Španija 10 dana

10 dana, BUS

Venecija, Verona, Barselona, Azurna obala, Milano
Termini: 21.04 – 30.04.2019. 19.05 – 28.05.2019.

Ovo je jednistvena prilika da obiđete Azurnu obalu, državu kocke Monte Karlo i Barselonu . Ono što nikako ne smete propustiti je poseta katalonskoj prestonici, Barseloni.Upoznaćete grad na obali mora, dom velikih umetnika, poznat po uzbudljivom noćnom životu i raskošnim trgovima. Modena Travel i ovog puta potrudiće se da na ovom putovanju vidite neke od najznačajnijih znamenitosti, ali i da prisustvujete žurkama koje se pamte ceo život!

1. DAN – SRBIJA (21.04 / 19.05)
Polazak u 19:00h iz Beograda sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu (prekoputa otvorenog tržnog centra “Buvljak”) i u 20:30h iz Novog Sada sa parkinga ispred hotela Sajam. Noćna vožnja luksuznim autobusima na relaciji Beograd – Ljubljana – Trst – Venecija…

2. DAN – VENECIJA – VERONA ( 22.04 / 20.05)
Dolazak u luku Punta Sabbioni u jutarnjim časovima. Fakultativna vožnja brodom do Venecije (Trga Sv. Marka). Obilazak Duždeve palate, mosta Uzdaha, bazilike Sv. Marka, mosta Rialto… Boravak u Veneciji u trajanju od 9h. U kasnim poslepodnevnim satima nastavak vožnje prema Veroni. Dolazak u Veronu u ranim večernjim satima. Obilazak najromantičnijeg grada na svetu, grada Romea i Julije: Trg Bra (Piazza Bra), Arena, Trg Erbe (Piazza delle Erbe)… Nastavak vožnje na relaciji Verona – Breša – Alesandrija – Đenova. Vožnja italijanskom rivijerom uz očaravajuću panoramu Mediterana noću. Noćna vožnja…

3. DAN – LJORET DE MAR (23.04 / 21.05)
U jutarnjim satima dolazak u najpoznatiji turistički centar na Kosta Bravi – Ljoret de Mar (65 km od Barselone). Smeštaj u apartmane (6 noćenja) do 14.00h. Popodne predviđeno za odmor i kupanje. Svake večeri fakultativni odlazak u diskoteku. Noćenje.

4 – 7. DAN – LJORET DE MAR – BARSELONA(24.04,25.04,26.04,27.04/ 22.05,23.05,24.05,25.05)
Odlazak na neke od najinteresantnijih fakultativnih izleta: FLAMENCO LA SIESTA, BARCELONA PANORAMICA, COSTA BRAVA, BARCELONA BY NIGHT, PORT AVENTURA, NOU CAMP, DALIJEV MUZEJ, AQUARIUM, DISCOTHEQUE TROPICS… Pored toga, imaćete priliku da provedete najuzbudljivije trenutke u temperamentnom noćnom životu Ljoreta i Barselone.

8. DAN – LJORET DE MAR – AZURNA OBALA – ITALIJA (28.04 / 26.05)
Odjava iz apartmana u 10 časova i polazak u festivalski grad Kan. Po dolasku panoramski obilazak grada (filmska palata, šetalište Kroazeta (La Croisette), srpska ulica…). Nastavak vožnje na relaciji Kan-Nica, uz kraće panoramsko razgledanje najlepšeg grada na Azurnoj obali (Place Massena, Hotel Negresco, Promenade des Anglais…). U večernjim satima dolazak u Kneževinu Monako uz posetu najinteresantnijim znamenitostima: Palata Grimaldijevih, Katedrala, Okeanografski muzej, staza Formule 1. Poseta magičnom gradu kocke i obilazak čuvenog Casina uz šetnju prelepim parkovima Monte Karla. Nastavak vožnje na relaciji Monako – Milano. Noćna vožnja…

9. DAN – MILANO (29.04 / 27.05)
U prepodnevnim časovima dolazak u Milano. Po dolasku razgledanje grada: Galleria Vittorio Emanuele, Duomo, Teatro Scala… slobodno vreme za individualni obilazak grada i šoping… Boravak u Milanu u trajanju od 9 sati. Predveče nastavak putovanja na relaciji Milano – Venecija – Trst – Ljubljana – Srbija.

10. DAN – SRBIJA (30.04 / 28.05)
Dolazak u mesto polaska u jutarnjim časovima.

MODENA TRAVEL POKLANJA 50 EUR POPUSTA SVIM STUDENTIMA KOJI SE PRIJAVE ZA PUTOVANJE U ŠPANIJU U PERIODU 02.10 – 24.11.2018. cenovnik br.1:

FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA
(za uplate avansa od 3000 RSD i prijave u periodu 02.10 – 24.11.2018)
APARTMANI U ŠPANIJI 3* Ljoret de Mar – 99€

HOTELI U ŠPANIJI 3* Ljoret de Mar – 149€ (PUN PANSION)

REGULARNA CENA ARANŽMANA
(za uplate avansa od 3000 RSD i prijave nakon 24.11.2018.)
APARTMANI U ŠPANIJI 3* Ljoret de Mar – 149€

HOTELI U ŠPANIJI 3* Ljoret de Mar – 199€ (PUN PANSION)

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • Poseta gradovima planiranim prema programu putovanja.
 • 5 noćenja u moderno i komforno opremljenim apartmanima (1/4, 1/6 ili 1/8) u Ljoret de Maru.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 11 €.
 • Obaveznu gradsku taksu za regiju Katalonije (od 01.11.2012) – u hotelima sa 1*, 2*,   3* i apartmanima – 0.50 € po noćenju/po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 1 € po noćenju/po osobi – plaća se na recepciji.
 • Fakultativne izlete, vožnju brodom od luke Punta Sabbioni do Venecije i nazad, kao i ulaznice planirane po programu.

NAPOMENE:

 • Cena je za polazak iz Beograda i Novog Sada.
 • Administrativni troškovi za ovaj program iznose 1.800 dinara.
 • Za sve putnike koji žele da ostvare HIPER FIRST MINUTE popust, odnosno prijavljeni su u pomenutom akcijskom periodu, obavezno je plaćanje u jednakim mesečnim ratama, minimum jednom mesečno.
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Procredit banke na dan uplate i to na sledeće načine:
 • GOTOVINSKI: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • WEB KREDIT: kreditom poslovnih banaka, po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.
 • UPLATAMA NA RATE: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja, a ostatak do 70% 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u  tri jednake mesečne rate čekovima građana (bez kamate).
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje,te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.
 • Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja u agenciji prema važećem cenovniku sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovića 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja).
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENATRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 490/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «MODENA TRAVEL» OD 25.01.2018. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA, I MOGU SE POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COMILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (UNIQA).
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

Fakultativni izleti Španija

Vaš boravak u Španiji možete upotpuniti odlaskom na neke od mnogobrojnih izleta i posetite neke od najznačajnijih znamenitosti. Barselona panoramika i noćni odlazak na magične fontane upoznaće vas sa najznačajnijim delima Gaudija, pružiće vam uvid u svakodnevni život stanovnika ove mediteranske lepotice i za vrlo kratko vreme Barselona će biti zauvek upisana u listu najlepših gradove koje ste posetili. Na flamenku i viteškim igrama imaćete priliku da provedete najuzbudljivije trenutke u temperamentnom noćnom životu Ljoreta i Barselone. U Figueresu ćete otkriti fascinantno životno delo Salvadora Dalija. A na svakom koraku je i zabava: odlazak na izlet Costa Brava uz degustaciju najboljih španskih vina, koji se uvek pretvori u vrhunsku žurku; odlazak u zabavni park PortAventura za prave ljubitelje adrenalinskog šoka! Vaš je izbor, zato iskoristite priliku i uživajte u Španiji!

BARSELONA „PANORAMICA“

Panoramsko razgledanje „olimpijske lepotice“ uz kraća zaustavljanja i posete najznačajnijim znamenitostima grada: Toranj Agbar, Korida, Sagrada Familia, Park Guell, Av. Diagonal, Kolumbov spomenik, Pikasov muzej… Simboli Barselone ! ! !

„PORT AVENTURA“

Tematski zabavni park sa izuzetnim atrakcijama… tzv. španski „Disneyland“! Neverovatne atrakcije: DRAGON KHAN, najveći roler koster u Evropi, sa brzinama i do 150 km/h, SPLASH, vožnja čamcem niz vodopade, KONDOROV LET, slobodan pad sa visine od 100 metara, HRAM VATRE… Samo ovde imate priliku da na jednom mestu boravite u pet različitih delova sveta i doživite MEXICO, POLYNESIU, DIVLJI ZAPAD, KINU, MEDITERAN… Adrenalinski šok ! ! !

MUZEJ „SALVADOR DALI“

Poseta gradiću Figuerasu uz obilazak muzeja jednog od najpoznatijih španskih umetnika, gde je izložena fascinantna i neprocenljiva kolekcija i životno delo Salvadora Dalija… Ne propustite ! ! !

FLAMENCO GRAN CASINO

Jedinstvena prilika da uživate u tradicionalnim pokretima vatrenih flamenko plesača i plesačica (plesač HOZE LEON drži svetski rekord u najbržem flamenku!!!). Fantastičan FLAMENCO SHOW uz specijalni program kao i uključenu neograničenu konzumaciju šampanjca, sangrije ili soka… Viva Espana ! ! !

„NOU CAMP“

Poseta muzeju i tribinama najpoznatijeg i najlepšeg svetskog stadiona uz mogućnost kupovine orginalnih suvenira sa oznakom FC Barselona… Fudbal i shopping ! ! !

CASTELL MEDIEVAL

Vratite se 500 godina nazad u doba Srednjeg veka kada su vitezovi morali da brane svoju čast u teškim i krvavim borbama i uživajte uz fascinantan program viteških igara uz posluženu srednjevekovnu večeru i poznato špansko vino kao i ples do ponoći…

BARSELONA „BY NIGHT“

Odlazak na Placa de Espana i poseta Magičnoj fontani, remek delu poznatog španskog inžinjera Carlesa Buigasa, gde ćete uživati u fascinantnom plesu vode prožete neopisivim spektrom duginih boja i prelepu muziku… Spektakl ! ! ! GRATIS UZ BARSELONA „PANORAMICA“

COSTA BRAVA

Razgledanje botaničkog vrta gde se uzgajaju ogromni kaktusi… Nakon Pinya de Rose sledi poseta najpoznatijem vinskom podrumu gde ćete besplatno degustirati najbolja španska vina, a zatim se uputiti do čudesnog srednjovekovnog mesta Tossa de Mar… „Relax“ izlet koji se često završava spontanom žurkom ! ! !

KATAMARAN „SENSATION“

Uživaćete u iskustvu koje Vam pruža KATAMARAN „SENSATION“ sa osećajem da „letite“ iznad površine vode… Izlet u trajanju od 3 sata će Vam pružiti prelepu panoramu Costa Brave kao i uzbudljivi „boat party“ uz neograničenu konzumaciju sangrije i piva… Totalno opušteno ! ! !

DISCO CARD

Najpoznatiji disko-klubovi u Lloretu sa fantastičnom party atmosferom: Tropics, Hollywood, Universe, Moby’s !!! Klub karta važi za sve noći vašeg boravka uz jedno besplatno piće i razne poklone. Tematske žurke svake večeri: WELCOME PARTY, RED LOVE PARTY®, GRAFIT PARTY®… Žurkaaa ! ! !

PRIJATELJI PUTOVANJA