Bansko

5 dana, 3 noćenja

DOČEK NOVE 2018 GODINE!
Bansko je najmlađi i najperspektivniji ski-centar na Balkanu 160 km južno od Sofije. Spoj lepote nacionalnog parka „Pirin“ i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi. Odlikuje ga oštra klima, zbog koje sezona na ovoj planini traje po 6 meseci. Bansko nudi mnogo hotela, restorana, barova, najmodernih klubova, što ga čini jednim od najprestižnijih mesta zabave u ovom delu Evrope, uz vrlo pristupačne cene hrane i pića…

1. DAN (29.12.2017. Petak) NOVI SAD – BEOGRAD – BUGARSKA
Polazak sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra “Buvljak“) u 24.00h, a sa parkinga restorana Zlatna medalja u Novom Sadu u 22.30h. Noćnja vožnja prema Banskom preko Niša i Pirota…sa kraćim usputnim pauzama po potrebi grupe.

2. DAN (30.12.2017. Subota) BANSKO
U ranim jutarnjim časovima, dolazak u Bansko. Smeštanje u hotel i zabava počinje. Na programu je dnevna žurka dobrodošlice. Uveče organizujemo žurku u jednom od veoma ekskluzivnih klubova u Banskom (opciono). Noćenje

3. DAN (31.12.2017. Nedelja) BANSKO – SOFIJA – RILSKI MANASTIR
Fakultativni polazak prema Sofiji i Rilskom Manastiru. Po dolasku u Sofiju obilazak grada: crkva Svete Sofije, Ruska crkva, rotonda Svetog Đorđa, Narodno pozorište, crkva Svete Nedelje, parlament, Hram Aleksandra Nevskog (izgrađen je 1908. godine i posvećen svetom Aleksandru Nevskom i ruskim vojnicima poginulim u rusko-turkom ratu)…Posle razgledanja Sofije odlazak i obilazak Rilskog manastira, najvećeg i najpoznatijeg pravoslavnog manastira u Bugarskoj. Popodne previđeno za zabavu na snegu, igre bez granica, skijanje… Ne propustite zabavu uz naš animatorski tim. Nakon toga sledi kratak predah i priprema za najluđu noć. Na raspolaganju su kafana i klub (opciono). Doček Nove godine!!! Noćenje.

4. DAN (01.01.2018. Ponedeljak) BANSKO
Slobodno vreme za individualne atktivnosti ili igre na snegu, skijanje ili možda odlazak u spa centar. Uveče odlazak na reprizu Nove godine u jedan od najboljih klubova u Banskom (opciono). Noćenje.

5. DAN (02.01.2018. Utorak) BANSKO – SOFIJA – SRBIJA
Napuštanje hotela, putovanje prema Srbiji, sa dolaskom u večernjim satima.

Hotel Belmont ★★★

Info:
Nalazi se u najprestižnijem delu Banskog, na 600 metara od gondole kojom stižete do 2.600 metara nadmorske visine. Gosti mogu besplatno da koriste internet na recepciji, hotelski spa centar sa zatvorenim bazenom, saunom, hamamom i fitnes centrom. Apartmani sa jednom spavaćom sobom (oko 40 m2) – sadrže dva standardna ili francuski ležaj, sofu na razvlačenje, grejanje, SAT TV, kompletno opremljenu kuhinju, frižider, kupatilo sa tuš kabinom, fen.

Rezerviši mesto!
.

Mountview Lodge ★★★

Info:
Nalazi se 600 m od gondole. Poseduje restoran, Wi-Fi na recepciji, parking, SPA centar u okviru koga se nalazi sauna, parno kupatilo, đakuzi, fitnes sala… Svi studiji i apartmani poseduju SAT TV, telefon, kupatilo sa fenom za kosu i balkon. Studio ima 2 odvojena kreveta i fotelju na razvlačenje. Apartman za 4 osobe sastoji se od spavaće sobe u okviru koje se nalazi francuski ležaj i dnevnu sobu sa dvosedom na razvlačenje. Apartman za 6 osoba sastoji se od dve spavaće sobe u kojima se nalaze po 2 standardna kreveta ili francuski ležaj i dnevne sobe sa dvosedom na razvlačenje. Svojim gostima hotel nudi prevoz do gondole uz doplatu.

Rezerviši mesto!
.

REGULARNA CENA:

HotelKategorijaUsluga1/6 ap (4+2)1/5 ap (3+2)1/4 ap (2+2)1/3 ap (2+1)1/2
BELMONT★★★NA--119 €139 €159 €
MOUNTVIEW LODGE★★★NA109 €119 €119 €129 €139 €

II FAZA PRODAJE DO 04.11.2017.

* Cene su po osobi

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, TV, VIDEO, na navedenim relacijama.
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 3 noćenja u izabranom smeštaju.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 6 €.
 • Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje i diskoteke.

NAPOMENE:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
 • GOTOVINSKI: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • UPLATAMA NA RATE: 3000,00 RSD prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i 20% vrednosti aranžmana 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u  mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.03.2018.godine. Sve uplate pre početka putovanja su gotovinske.
 • PLATNIM KARTICAMA: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 25.01.2017. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja  nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.
 • MODENA Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u prema važećem cenovniku sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA:  MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 490/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU WWW.MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (UNIQA) .
 • Minimum za garantovane polaske iz Niša, Kragujevca je 25 putnika iz svakog grada.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

PRIJATELJI PUTOVANJA