Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Doček Nove Godine 2023

Ponude za Novu godinu

Razmišljate o dočeku Nove godine? Gde biste je proveli, koje biste lokacije posetili, kako bi izgledala vaša najluđa noć u godini? Bez brige, imamo odgovore na sva vaša pitanja.

Nova godina je dan kada možemo u potpunosti da se posvetimo uživanju u čarobnim i neverovatnim trenucima koje ovaj period godine nosi sa sobom. Period oko novogodišnjih praznika je jedan od najlepših trenutaka za posećivanje mnogih destinacija, upravo zbog sasvim drugačijeg doživljaja koji će ukrašeni trgovi, novogodišnje lampice i praznično veselje ostaviti na vas. Gradovi postaju bajkoviti, hrana ukusnija, a putovanja – prava avantura.

Kažu da kako zakoračimo u Novu godinu – takva će biti cela godina, pa neka 2023. bude ispunjena nezaboravnim avanturama i kvalitetnim putovanjima!

imageframe-image
OD 149 €

ISTANBUL Turska

imageframe-image
OD 99 €

BUDIMPEŠTA Madjarska

imageframe-image
OD 129 €

SOLUN Grčka

imageframe-image
OD 129 €

BEČ Austrija

imageframe-image
OD 119 €

BUKUREŠT Rumunija

imageframe-image
OD 169 €

PRAG Češka

imageframe-image
OD 139 €

KRAKOV Poljska

imageframe-image
OD 99 €

OHRID Makedonija

Novogodišnji aranžmani u evropskim gradovima

Doček Nove godine u evropskim gradovima je nešto što se ne propušta!
Počev od Budimpešte, Praga, Beča, preko istočnih krajeva poput Istanbula, Soluna, Atine – osetićete čari novogodišnjeg provoda u svakom od ovih gradova.

Pored nezaboravnih žurki i druženja, imaćete priliku da posetite najuzbudljivije kutke ovih gradova, njihova kulturna i monumentalna obeležja, građevine koje oduzimaju dah, ali i da se upoznate sa uzbudljivom istorijom ovih gradova, novim kulturama i njihovim načinom proslave novogodišnjih praznika.

Možda vam Nova godina zvuči daleko, međutim, vreme prolazi neverovatnom brzinom, a ukoliko ne rezervišete na vreme vaše putovanje, propustićete specijalnu priliku da obiđete željenu destinaciju i kreirate uspomene kojima ćete se rado vraćati u narednim godinama.