Modena TravelModena Travel
Forgot password?

BUDIMPEŠTA – Nova godina 2023

5
dana
2
noćenja
1
Autobusom

Budimpešta, Nova Godina 2023, Autobusom

BUDIMPEŠTA je glavni grad Mađarske, stvoren 1873. godine od Budima, Obudima i Pešte, na tlu gde je nekad bilo Panonsko more. Broji oko 2 miliona stanovnika. Dunav razdvaja grad na Budim i Peštu. Budim – brdoviti deo, koji je šarmantnija i starija oblast, čijoj atmosferi doprinose kaldrmisane ulice, male živopisne kuće i srednjovekovna kultura. Pešta je smeštena na prostranom i ravnom terenu i ona je komercijalna oblast. Odlikuje se modnim radnjama i širokim bulevarima. Ono što karakteriše Budimpeštu jesu mostovi, koji su bili srušeni u II svetskom ratu, pa su ponovo sagrađeni. Najjača privredna grana je turizam, zahvaljujući banjama i termalnim izvorima.

1.dan(30.12.2022. PETAK) : BEOGRAD – SRBIJA – MAĐARSKA

Sastanak grupe na parkingu ispred „Kuće cveća“ oko 22:30h, polazak oko 23:00h. Ulazak u Novi Sad radi prijema putnika. Lagana noćna vožnja sa usputnim zaustavljanjem radi odmora grupe i regulisanja carinskih formalnosti.

2.dan(31.12.2022. SUBOTA): MAĐARSKA – BUDIMPEŠTA

Dolazak u Budimpeštu u prepodnevnim časovima. Obilazak grada uz pratnju stručnog vodiča: Trg Heroja, Andraši bulevar, Teror haza, lančani most, Ribarski bastion, Citadela, Eržebet most, Vaci ulica… Slobodno vreme za šetnju. Smeštaj u hotel nakon 15h. Slobodno veče ili fakultativni odlazak na doček Nove godine. Noćenje.

3.DAN(01.01.2023. NEDELJA): BUDIMPEŠTA

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Tropikarijuma i poznatog tržnog centra Campona. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – krstarenje  Dunavom – jedan od najboljih načina da upoznate sve lepote Budimpešte. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak na reprizu Nove godine. Povratak  u hotel. Noćenje.

4.DAN(02.01.2023. PONEDELJAK): BUDIMPEŠTA

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za razgledanje grada ili fakultativni odlazak do Sentandreje: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatovića, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva.. Povratak u Budimpeštu. Sastanak grupe oko 17h i polazak za Srbiju. Lagana vožnja sa usputnim zaustavljanjem radi odmora grupe i regulisanja carinskih formalnosti.

5.DAN(03.01.2023. UTORAK): SRBIJA – NOVI SAD – BEOGRAD

Dolazak u Novi Sad/Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj programa.

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan plaćanja.

HOTEL DANUBIUS ARENA 4*

Lokacija: Hotel Danubius Arena 4* smešten je u susedstvu Sportske arene Laslo Pap, Kongresnog centra SYMA i čuvenog stadiona Ferenc Puškaš. Hotel se nalazi nedaleko od stanice metroa Stadion Ferenca Puškaša na liniji M2, tako da za nekoliko minuta možete stići do svih odredišta i železničkih stanica u gradu. Ispred hotela na raspolaganju je parking za automobile i autobuse.

Smeštaj: Možete odabrati neku od brojnih, nedavno renoviranih soba, koristiti impresivne konferencijske i fitnes sadržaje i plivati u hotelskom bazenu. U nedavno renoviranom restoranu Oregano služe se ukusna mađarska i internacionalna jela. Do centra grada možete stići metroom za 10 minuta vožnje.

Noćenje BEZ doručka 1/2 1/3 1/4
30.12 – 03.01.2023. 199 €

HOTEL NEPLIGET

Lokacija: Hotel NEPLIGET se nalazi na oko 10 minuta vožnje od centra grada / Trga Heroja. Na 5 minuta hoda od hotela se nalazi autobusko stajalište Golgota ter.

Smeštaj: U sklopu hotela nalazi se nalazi restoran u kom se služi kontinentalni doručak. U Torok Barat restoranu se služe i specijaliteti turske kuhinje. U sklopu hotela se nalaze bašta i parking.
Sobe su klimatizovane i poseduju: terasu, flat-screen TV, sopstvena kupatila sa toaletnim priborom i fenom za kosu.

Više informacija o hotelu: Hotel NEPLIGET

Noćenje sa doručkom 1/2 1/3 1/4
30.12 – 03.01.2023. 139 € 99 €

Hotel A&O

Lokacija: A&O Budapest City nalazi se u centru Budimpešte i predstavlja odličnu polaznu tačku za obilazak ovog prelepog grada.

Sadržaj: A&O Budapest ima hotelski i hostelski deo, a za našu grupu obezbeđen je hotelski deo. U sadržaj ovog objekta spadaju 114 moderne single, double, family, i višekrevetne sobe, raspoređene na tri sprata, parking hotela, radni prostor, 24h usluga, stoni fudbal, hotelski bar. Sobe su komforne, moderno uređene i poseduju: sopstveno kupatilo sa peškirima i fenom za kosu, TV, klimu. Obezbeđen je WiFi internet.

Više informacija o hotelu: Hotel A&O

Noćenje sa doručkom 1/2 1/3 1/4
30.12 – 03.01.2023. SOLD OUT SOLD OUT SOLD OUT

Hotel FULL MOON

Lokacija: Hotel FULL MOON nalazi se na oko 20 minuta hoda od centra grada, blizu Margaretinog mosta. Najbliža metro stanica je udaljena 5 minuta hoda, dok je tramvajska stanica na 2 minuta hoda od hotela.

Smeštaj: U sklopu hotela nalazi se nalazi recepcija, zajednički prostor sa kuhinjom. Sobe su opremljene sopstvenim kupatilom sa fenom, foteljama, LED TV, WiFi internetom.

Više informacija o hotelu: Hotel FULL MOON

Noćenje BEZ doručka 1/2 1/3 1/4
30.12 – 03.01.2023. SOLD OUT SOLD OUT SOLD OUT

Hotel GOLDEN PARK 4 ****

Lokacija: Hotel Golden Park 4* se nalazi na Baross trgu, blizu važne tramvajske stanice Keleti. Centar grada udaljen je par minuta javnim gradskim prevozom. Na 10 minuta hoda od hotela nalazi se najlepši park u Budimpešti – Városliget, kao i jedan od najvećih evropskih TC – Arena Plaza.

Smeštaj: U sklopu hotela nalazi se autentični italijanski restoran u kom se služe fenomenalni italijanski specijaliteti kao što su pice, paste, tiramisu,.. U lobiju hotela nalazi se i lobi bar u kom se služe alkoholna i bezalkoholna pića (otvoren: 9:00-11:00h). U sklopu hotela se nalazi i privatni parking.

1/2 sobe poseduju dva udobna kreveta, radni sto, sef, satelitski TV i sopstveno kupatilo.

Više informacija o hotelu: Hotel Golden Park 4*

Noćenje sa doručkom 1/2 1/3 1/4
30.12 – 03.01.2023.  SOLD OUT 

SPECIJALNE CENE ARANŽMANA DO 10.OKTOBRA

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima na navedenim relacijama
 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu u Budimpešti u odabranim sobama
 • Obilaske prema programu uz pratnju stručnog vodiča
 • Kompletnu organizaciju putovanja
 • Administrativne troškove (20€)

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno putno zdravstveno osiguranje (10€ po osobi)
 • Boravišna taksa 1,6 € po danu, po osobi – plaća se na licu mesta
 • Doplatu za 1/1 sobu: 85 €
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove

NAPOMENE:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 3000 dinara prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak aranžmana isplatiti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 20% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak aranžmana isplatiti najkasnije 15 dana pre početka putovanja. VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 20% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 15 dana pred put jos 20% i deponovati čekove za tri mesečne rate za ostatak duga.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 19.01.2021., a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 70 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 9/2021 kat. A25
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA)