Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Apartmani ELI

Dostupne sobe

Apartmani ELI se nalaze na na prvoj liniji od mora, odvojeni od plaže zelenom površinom gde se nalazi beach bar. Apartmani su u prvom redu vila sa kojih se vidi bočno more. Ispred vile se nalazi park i parking. Udaljenost od plaže iznosi 130m i oko 350m od centra Nea Flogite.

Svi apartmani poseduju kompletnu opremljenu kuhinju sa velikim električnim šporetom i frižiderom, kupatilo sa tušem, TV, wi-fi konekciju, klima uređaj (u ceni), terase. Promena posteljine je na 5 dana uz prisustvo gostiju apartmana. Peškira nema. Preporučujemo da ponesete sopstvene peškire za ličnu upotrebu.

REZERVACIJA

 • CENE SU IZRAŽENE PO OSOBI NA BAZI PAKET ARANŽMANA (smeštaj i prevoz) ZA POLASKE IZ BEOGRADA, NOVOG SADA I DUŽ AUTO PUTA.
 • POPUST U IZNOSU OD 5 eur PO OSOBI ZA POLASKE IZ NIŠA, LESKOVCA I VRANJA (osim za smene sa zvezdicom)  

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

• Smeštaj po smestajnoj jedinici u izabranom objektu na bazi 10 noćenja;
• samo za paket aranžmane (cene označene zvezdicom *) – prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja
• Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
• Korišćenje klima uređaja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

• Polisu međunarodnog putno-zdravstvenog osiguranja;
• Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u program;
• Individualne troškove i fakultativne izlete koji nisu predviđeni programom putovanja;
• boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana

 


POPUSTI I DOPLATE:

 • Dete do 10 godina starosti u zajedničkom ležaju, boravi BESPLATNO i plaća autobusku kartu za decu;
 • Deca do 10 godina starosti, ukoliko borave u sopstvenom ležaju imaju popust u iznosu od 20 eur na cenu iz tabele;
 • Dvoje dece do 10 godina starosti, u pratnji dve puno platežne odrasle osobe, imaju po 50 % POPUSTA na cenu paket aranžmana, imaju 2 mesta u autobusu i dele ležaj;
 • Ukoliko jedna osoba boravi u studiju, plaća cenu 1,75 od cene paket aranžmana;
 • U slučaju spajanja smena na organizovanom prevozu, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 eur po osobi osim za smene koje su u tabeli označene zvezdicom (*).

NAČIN PLAĆANJA:

 • 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije. Ostatak aranžmana minimum 10 dana pre početka putovanja;
 • Putem platnih kartica (Dina, Visa card, Master, Maestro);
 • Putem profakture koja mora biti realizovana u roku od 3 dana od datuma izdavanja;

Sva plaćanja se vrše isključivo u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS na dan placanja

LEGENDA:

• APT: Apartman – jedna spavaća soba+kuhinja ili dve spavaće sobe od kojih je u jednoj kuhinja (broj predstavlja broj kreveta po smeštajnoj jedinici).
• DPLX: Dupleks apartman  se sastoji od kupatila ( tuš/WC ), dve prostorije sa naznačenim brojem ležajeva i zasebnom čajnom kuhinom koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem ( bez rerne ).
• (cene označene zvezdicom *) – paket aranžman koji podrazumeva smeštaj + prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja

 1. dan –Sastanak putnika minimum 30 minuta pre polaska. Polazak autobusa ( tačno vreme i mesto polaska bice definisano 24 časa pre datuma polaska, kada se obaveštavaju putnici ). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.
 2. dan –Dolazak na destinaciju u prepodnevnim časovima.  Ulazak u smeštajne jedinice posle 15:00h po lokalnom vremenu.

2 – 11. Dan – Boravak u izabranim studijima na destinaciji.

 1. dan –Napuštanje smeštaja najkasnije do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju oko podneva po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencija dan pre povratka ).  Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.

12/13. dan – Dolazak u Srbiju u ranim jutarnjim časovima.

APARTMAN BR. 1 – DUPLEX

Ovo je veliki, veoma komforan, DUPLEX apartman. Poseduje dve odvojene spavaće sobe. U prvoj spavaćoj sobi se nalaze 3 (single) kreveta, ormar za garderobu, plazma TV, klima uređaj (u ceni). Soba ima svoju terasu sa bočnim pogledom prema moru. Druga spavaća soba poseduje dupli (bračni) krevet i ormar za garderobu. Soba ima svoju terasu sa pogledom na unutrašnje dvorište. Apartman poseduje posebno odvojenu kuhinju koja je opremljena električnim šporetom sa aspiratorom, velikim frižiderom sa odvojenim zamrzivačem i stolom i stolicama za ručavanje. Iz kuhinje takođe postoji izlaz na terasu koja ima pogled na unutrašnje dvorište. Kupatilo je sa tušem.

APARTMAN BR. 2

Ovo je dvokrevetni apartman. Ima jednu sobu gde se nalazi veliki (bračni) krevet za dve osobe, TV plazma, klima uređaj (u ceni), ormar za garderobu. Soba ima izlaz na terasu koja ima bočni pogled prema moru. Apartman ima fizički odvojenu kompletno opremljenu kuhinju sa električnim šporetom i aspiratorom i frižiderom. Kupatilo je sa tušem.

APARTMAN BR. 3 – DUPLEX

Ovo je veliki, veoma komforan, DUPLEX apartman. Poseduje tri odvojene spavaće sobe. U prvoj spavaćoj sobi se nalaze 2 (single) kreveta. Soba ima izlaz na veliku terasu koja okružuje ceo apartman, sa direktnim pogledom prema moru. Druga spavaća soba poseduje dupli (bračni) krevet, ormar za garderobu, klima uređaj (u ceni), TV. Soba ima izlaz na veliku terasu koja okružuje ceo apartman, sa direktnim pogledom prema moru. Treća soba poseduje dva (single) kreveta I takođe ima izlaz na veliku terasu koja okružuje ceo apartman, sa bočnim pogledom prema moru. Apartman poseduje posebno odvojenu kuhinju koja je opremljena električnim šporetom sa aspiratorom, velikim frižiderom sa odvojenim zamrzivačem i stolom i stolicama za ručavanje. Iz kuhinje takođe postoji izlaz na veliku terasu koja okružuje ceo apartman. Kupatilo je sa tušem.

KATEGORIZACIJA I STANDARDNA OPREMA SMEŠTAJA
• Studio se sastoji od kupatila (tuš/wc) i jedne prostorije u kojoj se nalazi naznačeni broj ležajeva i čajna kuhinja koja je opremljena sa frižiderom i osnovnim posuđem (bez rerne).
• Apartman se sastoji od kupatila (tuš/wc), jedne ili dve prostorije sa naznačenim brojem ležajeva I zasebnom čajnom kuhinjom koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem (bez rerne).Mogu imati jednu spavaću sobu i kuhinju ili dve spavaće sobe od kojih je u jednoj kuhinja.
• Duplex apartman se sastoji od kupatila (tuš/wc), dve prostorije sa naznačenim brojem ležajeva I zasebnom čajnom kuhinjom koja je opremljena frižiderom i osnovnim posuđem (bez rerne).
• Mezoneta je smeštajna jedinica u dva nivoa koja se sastoji od jedne ili dve spavaće sobe sa po dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze I kuhinjski elementi I jedan ili dva ležaja (ili sofa na otvaranje), kupatila I terase. Drugi, viši nivo ili sprat je najčešće povezan kružnim stepenicama sa nižim nivoom I ima niži, kosi plafon.
• Putnici ulaze u očišćen I spremljen smeštaj, ali su obavezni da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima (osim gde je to drugačije navedeno), toalet papirom I sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši petog dana boravka.
• Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalni krevet je 75-90 cm širine, a za francuski krevet (za 2 osobe) od 120 do 140cm širine.
• U pojedinim smeštajnim objektima treći I četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija I izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnog objekta, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
• U studio, apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14:00h časova, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 9:00h. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan I standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija I smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.modenatravel.com
• Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja I kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta.
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja I promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. Sef, parking,TV, klima uređaj…) Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.

NAPOMENE:
• Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusom
• Turistička agencija određuje mesto polaska i povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu I raspoloživosti kapaciteta stajališta. U autobusu, dete preko 2 godine starosti mora da ima svoje sedište(ne može da sedi u krilu).
• Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđeih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
• Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa I zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, oragnizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi I zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
• Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4-8 nedelja pre početka aranžmana.
• Putnici koji poseduju inostrani pasoš, dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni I dr.) I da sami blagovremeno I uredno obezbede potrebne uslove I isprave.

Gradska plaža, Nea Flogita

Plaža u Nea Flogiti je prostrana i peščana, njena dužina je 1500 m a širina i do 100 m. Na plaži postoji mogućnost iznajmljivanja opreme za vodene sportove skutera, čamaca, daski… U zaledju plaže proteže se mediteranska vegetacija i palme, a na samoj plaži postoji beach barovi. Ova plaža važi za jednu od najvećih na Halkidikiju, zvanično je dugačka 6,5 km.

Nea Plaja

je jedna od najomiljenih na obali Solunskog zaliva. Duga je 4 km a duž plaže je lepo uređeno šetalište pod palmama i klupe za sedenje.

Nea Kalikratia

ima finu peskovitu plazu koja gleda na otvoreno more.Duz plaže proteze se naselje Nea Kalikratia sa brojnim prodavnicama,restoranima i barovima.Plaža poseduje tuševe,ležaljke i suncobrane.

Nea Iraklia

nosilac plave zastavice, smeštena je kod istoimenog naselja. Odlikuje je zlatni pesak i tirkizno more.

Paralia Dionissiou

plaža koja je smeštena pred sam početak poluostrva Kasandra, nalazi se u istoimenom letovalištu. Duž plaže je šetališta sa drvoredom palmi. Uz obalski korzo su barovi, taverne i restorani a nedaleko i sportski tereni, bazeni…

Nea Moudania

plaža u ovom mestu spada medju najomiljenije i najposećenije na čitavim Halkidikiju i čuvena je po obilju sportskih aktivnosti i izvanrednom provodu u nekom od brojnih barova na plaži u kojima možete potražiti predah i osveženje!

Apartmani ELI Nea Flogita, Grčka

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo