Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Budva – Nova godina 2022

5
dana
3
noćenja
1
Autobusom

Budva, Nova Godina 2022, Autobusom

Ukoliko želite da Novu godinu provedete na obalama Jadranskog mora uz blagu klimu Budva je idealan izbor. Dočekajte najuđu noć u Budvi sa nama. Uživačemo na obalama Jadrana i poneti sa sobom najlepše uspomene uz najbolju novogodišnju zabavu. Budva, prelepi primorski grad na Jadranu je glavni turistički centar Crne Gore. Unutar mletačkih zidina iz 15. veka, koje okružuje budvanski Stari grad se nalaze brojni turistički objekti. Na ovom malom kamenitom poluostrvu ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis. Danas je to grad teatar, turistički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope. Usponi velikih mediteranskih kultura obeležili su duh ovog grada, koji se oseća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dela Jadrana.

1.DAN: NOVI SAD – BEOGRAD – BUDVA (29.12.2021., Sreda)

Polazak iz Novog Sada u 21:45h sa parkinga restorana Zlatna medalja (minimum 25 putnika za garantovani polazak iz Novog Sada), iz Begrada u 23:00h sa parkinga ispred Kuće Cveća (Adresa: Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića). Noćna vožnja kroz Srbiju prema Budvi sa kraćim usputnim pauzamam, po potrebi grupe.

2.DAN: BUDVA (30.12.2021., Četvrtak)

Dolazak u Budvu u ranim jutarnjim satima. Smeštaj u odabrane vile. Slobodno vreme za kraće upoznavanje grada. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju starim gradom i okupljanje na dnevnoj žurci. Prvo veče je planirano za ludu zabavu (fakultativno: club night). Noćenje.

3.DAN: BUDVA – TIVAT – KOTOR (31.12.2021. Petak)

U kasnim jutarnjim satima planiran je odlazak u centar Budve sa vodičem, šetnja centrom, obilazak najvažnijih znamenitosti grada kao i samih zidina. Nakon kraćeg odmora i šetnje gradom planiran je odlazak na fakultativni izlet sa lokalnim vodičem u Tivat i Kotor. Obilazak najraskošnije i najbogatije yacht marine na Jadranu, a nakon Tivta planiran je odlazak u Kotor. Između Tivta i Kotora primetićete neverovatni kontrast savremene arhitekture i istorijske gradnje koja još dan danas ponosno i netaknuto stoji u Kotoru koliko je god grad puta u povijesti bi napadnut. Obilazak stare mediteranske kotorske luke koje je okružena impresivnim gradskim zidinama. Luka je vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESKO-a, kao svetska kulturna baština. Između 1420-1797. godine Kotor je sa okolinom pripadao Veneciji pa je venecijanski uticaj ostavio trag na gradskoj arhitekturi. Povratak u Budvu. Pripreme za novogodišnje veče i fakultativni doček Nove godine u nekom od najboljih klubova u Budvi. Noćenje.

4.DAN: BUDVA – OSTROG (01.01.2022., Subota)

Odmor od dočeka Nove godine. Fakultativni izlet u manastir Ostrog koji je smešten u planinskom masivu Ostroških greda i koji predstavlja jednu od najvećih srpskih svetinja. Obilazak manastira sa vodičem i slobodno vreme. Povratak u Budvu i spremanje za fakultativni odlazak na reprizu Nove godine u neki od najboljih klubova u Budvi. Noćenje.

5.DAN: BUDVA – SRBIJA (02.01.2022., Nedelja)

Nakon check out-a napuštanje smeštaja. Polazak za Beograd. Sledi dnevna vožnja kroz Crnu Goru i Srbiju. Očekivano vreme dolaska na mesto polaska u kasnim večernjim satima.

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan plaćanja.

Hotel Boris ★★★

Hotel Boris*** je smesten u Budvi, u neposrednoj blizini Slovenske plaže. Hotel je komforan i prijatan i raspolaže sa 25 apartmana i soba. Sve sobe su klimatizovane, imaju flat TV i minibar. Kupatila imaju tus kabine i fen za kosu.
Gostima je na raspolaganju besplatan WIFI u citavom objektu, teretana, kao i parking. U sklopu hotela je otvoreni i zatvoreni deo restorana koji nudi lokalne i internacionalne specijalitete na bazi polupansiona, na bazi svedskog stola.

Više informacija o hotelu: http://hotelboris.me

* Noćenje

1/2 1/3 1/4 1/5 1/6
120 € 100 € 90 € 90 € 80 €

Vila IVA

Svi studiji/apartmani su klimatizovani, poseduju TV, terasu, sopstveno kupatilo, prijem kablovske TV. U sklopu vile je i parking prostor kao i restoran za goste ville. U blizini nalaze se 2 prehrambene prodavnice, grill bašta, trafike, kao i ostali prateći prodajni i uslužni objekti. Vila je udaljena od mora oko 1 km, a od starog grada 2 km.

* Noćenje

1/2 1/3 1/4 1/5
110 € 100 € 90 € 80 €

Vila PREDRAG

Sve sobe su klimatizovane, poseduju terasu, sopstveno kupatilo (tuš). U sklopu vile je 14 soba, uglavnom dvokrevetnih i trokrevetnih. U blizini se nalaze 2 prehrambene prodavnice, grill bašta, trafike, kao i ostali prateći prodajni i uslužni objekti. Vila je udaljena od mora oko 500m, a od starog grada 2km.

* Noćenje

1/2 1/3
100 € 90 €

Regularna cene aranžmana su na POPUSTU

AKCIJSKA CENA ARANŽMANA

BLACK FRIDAY CENE (ZA PRIJAVE 26. i 27.11.)

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, TV, VIDEO na navedenim
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca
 • 3 noćenja u Vilama Boris, Iva, Predrag u Budvi ili sličnima prema cenovniku iz tabele. 

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Doplata za prevoz za polaske iz Niša (minimum po 25 putnika): 10 € po osobi.
 • Doplata za 1/2 sobu 10 € po osobi.
 • Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 10 €, covid pokriće 15 €
 • Administrativne troškove obrade rezervacije 10 (plaćanje u agenciji).
 • Fakultativne izlete i diskoteke.

FAKULTATIVNI IZLETI:

 • TIVAT I KOTOR
 • MANASTIR OSTROG
 • KLUBOVI
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
 • GOTOVINSKI: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • UPLATAMA NA RATE: 3000,00 RSD prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i 20% vrednosti aranžmana 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u  mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.03.2022. godine. Sve uplate pre početka putovanja su gotovinske.
 • PLATNIM KARTICAMA: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 01.10.2021. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije, ino partnera. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 9/2021 kat. A25
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COMILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici rapsodyravel.rs
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, tako da ne mora biti standardnih dimenzija.
 • Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik smeštajnog objekta odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)

Pitajte nas!
Pitajte nas!
Pitanja, nedoumice, problemi? Ovde smo da vam pomognemo!
Povezivanje...
Nijedan od naših operatera nije trenutno dostupan. Pokušajte ponovo kasnije. Hvala na strpljenju!
Naši operateri su trenutno zauzeti. Pokušajte ponovo kasnije! Hvala na strpljenju!
:
:
:
Imate pitanja? Pišite nam!
:
:
Ova prepiska je završena!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad