Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Doček Nove godine 2022

Ponude za Novu godinu

Razmišljate o dočeku Nove godine? Gde biste je proveli, koje biste lokacije posetili, kako bi izgledala vaša najluđa noć u godini? Bez brige, imamo odgovore na sva vaša pitanja.

Nova godina je dan kada možemo u potpunosti da se posvetimo uživanju u čarobnim i neverovatnim trenucima koje ovaj period godine nosi sa sobom. Period oko novogodišnjih praznika je jedan od najlepših trenutaka za posećivanje mnogih destinacija, upravo zbog sasvim drugačijeg doživljaja koji će ukrašeni trgovi, novogodišnje lampice i praznično veselje ostaviti na vas. Gradovi postaju bajkoviti, hrana ukusnija, a putovanja – prava avantura.

Kažu da kako zakoračimo u Novu godinu – takva će biti cela godina, pa neka 2022. bude ispunjena nezaboravnim avanturama i kvalitetnim putovanjima!

imageframe-image
OD 109 €

ISTANBUL Turska

imageframe-image
OD 99 €

BUDIMPEŠTA Madjarska

imageframe-image
OD 39 €

BUDIMPEŠTA PARTY BUS Madjarska

imageframe-image
OD 129 €

ATINA Grčka

imageframe-image
OD 80 €

BUDVA Crna Gora

imageframe-image
OD 89 €

SARAJEVO Bosna i Hercegovina

imageframe-image
OD 119 €

SOLUN Grčka

Novogodišnji aranžmani u evropskim gradovima

Doček Nove godine u evropskim gradovima je nešto što se ne propušta!
Počev od Budimpešte, Praga, Beča, preko istočnih krajeva poput Istanbula, Soluna, Atine – osetićete čari novogodišnjeg provoda u svakom od ovih gradova.

Pored nezaboravnih žurki i druženja, imaćete priliku da posetite najuzbudljivije kutke ovih gradova, njihova kulturna i monumentalna obeležja, građevine koje oduzimaju dah, ali i da se upoznate sa uzbudljivom istorijom ovih gradova, novim kulturama i njihovim načinom proslave novogodišnjih praznika.

Možda vam Nova godina zvuči daleko, međutim, vreme prolazi neverovatnom brzinom, a ukoliko ne rezervišete na vreme vaše putovanje, propustićete specijalnu priliku da obiđete željenu destinaciju i kreirate uspomene kojima ćete se rado vraćati u narednim godinama.

Pitajte nas!
Pitajte nas!
Pitanja, nedoumice, problemi? Ovde smo da vam pomognemo!
Povezivanje...
Nijedan od naših operatera nije trenutno dostupan. Pokušajte ponovo kasnije. Hvala na strpljenju!
Naši operateri su trenutno zauzeti. Pokušajte ponovo kasnije! Hvala na strpljenju!
:
:
:
Imate pitanja? Pišite nam!
:
:
Ova prepiska je završena!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad