Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Budva, Leto za mlade 2021

12
dana
9
noćenja
1
Bus

BUDVA, Leto za Mlade 2021

Vodimo vas u jedno od najpopularnijih jadranskih letovališta, ujedno i najpoznatije mesto na Jadranu za noćni provod sa brojnim barovima i klubovima! Budva je prepoznatljiva po toplom moru i dugim peščanim plažama okruženim borovom šumom.  Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma i poznata po lepim peščanim plažama.

VILE HOTELA PARK

Vile Park čini kompleks od 15 jednospratnih komfornih vila kategorisanih sa 3*. Udaljene su od plaže oko 5min hoda. U ponudi su dvokrevetne sobe i studiji, trokrevetni studiji i četvorokrevetni apartmani. Sve smeštajne jedinice, pored klime i frižidera, imaju terasu ili balkon sa baštanskom garniturom. Studiji i apartmani su opremljeni mini kuhinjama. Gostima su na raspolaganju recepcija i restoran. Sve vile su renovirane 2017 i 2018 godine.

PROGRAM PUTOVANJA:

Vodimo vas u jedno od najpopularnijih jadranskih letovališta, ujedno i najpoznatije mesto na Jadranu za noćni provod sa brojnim barovima i klubovima! Budva je prepoznatljiva po toplom moru i dugim peščanim plažama okruženim borovom šumom.  Područje oko grada, duž obale, poznato je i kao Budvanska rivijera. Rivijera je centar crnogorskog turizma i poznata po lepim peščanim plažama.

  1. DAN SRBIJA – CRNA GORA

Polazak iz Novog Sada, parking kod Zlatne Medalje. Noćna vožnja kroz Srbiju, sa usputnim zadržavanjima i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2 –10. DAN BUDVAFAKULTATIVNI IZLETI – DNEVNE & NOĆNE ŽURKE

U jutarnjim časovima dolazak u Budvu, upoznavanje mesta i smeštaj po odabranim objektima. Check-in i za putnike sa sopstvenim prevozom. Očekuju nas fakultativni izleti poput organizovanog odlaska do poznatih plaža u blizini i čuvenog i nezaboravnog krstarenja koji će se prepričavati! Biser Jadranskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave.

  1. DAN BUDVA

Nakon jutarnjeg check out-a, sledi napuštanje smeštaja. Polazak ka Srbiji je planiran odmah nakon napuštanja smeštaja. Sledi dnevna vožnja kroz Crnu Goru i Srbiju.

  1. DAN SRBIJA

Očekivano vreme dolaska na mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

Polazak25.7.25.7.25.7.03.8.03.8.03.8.
Povratak05.8.05.8.05.8.14.8.14.8.14.8.
Naziv hotela:Usluga1/21/31/41/21/31/4
Vile Hotela Park BudvaNASOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUTSOLD OUT

* Cenovnik br. 1 od 17.06.2021.

Legenda:
1. NA – NAJAM SOBE – NOĆENJE BEZ DORUČKA
2. ND – NOĆENJE SA DORUČKOM
3. SOLD OUT – SMEŠTAJ RASPRODAT I NIJE VIŠE DOSTUPAN
4. 1/2 – SOBA SA 2 KREVETA
5. 1/3 – SOBA SA 3 KREVETA
6. 1/4 – SOBA SA 4 KREVETA
7. 1/5 – SOBA SA 5 KREVETA
8. 1/6 – SOBA SA 6 KREVETA

CENA UKLJUČUJE:

  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
  • 9 noćenja u Budvi u vilama hotela Park
  • Administrativne troškove obrade rezervacije (25e).

CENA NE UKLJUČUJE:

  • Fakultativne izlete.
  • Individualne troškove
  • Putničko zdravstveno osiguranje

NAČIN PLAĆANJA:

• Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu arodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).

• GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

• PLATNIM KARTICAMA: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, zatim u redovnim mesečnim ratama isplatiti ostatak aranžmana najkasnije 15 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.

• ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 4000 dinara od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), u narednih mesec dana minimum još 4000 dinara, a ostatak od 20% 30 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2021. *Čekove dostaviti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

NAPOMENE:

• Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 19.01.2021.. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.

• Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 25 eur.

• Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja

• Cena je za polazak iz Beograda, Niša i Kragujevca i Novi Sad

• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

• Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

• ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 9/2021 kat. A25

• ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.

• Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA)

PLAŽA PLOČE

Jedna od najboljih party plaža Crne Gore biće naš domaćin. Žurka koja se ne propusta!!!

BOKA KOTORSKA

Nevesta Jadrana, čuvena Boka Kotorska sa svim svojim lepotama biće jedan od naših izleta iz Budve. Dan za uživanje.

ADA BOJANA

Odlazak na čuvenu Adu Bojanu i uživanje u lepoti čarobne plaže i mora.

DUBROVNIK

Fakultativni odlazak do čuvenog Dubrovnika.

Pitajte nas!
Pitajte nas!
Pitanja, nedoumice, problemi? Ovde smo da vam pomognemo!
Povezivanje...
Nijedan od naših operatera nije trenutno dostupan. Pokušajte ponovo kasnije. Hvala na strpljenju!
Naši operateri su trenutno zauzeti. Pokušajte ponovo kasnije! Hvala na strpljenju!
:
:
:
Imate pitanja? Pišite nam!
:
:
Ova prepiska je završena!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad