Modena TravelModena Travel
Forgot password?

BUDIMPEŠTA – Nova godina 2022

5
dana
2
noćenja
1
Autobusom

Budimpešta, Nova Godina 2022, Autobusom

BUDIMPEŠTA je glavni grad Mađarske, stvoren 1873. godine od Budima, Obudima i Pešte, na tlu gde je nekada bilo Panonsko more. Broji oko 2 miliona stanovnika.

Dunav razdvaja grad na Budim i Peštu. Budim – brdoviti deo, koji je šarmantnija i starija oblast, čijoj atmosferi doprinose kaldrmisane ulice, male živopisne kuće i srednjovekovna kultura. Pešta je smeštena na prostranom i ravnom terenu i ona je komercijalna oblast. Odlikuje se modnim radnjama i širokim bulevarima. Ono što karakteriše Budimpeštu jesu mostovi, koji su bili srušeni u II svetskom ratu, pa su ponovo sagrađeni. Najjača privredna grana je turizam, zahvaljujući banjama i termalnim izvorima.

1.DAN: BEOGRAD – SRBIJA – MAĐARSKA

Sastanak grupe na parkingu ispred „Kuće cveća“ oko 22:30h, polazak oko 23:00h. Ulazak u Novi Sad radi prijema putnika. Lagana noćna vožnja sa usputnim zaustavljanjem radi odmora grupe i regulisanja carinskih formalnosti.

2.DAN: MAĐARSKA – BUDIMPEŠTA

Dolazak u Budimpeštu u prepodnevnim časovima. Obilazak grada uz pratnju stručnog vodiča: Trg Heroja, Andraši bulevar, Teror haza, Lančani most, Ribarski bastion, Citadela, Eržebet most, Vaci ulica… Slobodno vreme za šetnju. Smeštaj u hotel nakon 15h. Slobodno veče ili fakultativni odlazak na doček Nove godine. Noćenje.

3.DAN: BUDIMPEŠTA

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Tropikarijuma i poznatog tržnog centra Campona. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – krstarenje Dunavom – jedan od najboljih načina da upoznate sve lepote Budimpešte. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak na reprizu Nove godine. Povratak u hotel. Noćenje.

4.DAN: BUDIMPEŠTA

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za razgledanje grada ili fakultativni odlazak do Sentandreje: Trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, rodna kuća Jaše Ignjatovića, Blagoveštanska crkva, Beogradska crkva.. Povratak u Budimpeštu. Sastanak grupe oko 17h i polazak za Srbiju. Lagana vožnja sa usputnim zaustavljanjem radi odmora grupe i regulisanja carinskih formalnosti.

5.DAN: SRBIJA – NOVI SAD – BEOGRAD

Dolazak u Novi Sad/Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj programa.

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan plaćanja.

Hostel Netizen

Hostel Netizen je otvoren u junu mesecu 2021. godine i po statistici je u top 5 hostela u Budimpešti. Hostel ima za cilj da okuplja mlade ljude iz celog sveta kojima je zajednička želja druženje i upoznavanje ovog prelepog grada.

Lokacija: Hostel se nalazi u strogom centru grada, Rákóczi bulevaru i od glavne pešačke zone – Vaci ulice udaljen je oko jedan kilometar.
Smeštaj: Gostima su na raspolaganju četvorokrevetne i šestokrevetne sobe (kreveti na sprat sa udobnim anatomskim dušecima) sa zajedničkim moderno opremljenim kupatilom. WI-FI je dostupan u celom hostelu i besplatan je.
Usluga: Gostima je na raspolaganju doručak na bazi švedskog stola.

Više informacija o hostelu: Hostel NETIZEN

Noćenje sa doručkom 1/4 1/5 1/6
30.12 – 02.01.2022. 109 € 109 € 99 €

Hotel Korona Panzio

Lokacija: Hotel Korona Panzio se nalazi u mirnom delu grada Sasad, naselje koje pripada XI distriktu Budimpešte.
Smeštaj: Objekat Korona Panzio nudi smeštaj sa zajedničkim salonom i barom koji radi 24 časa. Smeštajne jedinice sadrže klima uređaj, flat-screen TV, sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. WI-FI je besplatan i dostupan je u svim prostorijama hotela. Od centra grada udaljen je 5,5km i do istog se stiže autobusom 8E za oko 15 minuta.

Više informacija o hotelu: Hotel Korona Panzio

Noćenje 1/2
31.12 – 02.01.2022. 119 €

Hotel ANNA ★★★★

Hotel ANNA 4* otvoren je 2017. godine sa 49 moderno opremljenih soba ima za cilj da pruži gostima odličnu uslugu i savršen odmor. Od strogog centra grada udaljen je 3,9km. U neposrednoj blizini hotela nalazi se tramvajska i metro stanica odakle se tramvajem 49 ili metroom M4 do centra grada stiže za oko 15 minuta. Na 10 minuta laganog hoda nalazi se tržni centar “Etele plaza”.

Lokacija: Hotel se nalazi u idiličnom okruženju XI distrikta, u naselju Kelendof u Budimpešti.
Smeštaj: Sve sobe su klimatizovane, sa radnim stolom, sefom, flat-screen TV-om i sopstvenim kupatilom sa tušem.

Više informacija o hotelu: Hotel ANNA 4*

Noćenje sa doručkom 1/2 1/3
31.12 – 02.01.2022. 129 € 129 €

Regularna cene aranžmana su na POPUSTU

AKCIJSKA CENA ARANŽMANA

BLACK FRIDAY CENE (ZA PRIJAVE 26. i 27.11.)

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima na navedenim relacijama
 • 2 noćenja sa doručkom u hotelu u Budimpešti u odabranim sobama
 • Obilaske prema programu uz pratnju stručnog vodiča
 • Kompletnu organizaciju putovanja
 • Administrativne troškove (20€)

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno putno zdravstveno osiguranje (10€ po osobi)
 • Boravišna taksa 1,6 € po danu, po osobi – plaća se na licu mesta
 • Doplatu za 1/1 sobu: 85 €
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove

NAPOMENE:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 3000 dinara prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak aranžmana isplatiti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 20% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak aranžmana isplatiti najkasnije 15 dana pre početka putovanja. VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 20% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 15 dana pred put jos 20% i deponovati čekove za tri mesečne rate za ostatak duga.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 19.01.2021., a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 70 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 9/2021 kat. A25
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA)
Pitajte nas!
Pitajte nas!
Pitanja, nedoumice, problemi? Ovde smo da vam pomognemo!
Povezivanje...
Nijedan od naših operatera nije trenutno dostupan. Pokušajte ponovo kasnije. Hvala na strpljenju!
Naši operateri su trenutno zauzeti. Pokušajte ponovo kasnije! Hvala na strpljenju!
:
:
:
Imate pitanja? Pišite nam!
:
:
Ova prepiska je završena!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad