Modena TravelModena Travel
Forgot password?

BUKUREŠT – Nova godina 2023

5
dana
2
noćenja
1
Autobusom

Budimpešta, Nova Godina 2023, Autobusom

Bukurešt, prestonica Rumunije, ili „Mali Pariz“ kako je poznat u svetu, ne prestaje da iznenađuje. Nekada komunistički grad oronulih zgrada, sada je moderna metropola, sa impozantnim građevinama, širokim osvetljenim bulevarima, fontanama, prostranim parkovima, luksuznim hotelima i poznatim svetskim buticima. Bukurešt se može pohvaliti i najvećom zgradom u Evropi, a drugom najvećom na svetu, Parlamentom ili Kućom naroda, kako je nazivaju građani. Mali Pariz ima i svoju Trijumfalnu kapiju, kojoj je kao model poslužila pariska kapija. Posle svega što Bukurešt nudi sigurno će ostati u Vašem sećanju kao jedan od najlepših evropskih gradova.

 1. DAN (30.12.2022. Petak) BEOGRAD – NOVI SAD

Polazak u 21:00h iz Beograda sa Sajma parking ispred hale 5 i u 19:30h iz Novog Sada sa parkinga bivše stanice ATP Vojvodina. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora grupe…

 1. DAN (31.12.2022. Subota) BUKUREŠT

Prepodnevni dolazak u Bukurešt, glavni grad Rumunije, koji nosi epitet „Mali Pariz”. Kraće upoznavanje grada: Trijumfalna kapija, Palata pravde, stari deo grada, Lipscani ulica… Smeštaj u hotel. Slobodno popodne i pripreme za doček Nove godine na nekom od  trgova i diskoteka. Noćenje.

 1. DAN (01.01.2023. Nedelja) BUKUREŠT – ZAMAK BRAN – BRAŠOV

Doručak. Fakultativni polazak za Brašov (Braşov), centar jugoistočne Transilvanije i jedan od najlepših gradova Rumunije. Panoramsko razgledanje grada: Crna crkva (Biserica Neagră) iz XV veka (najveća gotička crkva između Beča i Carigrada), stara gradska većnica…Fakultativni izlet do zamka Bran (Castelul Bran) iz XIII veka, u kojem je Vlad Cepeš Drakul bio zatvoren. Tokom prve polovine XX veka zamak Bran bio je rezidencija Ferdinanda i Marije, drugog rumunskog kraljevskog para (roditelja Marije, kraljice Jugoslavije). Povratak u Bukurešt. Fakultativna šetnja najužim centrom Bukurešta, u kojem se nalaze Rumunski ateneum, bivša Kraljevska palata (danas Muzej umetnosti), Kraljevska zadužbina (danas Centralna univerzitetska biblioteka), zdanje Senata, crkva Kreculesku (Cretzulescu)… Slobodno popodne za individualno razgledanje grada. Noćenje.

 1. DAN (02.01.2021. Ponedeljak) BUKUREŠT

Doručak. Check out iz hotela u dogovoreno vreme. Fakultativno panoramsko razgledanje Bukurešta, Trijumfalna kapija, Rumunski ateneum, bivša Kraljevska palata (danas Muzej umetnosti), Kraljevska zadužbina (danas Centralna univerzitetska biblioteka), zdanje Senata, crkva Kreculesku (Cretzulescu)…Fakultativna poseta Palati Parlamenta (po zapremini, drugoj građevini sveta). Slobodno vreme. Polazak za Srbiju.

 1. DAN (03.01.2023. Utorak) SRBIJA

Dolazak u Srbiju u jutarnjim  časovima…

HOTEL MY CONTINENTAL 3*

Ponovo otvoren u martu 2022., nakon opsežnog procesa renoviranja i modernizacije, MiContinental Bucharest je hotel sa 3 zvezdice u Bukureštu koji dočekuje svoje goste u prostranim, praktičnim i moderno uređenim sobama i apartmanima.

Hotel ima odličnu lokaciju, nalazi se u blizini Severne železničke stanice (glavnog železničkog čvorišta za domaći i međunarodni transport). Međunarodni aerodrom Henri Koanda je udaljen oko 20 km, a udaljenost se može preći vozom na relaciji „Međunarodni aerodrom Henri Koanda“ – Severna stanica. Na kraju, ali ne i najmanje važno, stanica metroa koja omogućava brzi prevoz u Bukureštu nalazi se odmah ispred hotela.

Hotel ima 250 soba raspoređenih na 7 spratova. Tako je My Continental Bucharest najveći hotel u lancu Continental Hotela. Pored usluga smeštaja, hotel može da organizuje i privatne i korporativne događaje. Poslovni sastanci, banketi i konferencije mogu se organizovati u bilo kojoj od 8 konferencijskih sala na međuspratu hotela. Prostrane i moderno opremljene, standardne sobe nude Vam ugodan boravak u Bukureštu.

Više informacija o hotelu: My Continental 3*

Noćenje sa doručkom 1/1 1/2 1/3
30.12 – 03.01.2023. 159 € 119 €

SPECIJALNE CENE ARANŽMANA DO 10.OKTOBRA

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, TV, VIDEO na navedenim relacijama
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • 2 noćenja sa kontinentalnim doručkom u izabranom hotelu
 • Administrativne troškove obrade rezervacije (20€)

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Doplata za prevoz za polaske iz Kragujevca i Niša (minimum po 25 putnika): 20€ po osobi
 • Putničko zdravstveno osiguranje:
  • Osiguranje sa pokrićem COVID-19: 13€
  • Osiguranje bez pokrića COVID-19: 10€
 • Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje i diskoteke

OKVIRNE CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • Doček Nove godine: 20€
 • Zamak grofa Drakule (Castelul Bran): 25€
 • Fakultativni obilazak Bukurešta: 15€

NAPOMENE:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 3000 dinara prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak aranžmana isplatiti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 20% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak aranžmana isplatiti najkasnije 15 dana pre početka putovanja. VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 20% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 15 dana pred put jos 20% i deponovati čekove za tri mesečne rate za ostatak duga.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 19.01.2021., a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 70 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 9/2021 kat. A25
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA)