Beč – Party bus

3 dana, 0 noćenja

Beč je vekovima bio prestonica Habzburške monarhije, a sada je glavni grad bogate Austrije. Beč je grad slavnih koncertnih dvorana i vrhunskih koncerata, bogatih muzeja, opere i pozorišta, što ga uz neizostavnu kupovinu u Mariahilferstrasse, čini veoma primamljivim za turiste. Centar grada okružuje veliki bulevar Ringstrasse i na njemu se nalaze Parlament, Gradska kuća, Burgteatar, Univerzitet… Pored toga što je grad muzike, Beč je i sinonim za čuvene specijalitete: sacher torta, wiener melange kafa, bečka šnicla…

1. DAN (30.12.2016. Petak) BEOGRAD – NOVI SAD
Polazak iz Beograda u 22.00h sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu ( preko puta otvorenog tržnog centra “Buvljak“ ) i Novog Sada u 23.30h sa parkinga ispred Ekonomskog fakulteta. Noćna vožnja kroz Mađarsku…

2. DAN (31.12.2016. Subota) BEČ
…sa jutarnjim dolaskom u Beč, u nekadašnju prestonicu dinastije Habzburg. Po dolasku, sledi razgledanje grada: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava tradicionalni novogodišnji koncert Bečke filharmonije, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Slobodno vreme za šetnju i individualno razgledanje grada do večernjih časova kada ćemo zajedno dočekati Novu godinu na nekom od gradskih trgova. U prvim jutarnjim satima sledi okupljanje grupe i nastavak putovanja preko Mađarske, prema Srbiji…

3. DAN (01.01.2017. Nedelja) SRBIJA
…sa dolaskom u Srbiju u popodnevnim časovima u zavsnosti od zadržavanja na granici.

55 €

PROMO CENA -5 € DO 26.11.2016.

50 €

3 dana, 0 noćenja
Rezerviši mesto!
.

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, WC, TV, VIDEO, na relaciji Beograd – Beč – Beograd.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Doplata za polaske iz Kragujevca i Niša (minimum po 25 putnika): 10€ po osobi.
 • Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 4 €.
 • Fakultativne izlete, ulaznice za muzeje.

NAPOMENE:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
 • GOTOVINSKI: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • UPLATAMA NA RATE: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i 20% vrednosti aranžmana 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.03.2015.godine. Sve uplate pre početka putovanja su gotovinske.
 • PLATNIM KARTICAMA: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA , DINA, MAESTRO, MASTER.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena travel» od 01.06.2015. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EURIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Minimum za garantovane polaske iz Niša, Kragujevca i Novog Sada je 25 putnika iz svakog grada.​​
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

PRIJATELJI PUTOVANJA