Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Vila PANTHEA (Noa)

Dostupne sobe

Fourka Beach, Kasandra, Halkidiki

Fourka je prelepo mesto, okruženo borovom šumom, maslinjacima i šarenolikim zelenilom i cvećem. Nalazi se na zapadnoj obali Kasandre koja čuvena po najlepšim zalascima sunca, smaragdnoj boji mora, peščanim plažama i postepenom dubinom mora, te je kao takva posebno privlačna porodicama sa malom decom. Fourka se ponosi čistom plažom koja je nosilac plave zastave. Prelepi krajolik ove regije posebno dolazi do izražaja za vreme fantastičnog zalaska sunca kada se spektar boja na nebu preliva preko mora na horizontu.
Pored prirodnog okruženja, odlično organizovana turistička ponuda ovog mesta omogućava turistima da uživaju u svom odmoru. Na kosmopolitskoj plaži Fourke, noćni život je pun strasnih ritmova i udovoljava svim željama posetilaca.

Vila PANTHEA(NOA)
Vila PANTHEA(NOA) se nalazi u samom centru Skala Furke nedaleko od glavnog trga, u prvom redu, na svega 50m do plaže. Od plaže je deli parking. U blizini, na svega 30m se nalazi supermarket Masutis. Vila raspolaže veoma lepim i komfornim trokrevetnim (1/3) studijima koji se nalaze u prizemlju. Opremljeni su čajnom kuhinjom gde imate:rešo sa dve grejne ploče, frižider, aspirator i posuđe. Kupatilo ima tuš kadu. Svaki studio poseduje plazma TV, klima uređaj (korišćenje uključeno u cenu). Svaki studio poseduje terasu na kojem se nalaze sto i stolice.
Peškiri – DA (1 veliki peškir za telo) / WiFi – DA/ Parking – DA
Struktura kreveta: 1/3+1 ST = bračni krevet + single krevet sa mogućnošću dodavanja pomoćnog kreveta.

Smeštajne jedinice (studiji) vile Noa, nalaze se u prizemlju.

REZERVACIJA

NAJAM SMEŠTAJA (bez prevoza) NEMA DINARSKOG DELA

KLIMA U CENI

TV, WI FI,  PARKING

Cene su izražene u evrima za najam po osobi . (11 dana/10 noćenja)
U terminima sa zvezdicom (*) cene su izražene po osobi za PAKET ARANŽAMAN prevoz i smeštaj, bez umanjenja za sopstveni prevoz

Kod smena obeleženih zvezdicom  (*) ne postoji mogućnost umanjenja cene za sopstveni prevoz, polaske iz Niša, kao ni za spajanje smena i ne važe  akcijski popusti.

• Cene iz tabele su po osobi u evrima
• Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate

USLUGA BUS PREVOZA IZ NOVOG SADA I BEOGRADA:
Odrasli = 60 €  povratna, 40 € u jednom smeru.
Deca do 12 godina = 50 € povratna, 35 € u jednom smeru.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

• najam izabranog smeštaja, po osobi, na bazi 10 noćenja
• samo za paket aranžmane (cene označene zvezdicom *) – prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja
• usluge licenciranog pratioca grupe
• usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
• troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

• međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €), 11 € (osobe od 19 – 64 god.), 5 € (deca od 0 meseci – 18 god.), 24 € (osobe od 65 – 80 god.) PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
• prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
• boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

DOPLATE:
• Za 1/1 sobu 90% od cene aranžmana za 1/2 sobu.

LEGENDA:

• 1/2 ili 1/3 Soba – jedna spavaća soba (broj predstavlja broj kreveta po smeštajnoj jedinici).
• cene označene zvezdicom * – paket aranžman koji podrazumeva smeštaj + prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja


POLASCI IZ DRUGIH MESTA: (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

OSTALA MESTA –  postoji mugućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz auto put Beograd-Niš, kao i na magistralnom putu Niš-Tabanovce.

SUBOTICA / parking kod radničkog univerziteta +25€
KIKINDA / kod hotela Narvik +20€
ZRENJANIN / OMV pumpa kod glavne autobuske stanice +15€
PANČEVO / kod hotela Tamiš +10€
NIŠ / sa velikog parkinga kod Tempa -10€


POPUSTI:

• Popust za spajanje smena – 10% na cenu iz tabele. (ovaj popust se ne odobrava ukoliko je na snazi akcija).


NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:

• 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2019. Platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)
• Potrošački krediti banaka od 3-24 meseca, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana najkasnije 10 dana pred put.

1. Dan – Polazak iz Novog Sada sa parking kod železničke stanice, Beograda u poslepodnevnim časovima sa dogovorenog mesta (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Polazak iz Niša sa velikog parkinga kod Tempa (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.

2.Dan –Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).

2 – 11. Dan – Boravak na bazi 10 noćenja u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.

12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

13. Dan – Dolazak u Niš ,Beograd I Novi Sad u prepodnevnim časovima.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

SVE RASPOLOŽIVE SMEŠTAJNE JEDINICE (STUDIJI) Vile NOA NALAZE SE U PRIZEMLJU.
• U sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00h. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.modenatravel.com
• Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja I kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta.
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. Sef, parking,TV, klima uređaj…)
• Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
• Putnici ulaze u očišćen i spremljen smeštaj, ali su obavezni da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Smeštajne jedinice,sobe, opremljeni su peškirima (veliki peškir za telo i mali peškir za lice) , toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši svakog četvrtog dana boravka tako da se posteljina nakon ulaska u čistu sobu menja još dva puta.
• Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je od 70 – 90 cm širine, a za francuski krevet (za 2 osobe) od 120 – 140 cm širine

NAPOMENE:
• Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme I mesto polaska autobusom
• Turistička agencija određuje mesto polaska I povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu I raspoloživosti kapaciteta stajališta. U autobusu, dete preko 2 godine starosti mora da ima svoje sedište(ne može da sedi u krilu).
• Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđeih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja I Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
• Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa I zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, oragnizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi I zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika I objektivnih okolnosti.
• Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4-8 nedelja pre početka aranžmana.
• Putnici koji poseduju inostrani pasoš, dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni I dr.) I da sami blagovremeno I uredno obezbede potrebne uslove I isprave.

Aigeopelagitika plaža

Egeopelagitika (Aigeopelagitika) je jedna od najlepših plaža na Kasandri.
Od centra Posidija je udaljena oko 2km. Reč je o veoma dugačkoj (3km) i širokoj peščanoj plaži sa plićakom. More je na Egeopelagitici uvek mirno i providno, a plaža je čista i odlično održavana. Na plaži postoji mnogo slobodnog prostora za posetioce sa sopstvenom opremom.
Na ovoj plaži možete uživati uz predivne zalaske sunca.
U zaleđu plaže nalazi se nekoliko smeštajnih objekata i barova sa ležaljkama i suncobranima. Najpoznatiji bar je Cocus koji je veoma popularan među mladima i vrlo posećen, posebno vikendom. Ležaljke i suncobrani se dobijaju uz poručeno piće, muzika je glasna, a atmosfera vrlo živa. Vikendom žurke traju tokom čitavog dana do kasno u noć, dok je radnim danom mirno.

Mendi plaža

Na samo dva kilometra od Posidija nalazi se mesto Kalandra. Ono je gotovo spojeno sa Posidijem pa ova dva mesta sve više prerastaju u jedno. Mesto je poznato po ostacima antičkog svetilišta Mendi po kojem je čitava oblast dobila ime.
Plaža Mendi je dugačka 2,5km, a na njoj se nalazi i istoimeni hotel. Mendi plaža je jedna od lepših na Kasandri jer se nalazi u veoma lepom okruženju, okružena zelenilom i hladom, ušuškana i daleko od saobraćaja i buke. Na plaži ima dovoljno prostora za goste sa sopstvenom opremom. Posetioci mogu koristiti i ležaljke bara koji pripada hotelu, kao i bazen sa morskom vodom.
Plaža je prostrana, široka, peščana, a more tirkizno, čisto i prozirno. Nema gužve. Na obali je pesak i sitan šljunak, dok u vodi na levoj strani plaže ima mestimično ravnih kamenih ploča nakon kojih je pesak, a desni deo plaže i deo pored mola je bez ploča pa je ulaz u vodu pogodniji za decu.

Mola Kaliva plaža

Mola Kaliva je seoce sa prosečnom gradskom plažom. Na obali je sitan šljunak, a u vodi je prvih nekoliko metara ravna stena, a zatim pesak i plićak. Na nekim mestima su postavljeni džakovi kako bi se lakše prešlo preko ploče i došlo do peska i plićaka. Ova plaža nije savršena za decu. Voda je čista, a more je mirno. Ponekad na obali ima nanetog lišća, a ima i prirodnog hlada. Ima uređenih delova, a tu je i poznati bar Kuduz sa finom muzikom.
Bar White Season se nalazi odmah posle Mola Kalive prema mestu Nea Skioni. Reč je o veoma popularnom baru na zapadnoj obali Kasandre. Lepo je uređen i komforan, sa velikim parkingom. Iza bara je gusta šuma, što ambijentu daje posebnu draž. Bar ima travnjak na velikom prostoru koji je pogodan za igranje “reketa” ili igru dece. Usluga u baru je odlična, muzika obično nije previše glasna. More je veoma čisto i providno, ali su na morskom dnu stene, kamenje i u nekim delovima i ježevi.
Gradska plaža u mestu Nea Skioni je šljunkovita na obali, a u vodi ima i kamenitih i šljunkovitih delova. Uređena je, a malo je šira, bolja i sa sitnijim peskom kod doka.

Plaže u okolini Sivirija

Siviri ima dugačku i lepu peščanu plažu sa sitonim peskom te je idealna za porodice sa manjom decom.
Šetalište uz more je lepo uređeno, pa u Siviriju na plaži možete provesti jedan lep dan tokom letovanja. Po mnogima je plaža u Siviriju najlepša na zapadnoj obali Kasandre.
Elani plaža je malo poznata, ali odlična plaža. Nalazi se 2km pre Sivirija gledano iz pravca Soluna i mesta Sani. Plažom dominira veliki hotel Elani bay koji zauzima veći deo plaže, ali ima prostora i za posetioce sa strane. Na plaži je beach bar u kojem možete zakupiti ležaljke i ako niste gosti hotela. Plaža je u fenomenalnom okruženju, ispod guste četinarske šume, a sama obala je peščana i vrlo uredno održavana. Pesak je veoma sitan i na obali i u vodi, dubina postepena, raj za porodice sa decom. Voda je bistra i prozirna, bez trave.

Possidi Cape plaža

Possidi Cape (Faros) plaža u Posidiju je u stvari peščani sprud koji se pruža duboko u more.
Reč je o zaista interesantnom delu obale, minijaturnom peščanom poluostrvu. Automobili se parkiraju na početku spruda, u blizini kampa i čuvenog svetionika, a onda se put nastavlja pešice. Plaža nije uređena, nema barova ni ležaljki pa je neophodno da sa sobom ponesete hranu, vodu i suncobrane.
Na početku spruda imate osećaj da ste u peščanoj pustinji, a kako se približavate samom špicu oduševiće vas to što je more sa obe strane spruda. Često se desava da je sa jedne strane (prema mestu Posidi) vetrovito, a sa druge strane (prema Egeopelagitici) veoma mirno.
Sunce ovde zalazi vrlo kasno pa možete da uživate do kasnih sati. More je veoma čisto, pesak sitan i beo. Ne savetujemo vam da vozite po sprudu, jer automobil obavezno ostaje zaglavljen u pesku.

Sani plaža

Plaža Sani većim delom pripada luksuznom hotelskom kompleksu Sani Resort. U pitanju je jedna od najlepših plaža na Kasandri, sa belim peskom, plićakom i tirkiznim morem.
Jedini deo koji je na raspolaganju posetiocima koji nisu gosti kompleksa nalazi se ispred kafića Anemos. U ovom delu je često gužva, posebno vikednom kada dolaze Solunjani. Predviđen je i prostor za posetioce sa sopstvenom opremom. U sezoni se parking mesto plaća 20e, a uključuje i ulaznicu za kompleks, a besplatno parkiranje moguće je na 400-500m od plaže.
Sani Resort vredi posetiti, prošetati se uređenim parkom, posetiti crkvu i luksuznu marinu, okupati se na zaista divnoj plaži. Na plaži Sani vas očekuje i lep zalazak sunca.
U nastavku plaže Sani se nalazi plaža Simantro. Lepa je zbog guste šume u zaleđu i odsustva bilo kakve buke i saobraćaja. Peščana je, sa plićakom i pogodna za decu.

Vila PANTHEA (Noa) Skala Furka, Grčka

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo