Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Vila Tramonto

Dostupne sobe

Nema raspoloživih soba

Vila Tramonto se nalazi u mirnom delu Parge, na oko 450 metara od mora i 300 metara od centra. Vila Tramonto je jedan od boljih objekata privatnog tipa u Pargi. Ima sopstveni, divno uređeni vrt, sa stablima limuna i maslina. Takođe, vila raspolaže i sopstvenim bazenom i đakuzi kadom (korišćenje uz doplatu). Vila ima i non-stop internet konekciju (besplatan WI-FI ). Smeštajne jedinice poseduju kompletno opremljenu čajnu kuhinju , kupatilo (tuš/WC), TV i terasu. Duplex apartmani i mezonete se nalaze u zasebnoj zgradi. Apartmani , mezonete i duplex apartmani imaju francuski lezaj i jos jedan iz kog se izvlaci lezaj normalne velicine. Svaka smeštajna jedinica raspolaže klima uređajem, čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (6 € dnevno po studiju ). Ova doplata nije obavezna. Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

REZERVACIJA

NAJAM SMEŠTAJA (bez prevoza) NEMA DINARSKOG DELA

POLAZAK25.05.04.06.14.06.24.06.04.07.14.07.24.07.03.08.13.08.23.08.02.09.12.09.22.09.
BORAVAK OD26.05.05.06.15.06.25.06.05.07.15.07.25.07.04.08.14.08.24.08.03.09.13.09.23.09.
BORAVAK DO05.06.15.06.25.06.05.07.15.07.25.05.04.08.14.08.24.08.03.09.13.09.23.09.03.10.
BROJ NOĆI10101010101010101010101010
1/3 DPLX
1/4 DPLX
1/3 MEZ
1/4 MEZ
1/5 MEZ

FIRST MINUT POPUSTI: 5% popusta za rezervaciju do 01.05.2019

 

USLUGA BUS PREVOZA IZ BEOGRADA:
Odrasli = 50 € povratna
Deca do 10 godina = 40 € povratna

Doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 15€ po osobi.

CENE SU IZRAŽENE NA BAZI NAJMA STUDIJA PO OSOBI (ZA SMENE  OZNACENE * CENE SU IZRAŽENE PO OSOBI NA BAZI PAKET ARANŽMANA (smeštaj i prevoz) ZA POLASKE IZ BEOGRADA I DUŽ AUTO PUTA.
POPUST U IZNOSU OD 10 eur PO OSOBI ZA POLASKE IZ NIŠA, LESKOVCA I VRANJA (osim za prve dve i poslednju smenu).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA

    • U smenama koje nisu oznacene *, smeštaj u izabranom objektu na bazi 10 noćenja.
    • U smenama oznacenim * smeštaj i prevoz iz Beograda modernim turističkim autobusima, KLIMA, TV, VIDEO
  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Autobuski prevoz ( osim u smenama koje sadrže *)

Polisu putno-zdravstvenog osiguranja

Individualne troškove i fakultativne izlete koji nisu predviđeni programom putovanja;

Korišćenje klime (5€ po danu i plaća se na licu mesta)

Boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana


SOPSTVENI PREVOZ: cena aranžmana se umanjuje za 25 € po osobi, osim za predsezonu i postsezonu (smene označene *) gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana.


POPUSTI I DOPLATE:

Doplata za polazak iz Novog Sada u iznosu od 15 eur po osobi.

Ukoliko jedna osoba boravi u studiju, plaća cenu 1,75 od cene paket aranžmana;

U slučaju spajanja smena na organizovanom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 eur po osobi osim za smene koje su u tabeli označene zvezdicom (*).


NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:

30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 10 dana pre početka putovanja;

Mesečnim ratama (bez uvećanja) putem čekova građana ili administrativnom zabranom (samo firme za koje u agenciji
dobijete odobrenje), zaključno sa 15.12.2019. godine;

Putem platnih kartica (Dina, Visa card, Master, Maestro);

Putem profakture koja mora biti realizovana u roku od 3 dana od datuma izdavanja;

Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja
(AIK Banke).

LEGENDA:

·   1/2, 1/3  studio – smeštajna jedinica u vili , sa predsobljem, u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa.

·  1/2, 1/3, 1/4   apartman – smeštajna jedinica u vili (često bez predsoblja) koja se sastoji od spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi, jedan ili dva ležaja, odnosno sofa na otvaranje ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Dnevni boravak i spavaća soba ne moraju biti odvojene vratima.

·   1/3, 1/4, 1/5  duplex – smeštajna jedinica u vili sa predsobljem, dve odvojene spavaće sobe sa dva i tri ležaja, trećom prostorijom u kojoj se nalazi kuhinja sa trpezarijskim stolom, kupatilom i dve terase.  Spavaće sobe, kao i kuhinja su odvojene vratima.

·   1/3, 1/4, 1/5 mezonet – smeštajna jedinica u vili na dva nivoa spojena unutrašnjim spiralnim stepenicama. Prvi novo sadrži francuski ležaj i pomoćnu sofu sa predsobljem, drugi nivo sadrži dva odvojena ležaja, kuhinju i kupatilo.

1. dan – Polazak iz Beograda u ranim popodnevnim časovima ( tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja ). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan – Dolazak u Pargu, zatim Sivotu u prepodnevnim časovima.  Ulazak u smeštajne jedinice oko 14h po lokalnom vremenu.

2. –  9/12. dan – Boravak u izabranim smeštajima u Pargi ili Sivoti.

9/12. dan – Napuštanje smeštaja u 09:00h po lokalnom vremenu. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).

10/13. dan – Dolazak u ranim jutarnjim časovima.

Opšte informacije i napomene
• Cena aranžmana pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije objekta. Smeštajni objekti su i kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija. Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan ležaj je 75-80 x 180-190cm, a za francuski ležaj je 145-155 x 180-190 cm. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta – putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.
• Najam apartmana tj.studija (NA) podrazumeva troškove električne energije, tople i hladne vode, korišćenje inventara, boravišnu taksu. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su i u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Posteljina je sastavni deo svake smeštajne jedinice, dok peškiri, toaletni papir, sapuni nisu sastavni deo inventara u smeštajnim jedinicama. U svim smeštajnim jedinicama kuhinje su opremljene osnovnim priborom za pripremanje hrane. Pribor u kuhinjama nekada nije baš kompletan pogotovo u odmaklim smenama u sezoni. Ukoliko uočite nedostatke obratite se odmah našem predstavniku radi evidentiranja i uklanjanja istog. Iznošenje smeća i održavanje čistoće je obaveza gostiju. Napuštanje smeštajne jedinice je do 9:00h (po lokalnom vremenu) poslednjeg dana boravka, a ulazak prvog dana do 14:00h (po lokalnom vremenu). Načinjene eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom, gosti su dužni da prijave predstavniku agencije ili domaćinu i iste nadoknade. Eventualne neispravnosti i nedostatke u apartmanima prijaviti odmah predstavniku agencije. Ukoliko putnik ima reklamaciju na licu mesta, obavezno je prijaviti je Predstavniku kako bi isti, zajedno sa Organizatorom odmah reagovao i reklamaciju uklonio u najkraćem mogućem roku. Reklamacije koje nisu prijavljene na licu mesta, a koje putnici prijave po dolasku u Srbiju neće biti uzete u obzir. U svakom smeštajnom objektu nalazi se INFO TABLA gde putnici mogu pronaći sve neophodne informacije kao što su: broj telefona predstavnika, lekarske ordinacije i sl.
• Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
• Ukoliko se putnici ne pridržavaju pravila korišćenja klima uređaja propisanih kućnim redom u studijima/apartmanima, vlasnik ima pravo da uskrati uslugu daljeg korišćenja klima uređaja bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
• Za sve usmene informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
• Organizator zadržava pravo da putem Last minute ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni. Takođe, Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja za sopstveni prevoz.
• PREPORUKA – OSIGURANJE: Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu može da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama Milenijum osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravaju će kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste. Ukoliko zdravstvena ustanova ne prihvata polisu, na licu mesta prihvatiti troškove pregleda i obavezno uzeti račun i dijagnozu lekara, po dolasku u Srbiju, iznos se refundira i taj iznos određuje osiguravajuća kuća.
• U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome najpre obaveste lokalnog predstavnika agencije na licu mesta. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije obratite nadležnim organima zemlje u kojoj boravite. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa.
• Clock Travel zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobračaju, štrajkovi i slično).
• Raspored sedenja u autobusu određuje Organizator putovanja isključivo na osnovu redosleda prijava, starosti putnika, broju dece, osim u izuzetnim slučajevima kada se može odrediti određeno mesto za trudnice, invalide i sl. Putnik je u obavezi da prihvati bilo koje sedište koje mu organizator dodeli. Za one putnike koji žele određeno sedište moguće je uplatiti predrezervaciju 10 eur po sedištu u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši transfer drugim/manjim vozilom (po potrebi agencije) od međustanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili odredišta iz aranžmana do među stanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Broj putnika po smenama može se razlikovati. Zato se Organizator ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom in a istim sedištima kao u odlasku.
• Agencija prevozi do smeštajne jedinice onoliko koliko je fizički moguće. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice obavlja sam putnik. Agencija nije dužna da putnicima obezbedi prenos prtljaga na relaciji: autobus-smeštajni objekat-autobus, s toga vas molimo da ne preopterecujete svoj prtljag. Molimo putnike da vode računa o svom prtljagu, ukoliko se desi da se neki komad prtljaga izgubi, organizator nije obavezan da isti po svaku cenu povrati putniku, već da se potrudi da mu u takvim situacijama pomogne koliko je u njegovoj mogućnosti.
• Dan pre polaska sa destinacije, obavezno se kod Predstavnika još jednom informisati o vremenu i mestu polaska, u slučaju da zbog nepredviđenih okolnosti dođe do neke promene.
• Putnici se mole da se informišu o zakonu zabrani oušenja na odabranoj destinaciji id a se striktno pridržavaju lokalnih propisa s tim u vezi.
• SOPSTVENI PREVOZ: Kada planirate sopstveni prevoz do destinacije smatra se da je to individualno putovanje. Lično se raspitajte o ruti puta, dokumentaciji i opremi potrebnoj u vašem vozilu, zakonima u zemlji u koju idete i kroz koje prolazite. Napominjemo da je putnik sam odgovoran za svoje putovanje na destinaciju ukolikom koristi sopstveni prevoz. Detalji vezani za putovanje automobilom se nalaze in a www.mup.gov.rs i www.amss.org.rs. Uplatom smeštaja u određenom objektu, nema garancije da putnik na sopstvenom prevozu uz studio/apartman dobija i parking mesto.
• Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promena na tržištu nafte i naftnih derivate koriguje cenu prevoza.
• MALOLETNA DECA: podsećamo roditelje, bake i deke: da bi ste preveli maloletnike preko granice trebate da posedujete overenu saglasnost oba roditelja za prevođenje deteta oreko granice za Ambasadu tako i za granicu. Ukoliko ste Vi zakonski staratelj deteta-kopija sudskog resenja.
• Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Clock Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemlje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
• Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima. Zbog prelaska dve granice i 4 procedure moguća su nepredviđena čekanja na koja organizator putovanja nema uticaj.
• Kućni red je sastavni deo programa putovanja.
• Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Clock Travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja mole se svi putnici da pažljivo pročitaju napomene i Opšte uslove putovanja pre polaska na putovanje. Clock Travel smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije kao i to da je saglasan sa istim. Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik takođe potvrđuje da mu je uručena potrvrda garancije putovanja i da u celosti prihvata posebne uslove Milenijum osiguranja.Aranžman je rađen na na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. I moguće je izvršiti realizaciju programa uz manji broj prijavljenih putnika uz doplatu ili spajanja sa drugom agencijom.
Organizator putovanja je turistička agencija Clock Travel, licenca OTP 27/2014 izdata od Agencije za privredne registre od 12.03.2014. godine. Clock Travel osiguran je Polisom osiguranja za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku broj 30000001275 osiguravača Milenijum Osiguranje, koja važi od 25.01.2017. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel koji su sastavno deo prijave putovanja.
Cenovnik broj 1. od 23.11.2017.

Stavros, gradska plaža

Stavros ima 3km dugu obalu. Plaža duž obale je prekrivena lepim, mekim, zlatastim peskom. Malo pristanište deli obalu na dve velike plaže. Desno od pristaništa se prostire plaža bez mnogo zelenila, potpuno otvorena za blagodeti sunca i mora. Plaža je više puta odlikovana plavom zastavicom. Levo od pristaništa je zaštićena šumovitim brdom čije zelenilo odiše svežinom i mirisima. Na plažama Stavrosa postoje mnoge turističke pogodnosti. Tu je mnoštvo sportskih aktivnosti. Barovi i taverne na plaži pored prijatnog odmora od sunca nude vrlo dobru zabavu. Posebno je privlačna porodicama sa malom decom jer se dubina mora postepeno povećava.

Vrasna, gradska plaža

Turističko letovalište Vrasna je udaljeno samo 80km ili oko 1h vožnje od najvažnijih gradova severne Grčke kao što su Solun, Kavala i nešto oko sat i po vožnje od ulaska u Grčku. Ono što ovu regiju čini izuzetno atraktivnom jesu šume i maslinici, bujna vegetacija, palme, šarenilo prelepog oleander i ostalog cveća koje se nalazi u pozadini prelepe peščane plaže, ušuškane u uvali, koju zapljuskuje kristalno čiste vode zaliva Strimonikos. Plaža Vrasne se prostice celom širinom ovog mesta. Dobro organizovana plaža, sa brojnim plažnim barovima koji nude ležaljke I suncobrane, osvežavajuća pića, vodene sportove i ostale usluge koje će boravak na plaži učiniti veoma prijatnim i zanimljivim.

Asprovalta, gradska plaža

Plaža u Asprovalti je, čini se ono po čemu je ovo letovalište poznato, a što je i jedan od osnovnih razloga zašto spada u red posećenijih u ovom delu Grčke, barem kada su u pitanju turisti iz naše zemlje. Ova plaža je duga preko hiljadu metara, a prekrivena je finim, sitnim peskom zlatnih nijansi, dok na pojedinim delovima postoji i sitan šljunak. Ulaz u vodu je postepen, ali ne previše, tako da nećete morati mnogo da pešačite da biste stigli do dubine. Plaža je odlično organizovana, te osim tuševa, poseduje i kabine za presvlačenje, a u njenoj neposrednoj blizini je i šetalište, kao i brojne aktivnosti namenjene najmlađim turistima. Na plaži postoje delovi koji su bez sadržaja, tako da možete da koristite i sopstvene suncobrane i peškire, a postoje i delovi na kojima se nalaze kafići, u okviru kojih možete da na dnevnoj bazi iznajmite ležaljke i suncobrane.

Plaža Olimpijada

Olimpijada je malo mesto koje se nalazi na putu od Asprovalte ka Uranopolisu. Mirno mesto idealno za putnike koje žele miran odmor i koje na svoje letovanje odlaze kolima jer upravo u okolii ovog mesta postoji više plaža do kojih je najbolje doći kolima. Gradska plaža u samoj Olimpijadi je dugačka i peskovita. Ulaz u more je kamenit pa su za ulazak u vodu na pojedinim mestima meštani organizovali betonske dokove sa kojih je voda duboka odmah oko 1,5m. Plaža je prava slika i prilika Grčke, na početku plaže je mala crkva, par barova na plaži, tavern, tuševi, a sve okruženo planinama i savršeno mirisnim zelenim rastinjem. Na plaži nema prirodne hladovine pa je zato potrebno poneti suncobran.

Vila Tramonto Parga, Grčka

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
Pitajte nas!
Pitajte nas!
Pitanja, nedoumice, problemi? Ovde smo da vam pomognemo!
Povezivanje...
Nijedan od naših operatera nije trenutno dostupan. Pokušajte ponovo kasnije. Hvala na strpljenju!
Naši operateri su trenutno zauzeti. Pokušajte ponovo kasnije! Hvala na strpljenju!
:
:
:
Imate pitanja? Pišite nam!
:
:
Ova prepiska je završena!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad