Modena TravelModena Travel
Forgot password?

BEČ – Nova godina 2023

5
dana
2
noćenja
1
Autobusom

Beč, Nova Godina 2023, Autobusom

Beč je vekovima bio prestonica Habzburške monarhije, a sada je glavni grad bogate Austrije. Beč je grad slavnih koncertnih dvorana i vrhunskih koncerata, bogatih muzeja, opere i pozorišta, što ga uz neizostavnu kupovinu u Mariahilferstrasse, čini veoma primamljivim za turiste. Centar grada okružuje veliki bulevar Ringstrasse i na njemu se nalaze Parlament, Gradska kuća, Burgteatar, Univerzitet… Pored toga što je grad muzike, Beč je i sinonim za čuvene specijalitete: sacher torta, wiener melange kafa, bečka šnicla. Grad godišnje posete milioni turista najviše zbog mnogobrojnih kulturno-istorijskih spomenika, palata i raznovrsne kulturne ponude. Od 2001. godine kulturno-istorijsko jezgro Beča je na listi centara kulturne baštine od posebnog značaja i pod zaštitom UNESCO – a. Beč se po kvalitetu života smatra prvim gradom na svetu. Beč je jedan od najlepših gradova u vreme novogodišnjih praznika i može se pohvaliti sa čarobnim novogodišnjim vašarom – CHRISTMARKET.

1. DAN (30.12.2022. Petak) BEOGRAD – NOVI SAD

Polazak u 22:00h iz Beograda sa Sajma parking ispred hale 5 i u 23:30h iz Novog Sada sa parkinga bivše stanice ATP Vojvodina. Noćna vožnja kroz Mađarsku…

2. DAN (31.12.2022. Subota) BEČ

…sa jutarnjim dolaskom u Beč, u nekadašnju prestonicu dinastije Habzburg. Po dolasku, sledi fakultativno razgledanje grada: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava tradicionalni novogodišnji koncert Bečke filharmonije, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Slobodno vreme za šetnju i individualno razgledanje grada. Odlazak u hotel. Pripreme za doček Nove godine na nekom od trgova ili u brojnim diskotekama i provod do ranih jutarnjih časova. Noćenje.

3. DAN (01.01.2023. Nedelja) BEČ

Doručak. Slobodno vreme za individualni obilazak, ili fakultativni odlazak do čuvenog dvorca Schönbrunn, jedne od najpoznatijih carskih palata sveta. Luksuz i raskoš su jednostavno neponovljivi. Osetite aristokratski duh u apartmanima Franje Josifa, kročite u sobe Marije Terezije ili zastanite usred Velike Galerije gde su uz bečki valcer uživale najuticajnije ličnosti Evrope XVIII i XIX veka (individualna kupovina ulaznica za ulazak u sam dvorac, karte nisu u  ceni izleta). Zađite u lavirint romantičnih staza u carskom parku i učinite Vaš boravak u Schönbrunn-u nezaboravnim. Uveče, mogućnost fakultativnog odlaska na večeru u čuvenu boemsku četvrt Grinzing, gde možete osetiti jedinstveni austrijski duh uz tradicionalna jela i muziku. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN (02.01.2023. Ponedeljak) BEČ – BRATISLAVA – SRBIJA

Doručak. Izlazak iz hotela i fakultativni odlazak do Hundertwasserhaus, obilazak: Neu City, Dunavskog tornja (Donauturm). Poslepodne fakultativni polazak do Bratislave. Po dolasku, obilazak grada: Tvrđava, Katedrala Sv. Martina, Mihaelova kapija, Starogradski trg sa Rolandovom fontanom, Palata Grasalkovic…Povratak u Beč i putovanje prema Srbiji…

5. DAN (03.01. 2023. Utorak) SRBIJA

…sa dolaskom u mesto polaska u ranim jutarnjim časovima u zavsnosti od zadržavanja na granici.

A&O HOTEL 

A&o Vienna Hauptbahnhof nudi moderno nameštene sobe različitih kategorija. Uobičajeni a&o standard obećava našim gostima prostrane jednokrevetne, dvokrevetne (u prodaji za Novu godinu) i praktične višekrevetne sobe. Sa svojom idealnom lokacijom, u blizini palate Belvedere na glavnoj stanici, naš hotel je savršen za uzbudljiv odmor, odakle se lako dolazi do svih znamenotisti beča. A&o Vienna Hauptbahnhof se nalazi na samo 100 metara od nove centralne stanice. Sa ovom savršenom vezom, do istorijskog centra grada sa brojnim znamenitostima stiže se peške za samo nekoliko minuta. Po lepom vremenu uživajte u horizontu Beča sa naše krovne terase!

Više informacija o hotelu: A&O Hotel Houptbahnhof 2*

Noćenje sa doručkom 1/2 1/3 1/4
30.12 – 03.01.2023. 149 € 139 €

APARTMANI AURELIA

Apartmani Aurellia nude smeštaj sa besplatnim WiFi internetom, na oko 3 km od centralnih Bečkih znamenitosti. U blizini Apartmana se nalazi stanica tramvaja 9, koja pruža dobru konekciju za prevoz do centra grada. Aparmani poseduju dve prostorije, jedna je dnevni boravak a druga je spavaća soba. Svi apartmani poseduju kuhinju, u kojoj  se nalaze mikrotalasna pećnica, frižider i ploča za kuvanje, kao i čajnik. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Beč, udaljen 23 km od apartmana Aurellia.

Više informacija o hotelu: AURELIA APARTMENTS 3*

Noćenje bez doručka 1/2 1/3 1/4
30.12 – 03.01.2023. 149 € 129 €

SPECIJALNE CENE ARANŽMANA DO 10.OKTOBRA

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, TV, VIDEO na navedenim relacijama
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • 2 noćenja sa izabranom uslugom u izabranom smeštaju prema važećem cenovniku
 • Administrativne troškove obrade rezervacije (20€)

 

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Doplata za prevoz za polaske iz Kragujevca i Niša (minimum po 25 putnika): 10€ po osobi
 • Putničko zdravstveno osiguranje:
  •  Osiguranje bez pokrića COVID-19: 10€
  • Osiguranje sa pokrićem COVID-19: 13€
  • Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje i diskoteke

OKVIRNE CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:

 • DVORAC ŠENBRUN: 25€
 • Razgledanje grada: 15€
 • DOČEK NOVE GODINE SA PARTY NARUKVICOM: 35€
 • Dunavski toranj: 20€
 • Bratislava: 20€

NAPOMENE:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI/UPLATA NA RATE: 3000 dinara prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak aranžmana isplatiti najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 20% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak aranžmana isplatiti najkasnije 15 dana pre početka putovanja. VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • ČEKOVI/UPLATE NA RATE: 20% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 15 dana pred put jos 20% i deponovati čekove za tri mesečne rate za ostatak duga.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 19.01.2021., a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 70 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 9/2021 kat. A25
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA)