACH

Plaža na kojoj je sniman čuveni film Luk Besona, “The Big Blue”, mesto koje prosto odiše lepotom i egzotičnim vibracijama, učiniće da se osećamo kao da smo na nekom nestvarnom ostrvu Karipskog mora..

MYLOPOTAS BEACH

Najpoznatija i najurbanija plaža ostrva, nosilac PLAVE ZASTAVE, prelepa dugačka plaža Mylopotas oduševiće svaki deo našeg tela… Prepustimo se uživanju..

AGGIA THEODOTI BEACH

Jedna od najlepših plaža, locirana na severoistoku Iosa, biće idealno mesto da napunimo baterije od ludih, noćnih žurki… Azurno more, zlatni pesak i prirodni hlad učiniće da osmeh ne skidamo sa lica..

Pitajte nas!
Pitajte nas!
Pitanja, nedoumice, problemi? Ovde smo da vam pomognemo!
Povezivanje...
Nijedan od naših operatera nije trenutno dostupan. Pokušajte ponovo kasnije. Hvala na strpljenju!
Naši operateri su trenutno zauzeti. Pokušajte ponovo kasnije! Hvala na strpljenju!
:
:
:
Imate pitanja? Pišite nam!
:
:
Ova prepiska je završena!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad