Evia

12 DANA AUTOBUSOM

Leto za mlade, Evia, pravo osveženje za avanturiste željne novih destinacija…
Najveće ostrvo u Egejskom moru, a drugo po veličini u Grčkoj, ostvro Evia poslednjih godina prerasta u jednu od najtraženijih destinacija. Ostrvo prožimaju planinski vrhovi obrasli gustom šumom, sa vrhom Difris koji doseže 1743 m, kao i pitomi ravničarski delovi na jugu obrasli maslinjacima.

Spektar boja zelenog ostrva sa morskim plavetnilom, nikog ne ostavlja ravnodušnim. Brojna ribarska sela na obali kao biseri krase ovo ostrvo i daju mu posebnu čar. Najveća vrednost samog ostrva su dobri ljudi, domaćinske porodice, koji će se odistinski potruditi da se sa ovog ostrva vratite prezadovoljni.
Najveći grad ostrva je Halkida. Upravo u ovom gradu se nalazi most koji spaja Eviju sa kopnenim delom Grčke. Zanimljiva je priča da su upravo stanovnici Halkide bili oni koji su na nama poznatom Halkidikiju osnovali prva naselja i pri tom dali ime ovom poluostrvu po svom rodnom mestu. Osim Halkide, neka od poznatih mesta na ostrvu su Edipsos, Pefki i Neos Pirgos… Edipsos već vekovima poznat kao banjsko lečilište sa termalnim izvorima, savršeno za starije osobe. Pefki je u poslednje vreme dobio status najposećenijeg letovališta za porodice koje žele odmor i zabavu. Mi smo kao bazu odabrali ono, za mlade najinteresantnije, NEOS PIRGOS, malo ali neverovatno šarmantno i ušuškano naselje, sa neviđeno ljubaznim domaćinima i neočekivano dobrim klubom. Odatle krećemo u osvajanje cele regije: Vulkanska ostrva, Atina-Akropolj, ostrvo Skijatos, Sunset party krstarenje, plaže Alikes i Padermos koje će vas ostaviti bez daha…

1. DAN: (SRBIJA)
Polazak u popodnevnim časovima iz Novog Sada/Beograda. Vožnja turističkim autobusima, preko Makedonije i Grčke, sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

2. DAN (EVIA – NEOS PIRGOS)
Dolazak u čuveno letovalište na Egejskom moru u prepodnevnim časovima. Kraće upoznavanje sa mestom i smeštaj u odabranim vilama. Momentalno odlazimo da uživamo u kristalno čistom plavom moru i odmaramo na peščanoj plaži naše baze BAZAAR BEACH BAR-a… Chill out, pravo osveženje i odmor posle puta uz letnje ritmove i osvežavajuća pića. Uveče: Spremite se za fantastični BAZAAR WELLCOME PARTY.

3. DAN (PADERMOS BEACH)
Znamo da ste još uvek umorni od sinoćnjeg WELLCOME party-ja, ali ovaj događaj se prosto ne sme propustiti: PADERMOS COLOR BEACH PARTY, dnevna žurka na plaži Padermos. Po povratku u Pirgos, nema odmora, jer u BAZAAR NIGHT CLUB-u vas čeka čuveni GRAFIT PARTY.

4. DAN (ALIKES BEACH)
Grafit party će vas sigurno izmoriti, ali na ALIKES plaži ćete maksimalno uživati i odmoriti. Sigurno najbolja plaža koju ćete videti. Odmah se spremite i organizujte svoje timove, jer pobednik čuvenih IGARA BEZ GRANICA dobija vrednu nagradu, koju će moći da degustira pred čuvenu MODENA žurku: RED LOVE PARTY u najboljem lokalu u Pefkiju, FYGIAS BAR hotela Galini.

5. DAN (Vulkanska ostrva LIHADONISIA)
Ovaj dan ćete pamtiti sigurno pamtiti prilično dugo. Fotografije sa ovog izleta će sigurno biti kruna vaših uspomena sa ovog letovanja. Fakultativni izlet, KRSTARENJE OKO VULKANSKIH OSTRVA LIHADONISIA, celodnevni boravak na plaži, koja svojom lepotom oduzima dah, začinićemo vrelim ritmovima i hladnim pićima. Povratak brodom na Eviju biće okupan vatrenim bojama zalazećeg sunca, čisto radi malo predaha, jer ovde provod ne prestaje… BAZAAR NIGHT CLUB i 90-e PARTY!!!

6. DAN (ATINA)
Čuvena ATINA, o kojoj se raspredaju brojne legende, istorijske priče i činjenice, kao riznica kulturnog nasleđa čitave Evrope, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dovoljno je samo otići na AKROPOLJ, videti veličanstveni PARTENON i nestvarnu panoramu grada i u mislima ćete odlutati u zlatno vreme antičke Grčke, u doba Periklea, Platona, Aristotela… (fakultativni izlet). Uveče: BAZAAR NIGHT CLUB.

7. DAN (BEACH & POOL CHILL OUT – PADERMOS BY NIGHT)
Dan za vrhunac provoda. Dnevni boravak na plaži poznatog resorta i na njihovim čuvenim bazenima, u idiličnom okruženju..  BEACH or POOL? Ti biraš. Uveče: PADERMOS NIGHT SWIMMING PARTY- Ponesite suvu odeću, jer idemo na NOĆNO KUPANJE. Noć kada je sve dozvoljeno…

8. DAN (SUNSET WHITE PARTY CRUISE)
Chill out uz letnje ritmove u našem BAZAAR BEACH BAR-u. Dobro se odmorite, jer vas u drugoj polovini dana čeka žurka od SUMRAKA DO SVITANJA… WHITE Party KRSTARENJE uz poznate ritmove i mnogo čuvenog mornarskog pića… spremite se za skokove otrežnjenja, jer se po povratku u Pirgos žurka ne završava… sa broda svi direktno u BAZAAR NIGHT CLUB – žurka traje do svitanja. DRESS CODE: WHITE.

9. DAN (SKIJATOS – NIGHT POOL PARTY)
Fantastično ostrvo, nedaleko od Evije, omiljena destinacija milionera, holivudskih glumaca, engleskih fudbalera, ali i običnih ljudi koji cene lepotu ovog bisera u sred Egeja. Dinamično ostrvo na koje svakih 15 minuta sleće i poleće putnički avion, ostrvo sa prelepom lukom gde su usidrene najlepše jahte, sa starim gradom i prelepim vidikovcem. Fakultativni izlet koji ćete pamtiti. Uveče: NIGHT POOL SWIMMING PARTY na dobro poznatom mestu.

10. DAN (PIRGOS)
Chill out uz letnje ritmove u našem BAZAAR BEACH BAR-u. Uveče GOODBYE PARTY BAZAAR NIGHT CLUB.

11. DAN (GRČKA – MAKEDONIJA – SRBIJA)
Napuštanje soba i pozdrav za ostrvom do sledeće sezone… Polazak za Srbiju u dogovoreno vreme. Noćna vožnja…

12. DAN (SRBIJA)
Dolazak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim časovima.

VILA EDEM

Lokacija:
Vila Edem se nalazi na prvoj liniji od mora, na 30m od plaže.
Ispred vile se nalazi picerija Edem.
Vaš smeštaj:
Poseduje dvokrevetni studio sa kuhinjom i terasom, te petokrevetni apartman sa kuhinjom, dve terase sa pogledom na more.
Klima i WiFi su uključeni u cenu. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.

Rezerviši mesto!

VILA PIGOS

Lokacija:
Vila Pigos se nalazi na 80 m od mora.
Vaš smeštaj:
Poseduje prostrane trokrevetne studije sa kuhinjom i terasom, kao i prostrane četvorokrevetne, petokrevetne I šestokrevetne apartmane sa kuhinjom i terasom. Klima i WiFi su uključeni u cenu. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.

Rezerviši mesto!

VILA PAPAZOGLU

Lokacija:
Vila Papazoglu se nalazi na 170 m od mora.
Vaš smeštaj:
Poseduje dvokrevetni studio sa kuhinjom i terasom, trokrevetni studio sa kuhinjom i terasom, dvokrevetne sobe bez kuhinje, sa frižiderom i terasom, kao i trokrevetnu sobu bez kuhinje, sa frižiderom i terasom.
Sobe bez kuhinje imaju mogućnost korišćenja zajedničkih kuhinja, koje se nalaze na svakom spratu.
Klima je uključena u cenu. WiFi u restoranu kuće. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.

Rezerviši mesto!

VILA RENA

Lokacija:
Vila Rena se nalazi na prvoj liniji od mora i 50m od plaže.
Vaš smeštaj:
Poseduje dvokrevetne studije sa kuhinjom i terasom, kao i trokrevetni studio sa kuhinjom i terasom.
Klima i WiFi su uključeni u cenu. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.

Rezerviši mesto!

VILA MASOURIDIS

Lokacija:
Vila Masouridis se nalazi na 50m od plaže.
Vaš smeštaj:
Poseduje dvokrevetne, trokrevetne studije, kao I četvorokrevetne apartmane. Klima i Wi Fi u ceni. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.

Rezerviši mesto!

VILA RITSA

Lokacija:
Vila Ritsa se nalazi na 80 m od mora.
Vaš smeštaj:
Poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, sa kuhinjom i terasom, kao i četvorokrevetne apartmane, sa kuhinjom i terasom. Klima i WiFi su uključeni u cenu. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.

Rezerviši mesto!

VILA VENETIS

Lokacija:
Vila Venetis se nalazi na 170m od mora.
Vaš smeštaj:
Poseduje trokrevetne sobe bez kuhinje, trokrevetne studije sa kuhinjom, kao i četvorokrevetne apartmane sa kuhinjom i terasom.
Četvorokrevetni apartmani imaju dve odvojene sobe, od kojih svaka ima svoja ulazna vrata.
Klima i WiFi su uključeni u cenu. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.
Sobe bez kuhinje, imaju mogućnost korišćenja zajedničke kuhinje na spratu.

Rezerviši mesto!

VILA DIRFI

Lokacija:
Vila Dirfi se nalazi na 80 metara od plaže.
Vaš smeštaj:
Poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije. Klima i Wi Fi u ceni. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.

Rezerviši mesto!

VILA EVGENIJA

Lokacija:
Vila Evgenija se nalazi na 50 m od mora.
Vaš smeštaj:
Poseduje prostrane trokrevetne studije sa kuhinjom i terasom, kao i prostrane četvorokrevetne studije sa kuhinjom i terasom.
Klima i WiFi u ceni. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.

Rezerviši mesto!

VILA PANAJOTA

Lokacija:
Vila Panajota se nalazi na 120m od mora.
Vaš smeštaj:
Poseduje četvorokrevetne apartmane, sa kuhinjom i terasom sa pogledom na ulicu.
Klima i WiFi u ceni. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.

Rezerviši mesto!

VILA VIZANTIJA

Lokacija:
Kuća Vizantija se nalazi na 120m od mora.
Smeštaj:
Poseduje dvokrevetne sobe bez kuhinje, ali sa frižiderom.
Sve sobe imaju terasu i pogled na ulicu.
Klima i WiFi uključeni u cenu. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.

Rezerviši mesto!

VILA BLUE

Vila Blue se nalazi na 100 m od mora. Poseduje četvorokrevetne apartmane sa kuhinjom, kao I dvokrevetne studije sa kuhinjom. Klima I WI FI uključeni u cenu. Vila poseduje lepo dvorište sa šankom I stolovima I stolicama. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.

Rezerviši mesto!

VILA GEORGE

Vila George se nalazi na na 100m od plaže. Poseduje trokrevetni apartman sa kuhinjom. Nalazi se u neposrednoj blizini vile Panajote. Klima uključena u cenu.

Rezerviši mesto!

VILA PING

Vila Ping se nalazi na 100 m od mora. Poseduje četvorokrevetni studio sa kuhinjom i dvokrevetni studio sa kuhinjom. Klima i WiFi su uključeni u cenu. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.

Rezerviši mesto!

VILA TALIJA

Vila Talija se nalazi na 100 m od mora. Poseduje trokrevetni studio sa kuhinjom. Klima I WiFi su uključeni u cenu. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.

Rezerviši mesto!

VILA KOCHILI

Vila Kochili se nalazi na 40 m od plaže. Poseduje dvokrevetne sobe bez kuhinje, ali sve sobe imaju mogućnost korišćenja zajedničke kuhinje po spratu. Klima I Wi Fi uključeni u cenu. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.

Rezerviši mesto!

VILA AKROGIALY

Vila Akrogialy se nalazi na prvoj liniji od mora, u neposrednoj blizini plaže. Poseduje dvokrevetne, trokrevetne I četvorokrevetne sobe bez kuhinje. Mogućnost korišćena mini zajedničke kuhinje za sve sobe. U trokrevetnim sobama je jedan običan I jedan krevet na sprat. Dve dvokrevtne I jedna četvorokrevetna soba imaju svoje kupatilo izvan sobe, koje je pod ključem I koje samo gosti sobe mogu da koriste. Klima I Wi Fi u ceni. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.

Rezerviši mesto!

VILA VAGELIS

Vila Vagelis se nalazi na prvoj liniji od mora I 50m od plaže. Poseduje dvokrevetne I trokrevetne sobe bez kuhinje. Kuća poseduje jednu veliku zajedničku kuhinju za sve sobe na spratu. Klima I Wi Fi u ceni. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.

Rezerviši mesto!

VILA ANASTASIA

Vila Anastasia se nalazi na 120m od mora. Poseduje četvorokrevetne apartmane sa kuhinjom i terasom. Apartmani su izuzetno prostrani, u prizemlju, sa dve terase po apartmanu. Klima i WiFi su uključeni u cenu. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.

Rezerviši mesto!

VILA KATERINA ***NOVO***

Vila Katerina se nalazi na 100m od mora I luke i 200m od plaže. Poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije, kao I petokrevetni apartman. Vila je opremljena roštiljem, ima baštu, baštu za sedenje na krovu, svoj parking.

Četvorokrevetni studiji su veličine 20m2 I imaju jedan krevet na sprat. Petokrevetni apartman je veličine 35 m2 I ima dve odvojene spavaće sobe, jedna sa dva, a druga sa tri kreveta.

Klima i WiFi su uključeni u cenu. Kvalitet Wi Fi konekcije na Grčkim ostrvima je generalno lošijeg kvaliteta. Agencija ne garantuje za kvalitet I brzinu interneta.

Rezerviši mesto!

* Cenovnik br. 15 od 27.07.2018.

ULTRA LAST MINUTE ZA TERMIN 01.08.2018.
POSLEDNJE SOBE PO CENI OD 89 I 99 EUR PAKET ARANŽMAN (PREVOZ I SMEŠTAJ)

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 9 noćenja u izabranom smeštaju na Eviji u Pirgosu.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
 • Trajekt na relaciji Glifa-Agioskampos-Glifa.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete.
 • Putničko i zdravstveno osiguranje 13 € (1€ po danu i 1€ za osiguranje prtljaga).
 • Obaveznu gradsku taksu (od 01.01.2018) – u privatnom smeštaju (studiju/apartmanu) – 0.50 € po noćenju / po studiju ili apartmanu ili sobi, u  hotelima sa 1* i 2*– 0.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 3*– 1.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 4*– 3 € po noćenju / po sobi,  a za boravak u hotelima sa 5* – 4 € po noćenju / po sobi – plaća se na licu mesta (na dan dolaska u vilu/hotel).

NAČIN PLAĆANJA:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
 • GOTOVINSKI: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • WEB KREDIT: kreditom poslovnih banaka, po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.
 • UPLATAMA NA RATE: 30% prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak od 20% 15 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2018.

NAPOMENE:

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 25.01.2018. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • ZA EVIU – OBAVEZAN DEPOZIT U SLUČAJU ŠTETE, U IZNOSU OD 20€ PO PUTNIKU. DEPOZIT SE VRAĆA U SLUČAJU DA NE BUDE NAČINJENA ŠTETA.
 • Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 1.800 dinara.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja
 • Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca i Novi Sad
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 490/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU WWW.MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA)

PRIJATELJI PUTOVANJA