Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Atina – Nova godina 2022

6
dana
3
noćenja
1
Autobusom

Atina, Nova Godina 2022, Autobusom

Atina je prestonica Grčke i njeno kulturno, ekonomsko i razvojno središte sa izuzetno dugom istorijom i tradicijom. Ime je dobila po boginji mudrosti Atini. Naseljena je još pre 6000 godina. Svoj procvat doživljava u 5 veku pre nove ere za vreme Perikla i to je “zlatno doba” Atine, kada grad doživljava izuzetan razvoj na polju kulture, umetnosti i trgovine. Atina danas spaja svoju antičku istoriju i moderan način života. Posetioci u svakom kutku grada mogu pronaći tragove prohujalih vremena.

Neizostavno treba posetiti Akropolj, čuveni Partenon, antičku Agoru, mnoštvo muzeja, stadion… Probati grčke specijalitete u nekoj od taverni, obići Plaku, trgove Sintagma, Omonia… Jednom rečju osetiti život ovog, po mnogo čemu jedinstvenog grada.

1.DAN: BEOGRAD – ATINA

Polazak u 14:30h iz Novog Sada sa parkinga ispred Ekonomskog fakulteta (minimum od 25 za garantovani polazak iz Novog Sada), u 16:00h sa turističkog stajališta „Muzej 25. Maj  – Kuća cveća“. Noćna vožnja preko Makedonije ka Atini sa usputnim zadržavanjima zbog graničnih formalnosti, odmora i osveženja.

2.DAN: ATINA
2.DAN: ATINA

Dolazak u Atinu u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel i kraće slobodno vreme za odmor. Oko 15:00h polazak na panoramsko razgledanje Atine: trgovi Omonija i Sintagma, prolazak pored Parlamenta, Hadrijanovih vrata, Zevsovog hrama i starog Olimpijskog stadiona, zaustavljanje kod Predsedničke palate sa prisustvovanjem smeni predsedničke straže (Evzoni), odlazak na brdo Filopapos (panorama Akropolja i stare Agore), obilazak drevnog Akropolja (posebno se plaća ulaznica): hram boginje Atine Partenon i muzej Akropolja. Noćenje.

3.DAN: ATINA
3.DAN: ATINA

Doručak, slobodan dan ili fakultativno polazak na celodnevni izlet na Peloponez (Argolida) sa obilaskom Korintskog kanala, prelazak mostom sa Atike na Peloponez, prolazak pored Tirinsa i obilazak Epidaurusa (čuveno antičko pozorište), zatim odlazak do Nafpliona (primorskog mesta i stare grčke prestonice) i obilazak ostataka “zlatne” Agamemnonove Mikene sa Lavljom kapijom, kraljevskim grobovima i tzv. Atrejevom riznicom. Povratak u Atinu u kasnim popodnevnim satima. Uveče DOČEK NOVE GODINE individualno na trgu Sintagma ili fakultativno u jednom od najboljih klubova na Glifadi. Noćenje…

4.DAN: ATINA
4.DAN: ATINA

Doručak, slobodno prepodne. Oko podneva mogućnost fakultativnog poludnevnog izleta za PIREJ, SUNION (Posejdonov hram – najlepši zalazak sunca), APOLONOVU OBALU i GLIFADU. Uveče fakultativno odlazak u neku od taverni na folklorni program i večeru… Noćenje.

5.DAN: ATINA
5.DAN: ATINA

Doručak. Napuštanje hotela oko 10:00h, slobodno vreme za šetnju, obilazak muzeja i šoping, polazak za Beograd oko 18:00h, noćna vožnja…

6.DAN: SRBIJA
6.DAN: SRBIJA

Dolazak na mesto polaska u jutarnjim časovima. Kraj programa.

Noćenje sa doručkom 1/2 1/3
29.12 – 03.01.2022. 139 € 129 €

Regularna cene aranžmana su na POPUSTU

AKCIJSKA CENA ARANŽMANA

BLACK FRIDAY CENE (ZA PRIJAVE 26. i 27.11.)

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, WC, TV, VIDEO, na navedenim relacijama
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja
 • 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3*
 • Administrativne troškove obrade rezervacije

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Putničko zdravstveno osiguranje:
  • Osiguranje bez pokrića COVID-19: 10 €
  • Osiguranje sa pokrićem COVID-19: 15 €
 • Fakultativne izlete i ulaznice za muzeje i diskoteke
 • Individualne troškove
 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS) (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):

GOTOVINSKI: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
UPLATAMA NA RATE: 3000,00 RSD prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i 20% vrednosti aranžmana 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u  mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.03.2022. godine. Sve uplate pre početka putovanja su gotovinske.
PLATNIM KARTICAMA: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 19.01.2021. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije, ino partnera. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana ulaska na teritoriju EU.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 9/2021 kat. A25
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA)
 • Minimum za garantovane polaske iz Niša, Kragujevca je 25 putnika iz svakog grada. Moguća usputna sakupljanja za Niš i Kragujevac.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
Pitajte nas!
Pitajte nas!
Pitanja, nedoumice, problemi? Ovde smo da vam pomognemo!
Povezivanje...
Nijedan od naših operatera nije trenutno dostupan. Pokušajte ponovo kasnije. Hvala na strpljenju!
Naši operateri su trenutno zauzeti. Pokušajte ponovo kasnije! Hvala na strpljenju!
:
:
:
Imate pitanja? Pišite nam!
:
:
Ova prepiska je završena!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad