Bansko

5 dana, 3 noćenja

BANSKO, DOČEK NOVE 2019 GODINE!
Bansko je najmlađi i najperspektivniji ski-centar na Balkanu 160 km južno od Sofije. Spoj lepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi. Odlikuje ga oštra klima, zbog koje sezona na ovoj planini traje po 6 meseci. Bansko nudi mnogo hotela, restorana, barova, najmodernih klubova, što ga čini jednim od najprestižnijih mesta zabave u ovom delu Evrope, uz vrlo pristupačne cene hrane i pića…

1. DAN (29.12.2018. Subota) NOVI SAD – BEOGRAD – BUGARSKA
Polazak sa turističkog terminala – Lastina garaža (auto put Beograd – Niš) u 24.00h, a sa parkinga restorana Zlatna medalja u Novom Sadu u 22.30h. Noćnja vožnja prema Banskom preko Niša i Pirota…sa kraćim usputnim pauzama po potrebi grupe.

2. DAN (30.12.2018. Nedelja) BANSKO
U ranim jutarnjim časovima, dolazak u Bansko. Smeštanje u hotel i zabava počinje. Na programu je dnevna žurka dobrodošlice. Uveče organizujemo žurku u jednom od veoma ekskluzivnih klubova u Banskom (opciono). Noćenje

3. DAN (31.12.2018. Ponedeljak) BANSKO – SOFIJA – RILSKI MANASTIR
Fakultativni polazak prema Sofiji i Rilskom Manastiru. Po dolasku u Sofiju obilazak grada: crkva Svete Sofije, Ruska crkva, rotonda Svetog Đorđa, Narodno pozorište, crkva Svete Nedelje, parlament, Hram  Aleksandra Nevskog (izgrađen je 1908. godine i posvećen svetom Aleksandru Nevskom i ruskim vojnicima poginulim u rusko-turkom ratu)…Posle razgledanja Sofije odlazak i obilazak Rilskog manastira, najvećeg i najpoznatijeg pravoslavnog manastira u Bugarskoj. Popodne previđeno za zabavu na snegu, igre bez granica, skijanje… Ne propustite zabavu uz naš animatorski tim. Nakon toga sledi kratak predah i priprema za najluđu noć. Na raspolaganju su kafana i klub (opciono). Doček Nove godine!!! Noćenje.

4. DAN (01.01.2019. Utorak) BANSKO
Slobodno vreme za individualne atktivnosti ili igre na snegu, skijanje ili možda odlazak u spa centar. Uveče odlazak na reprizu Nove godine u jedan od najboljih klubova u Banskom (opciono). Noćenje.

5. DAN (02.01.2019. Sreda) BANSKO – SOFIJA – SRBIJA
Napuštanje hotela, putovanje prema Srbiji, sa dolaskom u večernjim satima.

Aparthotel St. John Hill ★★★★

Info:
Kompleks je smešten na vrhu ski centra Bansko sa kojeg se pruža predivan pogled na grad, Pirin, Rilu i Rodope. Hotel je ski in – ski out I ima direktan pristup stazi. Recepcija je na raspolaganju 24h kao I besplatan WiFi internet. U ponudi su dvokrevetni I trokrevetni studiji kao I četvrokrevetni apartmani.

Rezerviši mesto!

REGULARNA CENA:

HotelKategorijaUsluga1/4 app1/3 app1/2 app
ST. JOHN HILL★★★★NARASPRODATORASPRODATORASPRODATO

SPECIJALNA CENA ARANŽMANA VAŽI DO 01. DECEMBRA: -40 € NA CENE IZ TABELE

* Cene su po osobi

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, TV, VIDEO, na navedenim relacijama.
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 3 noćenja u izabranom smeštaju.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 6 €.
 • Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje i diskoteke.

NAPOMENE:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
 • GOTOVINSKI: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • UPLATAMA NA RATE: 3000,00 RSD prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i 20% vrednosti aranžmana 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u  mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.03.2018.godine. Sve uplate pre početka putovanja su gotovinske.
 • PLATNIM KARTICAMA: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 25.01.2018. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Visina administrativnih troškova za ovaj program iznosi 1.800 dinara.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja  nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.
 • MODENA Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u prema važećem cenovniku sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA:  MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 490/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU WWW.MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (UNIQA) .
 • Minimum za garantovane polaske iz Niša, Kragujevca je 25 putnika iz svakog grada.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

PRIJATELJI PUTOVANJA