Modena TravelModena Travel
Forgot password?

BUDIMPEŠTA PARTY BUS – Nova godina 2022

3
dana
0
noćenja
1
Autobusom

Budimpešta, Nova Godina 2022, Autobusom

BUDIMPEŠTA je glavni grad Mađarske, stvoren 1873. godine od Budima, Obudima i Pešte, na tlu gde je nekada bilo Panonsko more. Broji oko 2 miliona stanovnika.

Dunav razdvaja grad na Budim i Peštu. Budim – brdoviti deo, koji je šarmantnija i starija oblast, čijoj atmosferi doprinose kaldrmisane ulice, male živopisne kuće i srednjovekovna kultura. Pešta je smeštena na prostranom i ravnom terenu i ona je komercijalna oblast. Odlikuje se modnim radnjama i širokim bulevarima. Ono što karakteriše Budimpeštu jesu mostovi, koji su bili srušeni u II svetskom ratu, pa su ponovo sagrađeni. Najjača privredna grana je turizam, zahvaljujući banjama i termalnim izvorima.

1.DAN: SRBIJA – MAĐARSKA

Sastanak grupe u Beogradu oko 23:00h na unapred dogovorenom mestu. Polazak oko 23:30h. Polazak iz Novog Sada oko 00:30h kod Lokomotive. Noćna vožnja sa usputnim zaustavljenjem radi odmora grupe i regulisanja carinskih formalnosti.

2.DAN: BUDIMPEŠTA

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Svetog Ištvana, Ribarske tvrđave, Budimskog dvorca, Brda Svetog Gelerta… Slobodno vreme za ručak i uživanje u čarima Budimpešte. Fakultativni odlazak na krstarenje Dunavom. Doček Nove godine!!!
Mogućnost individulanog dočeka na nekom od javnih trgova Budimpešte ili fakultativni odlazak u neku od diskoteka. Polazak za Beograd oko 02:00h posle ponoći.

3.DAN: MAĐARSKA – SRBIJA

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA: 39€

Regularna cena aranžmana: 49€

AKCIJSKA CENA ARANŽMANA: 39€

BLACK FRIDAY CENE (ZA PRIJAVE 26. i 27.11.)

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima (A/C, TV) na relacijama po programu
 • Obilaske po programu putovanja
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • Administrativne troškove (10€)

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno putno zdravstveno osiguranje
  • Osiguranje bez pokrića COVID-19: 4 € po osobi
  • Osiguranje sa pokrićem COVID-19: 6€ po osobi
 • Fakultativne izlete: Krstarenje Dunavom
 • Fakultativni doček Nove godine
 • Individualne troškove

NAPOMENE:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
  GOTOVINSKI: 100% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora).
  PLATNIM KARTICAMA: 100% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora).
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 19.01.2021. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 70 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 9/2021 kat. A25
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA)

REŽIM ULASKA DRŽAVLjANA REPUBLIKE SRBIJE U USLOVIMA PANDEMIJE COVID-19

Državljani Srbije mogu da uđu u Mađarsku bez ograničenja, odnosno pod istim uslovima koji su bili na snazi pre mera uvedenih radi sprečavanja širenja virusa COVID-19. Nije potrebna potvrda o vakcinaciji, niti negativan PCR test.

Napomena:
1. Jedino građani koji u Mađarsku ulaze iz pravca Ukrajine podležu i dalje merama epidemiološke kontrole za sprečavanje pandemije
2. Građanima koji sleću na aerodrom u Budimpešti meri se temperatura, ali ne moraju da imaju potvrdu o vakcinaciji ili negativan PCR test
3. Na snazi je obaveza nošenja maske u zatvorenom prostoru

Pitajte nas!
Pitajte nas!
Pitanja, nedoumice, problemi? Ovde smo da vam pomognemo!
Povezivanje...
Nijedan od naših operatera nije trenutno dostupan. Pokušajte ponovo kasnije. Hvala na strpljenju!
Naši operateri su trenutno zauzeti. Pokušajte ponovo kasnije! Hvala na strpljenju!
:
:
:
Imate pitanja? Pišite nam!
:
:
Ova prepiska je završena!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad