Modena TravelModena Travel
Forgot password?

LIFE Hotel 3* – Beč

Dostupne sobe

Nema raspoloživih soba

LifeHotel je idealno smešten hotel sa 3 zvezdice, neposredno izvan Beča. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Međunarodnog aerodroma Beč. Centralna lokacija čini hotel idealnim polazištem za vaše različite aktivnosti i aktivnosti u Beču i okolini.

Umotan u elegantan dizajn i moderan komfor, LifeHotel Vienna Airport daje svakom prelazu ukusan dodir. Uživajte u opuštajućem ambijentu svoje prostrane, zvučno izolovane sobe i iskoristite naše usluge:

Usluga prevoza, 24-satna prijava i ekspresna odjava, 24-časovni hotelski bar i besplatan VIFI.

Web:
https://lifehotelvienna.com

CENA ARANŽMANA:

60 € za prijave od 20.08-10.09.2019.

Plaćanje omogućeno do 5 mesečnih rata zaključno sa 15.12.2019.

Cena aranžmana uključuje:

 • prevoz turističkim autobusima od do 5 godina starosti (klima, video/dvd oprema) na navedenim relacijama prema programu, smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom u Beču (buffet doručak), obilaske po programu, turističkog vodiča tokom celog putovanja, organizacione i druge troškove

 

Cena aranžmana NE uključuje:

 • usluge nepomenute u program, fakultativni dvorci Beča (Šenbrun i Belvedere) 10€, fakultativni odlazak do Bratislave 5€ pri povratku, međunarodno zdravstveno osiguranje 4€

 

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:

 1. 15€ prilikom rezervacije, ostatak od 40-45€ najkasnije 10 dana pre puta.
 2. 15€ prilikom rezervacije, a ostatak od 40-45€  u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2019. Platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro) ili putem administrativne zabrane.
 • Aranžman je rađen na bazi minimum 50 putnika po autobusu sa polaskom iz Novog Sada/Beograda

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije »MODENA TRAVEL doo« NOVI SAD i YUTA-e

 1. dan: Polazak autobusa u 23.30 časova sa dogovorenog mesta iz Beograda. Putovanje preko Novog Sada, Subotice, Budimpešte…
 2. dan: …sa dolaskom u Parndorf u jutarnjim časovima. Slobodno vreme za šoping u outlet centru. Nastavak puta do hotela. Smeštaj u hotelu. Poslepodne odlazak do centra Beča glavnog grada Austrije, i nekada prestonicu najvećih imperatora austrijske dinastije Habsburga. Po dolasku razgledanje grada: Parlament, Rathaus, Burgtheater, Musikverein, Secession, Naturhistorishes museum, Kunsthistoriches Museum, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Operom, šetnja kroz Hofburg i centar grada do Stephansplatz i Stephansdom, Peterskirche, Hofburg, Josefsplatz, Albertina, Karlsplatz, Karlskirche, Opera… Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.
 3. dan: Doručak. Nakon doručka izlazak iz hotela, i fakultativni odlazak do palate Belvedere uz obilazak prelepih parkova Gornjeg i Donjeg Belvedere, kao i fakultativni odlazak do palate Šenbrun uz obilazak vrtova i parkova ove božanstvene palate. Posle podne slobodno vreme u centru grada, kao i u najpoznatijoj šoping ulici Mariahilfer. U kasnim poslepodnevnim časovima nastavak putovanja ka Srbiji, uz mogućnost fakultativnog obilaska Bratislave glavnog grada Slovačke…
 4. dan: …sa dolaskom u Novi Sad/Beograd u ranim jutarnjim časovima.

NAPOMENE:

⦁ Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
⦁ GOTOVINSKI: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora) zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
⦁ UPLATAMA NA RATE: 3000,00 RSD prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i 20% vrednosti aranžmana 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u  mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.12.2019.godine. Sve uplate pre početka putovanja su gotovinske.
⦁ PLATNIM KARTICAMA: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
⦁ Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena travel» od 30.07.2019. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
⦁ Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
⦁ Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
⦁ Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
⦁ Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  ⦁ www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
⦁ Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
⦁  Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.
⦁ Modena Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u prema važećem cenovniku sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
⦁ ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 490/2010.
⦁ ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU ⦁ WWW.MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
⦁ Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (UNIQA) .
⦁ Minimum za garantovane polaske iz Niša, Kragujevca je 25 putnika iz svakog grada.
⦁ Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

LIFE Hotel 3* – Beč Beč, Austrija

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo
Pitajte nas!
Pitajte nas!
Pitanja, nedoumice, problemi? Ovde smo da vam pomognemo!
Povezivanje...
Nijedan od naših operatera nije trenutno dostupan. Pokušajte ponovo kasnije. Hvala na strpljenju!
Naši operateri su trenutno zauzeti. Pokušajte ponovo kasnije! Hvala na strpljenju!
:
:
:
Imate pitanja? Pišite nam!
:
:
Ova prepiska je završena!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad