Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Royal Paradise Beach Resort & Spa 5*

Dostupne sobe

Nema raspoloživih soba

LOKACIJA: Hotel se nalazi na samoj plaži. Od najbližeg grada udaljen je 1,5 km, a od prvog aerodroma 60 km.

SADRŽAJ: Recepcija 24 h, fax i kopi servis, klimatizovan u javnim prostorima, lobby, lift, prostor za prtljag, organizovanje ekskurzija, novine-biblioteka, sef na recepciji, parking, minimarket u blizini hotela, prodavnice u sklopu hotela, room servis, usluga buđenja, perionica, doktor na poziv, rent a car, iznajmljivanje bicikala, Wi-FI internet u opštim delovima hotela, Wi-Fi internet u sobama, internet uglovi u hotelu, restoran, a la carte restoran, barovi, spoljašnji bazen, dečiji bazen, unutrašnji bazen, suncobrani i ležaljke pored bazena i na plaži, peškiri (uz depozit), TV soba, igraonica, dečje igralište, mini klub, čuvanje dece, teretana, teniski teren, stoni tenis, pikado, vodeni sprtovi, uživo muzika, spa centar, sauna, masaža, hidromasaža, parna kupatila, salon lepote, frizerski salon, konferencijska sala (maksimum 165 osoba), sala za sastanke, flipčart, projektor, pristup internetu…

USLUGA: Noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion (doručak – švetski sto, samoposluživanje, ručak i večera – set meni).

SOBE: Svih 77 soba i apartmana su kompletno moderno opremljeni, zadovoljavajući najviše standarde i u atmosferskoj banji pružiće Vam opuštanje duha i tela i potpunu regeneraciju.

Promo soba pogled bašta

Oko 30 m2, sa pogledom na hotelski vrt. Predviđene za 2-3 osobe, francuski ili 2 odvojena kreveta i sofa.

Standard soba pogled planina

Oko 28 m² sa pogledom na baštu hotela i planinu. Dizajnirana za  2-3 osobe (francuski ili dva odvojena kreveta sa sofom).

Superior soba pogled more

Oko 32 m², prostrana, lepo dizajnirana sa pogledom na more. Dizajnirana za 2-3 osobe (francuski ili dva odvojena kreveta sa sofom). Imaju pogled na more.

Dekuxe soba

Oko 34 m², luksuzno dizajnirana i opremljena, sa privatnom terasom sa đakuzijem, suncobranima i ležaljkama. Dizajnirana za 2-3 osobe, francuski ležaj i sofa.

Classical suite

Oko 55-60 m², sa dve odvojene sobe. Dnevna soba sa sofama i spavaća soba sa velikim bračnim krevetom. Dizajnirana za 2-4 osobe.

Deluxe suite

Oko 55-60 m2, sa dve odvojene sobe, spavaća soba sa velikim francuskim ležajem, dnevna soba sa sofama. Ima privatni balkon sa garniturom za sedenje, đakuzijem, suncobranom i dve ležaljke. Predviđen za 2-4 osobe.

VIP Suite

Luksuzno opremljena sa pogledom na more, dva televizora 32″ PHILIPS LCD TV + drugi 26″ PHILIPS LCD TV u glavnoj spavaćoj sobi, CD/Mp3 player-om, jednom dnevnom sobom, Nespresso cofe mašinom, mašinom za vodu (Bentley) za čaj ili kafu (čaj i kafa kesice uključene u cenu), kupatilo (sa hidro masažerima), drugo kupatilo sa tuševima, bade mantilima, peškirima za bazen, Spa papuče, namešten  balkon sa privatnim  đakuzijem i suncobranom + dve ležaljke + dve fotelje + sofa, (dizajniran za 2-4 osobe).

Website: www.royalparadise.gr

REZERVACIJA

• Cena aranžmana je izražena u eur po osobi / sobi, plaća se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.
• Dinarski deo aranžmana iznosi 1500,00 dinara za odraslu osobu. Deca do 11,99 godina ne plaćaju dinarski deo.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• smeštaj u odabranom hotelu po odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• Međunarodno zdravstveno osiguranje.
PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
• Individualne troškove putnika
• Prevoz do odredišta


PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU ZA DEVIZE PROCREDIT BANKE NA DAN UPLATE!

• Rezervacije hotela se vrše tako što je potrebno uplatiti 40%, a ukoliko je putovanje bližnjeg datuma od 15 dana, u tom slučaju se uplaćuje kompletan iznos aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije do 48 sati (ne računajući vikend – subota/nedelja i neradne dane) po uplati akontacije. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. U slučaju ranog bukinga avansna uplata iznosi 50%.
• Troškovi druge promene već potvdjenih rezevacija su 1500 dinara po rezervaciji.


NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:
1. 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja
2. 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2017.
3. Platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)
4. Potrošački krediti banaka od 3-24 meseca, a na osnovu profature koja mora biti realizovana najkasnije 10 dana pred put.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


NAPOMENE:
• Cene iz tabele su po osobi u evrima
• Cena podrazumeva najam odabrane smeštajne jedinice, studija ili apartmana
• Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate
• Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge samo prilikom rezervacije aranžmana

1. Dan: ulazak u hotel posle 14:00h.

2. Dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja
poslednji dan boravka: napuštanje hotela do 9:00h.

Kraj programa

NAPOMENE:
• Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.
• Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim sto je organizator u obavezi da ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste ili više kategorije.
• O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled ) gostima odlučuje hotelijer po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
• Kasni dolazak: hoteli čuvaju rezervacije za sobe do 18.00h na dan dolaska. Ukoliko dolazite nakon ovog vremena, trebate nas obavestiti o tom kasnom dolasku najkasnije 48 h pre početka boravka. U protivnom, hoteli imaju pravo izdati sobu(e) drugim gostima te neće uvažiti zahteve za naknadu troškova.
• Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.
• Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
• Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.
• Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.modenatravel.com
• Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajih objekata.
• Modena Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
• Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja nije potreban, aranžmani su individualni, putnici sami biraju vreme i dužinu boravka.

Vizni režim: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
Svi ostali putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih država u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.

• Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.
• Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
• Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.
• Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Modena Travel doo, licenca OTP 490/2010 od 03.03.2010.

Royal Paradise Beach Resort & Spa 5* Potos, Grčka

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo