Modena TravelModena Travel
Forgot password?

LIFE Hotel 3* – Beč

Dostupne sobe

Nema raspoloživih soba

LifeHotel je idealno smešten hotel sa 3 zvezdice, neposredno izvan Beča. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Međunarodnog aerodroma Beč. Centralna lokacija čini hotel idealnim polazištem za vaše različite aktivnosti i aktivnosti u Beču i okolini.

Umotan u elegantan dizajn i moderan komfor, LifeHotel Vienna Airport daje svakom prelazu ukusan dodir. Uživajte u opuštajućem ambijentu svoje prostrane, zvučno izolovane sobe i iskoristite naše usluge:

Usluga prevoza, 24-satna prijava i ekspresna odjava, 24-časovni hotelski bar i besplatan VIFI.

Web:
https://lifehotelvienna.com

CENA ARANŽMANA:

60 € za prijave od 20.08-10.09.2019.

Plaćanje omogućeno do 5 mesečnih rata zaključno sa 15.12.2019.

Cena aranžmana uključuje:

 • prevoz turističkim autobusima od do 5 godina starosti (klima, video/dvd oprema) na navedenim relacijama prema programu, smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 1 noćenja sa doručkom u Beču (buffet doručak), obilaske po programu, turističkog vodiča tokom celog putovanja, organizacione i druge troškove

 

Cena aranžmana NE uključuje:

 • usluge nepomenute u program, fakultativni dvorci Beča (Šenbrun i Belvedere) 10€, fakultativni odlazak do Bratislave 5€ pri povratku, međunarodno zdravstveno osiguranje 4€

 

NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:

 1. 15€ prilikom rezervacije, ostatak od 40-45€ najkasnije 10 dana pre puta.
 2. 15€ prilikom rezervacije, a ostatak od 40-45€  u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2019. Platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro) ili putem administrativne zabrane.
 • Aranžman je rađen na bazi minimum 50 putnika po autobusu sa polaskom iz Novog Sada/Beograda

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije »MODENA TRAVEL doo« NOVI SAD i YUTA-e

 1. dan: Polazak autobusa u 23.30 časova sa dogovorenog mesta iz Beograda. Putovanje preko Novog Sada, Subotice, Budimpešte…
 2. dan: …sa dolaskom u Parndorf u jutarnjim časovima. Slobodno vreme za šoping u outlet centru. Nastavak puta do hotela. Smeštaj u hotelu. Poslepodne odlazak do centra Beča glavnog grada Austrije, i nekada prestonicu najvećih imperatora austrijske dinastije Habsburga. Po dolasku razgledanje grada: Parlament, Rathaus, Burgtheater, Musikverein, Secession, Naturhistorishes museum, Kunsthistoriches Museum, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Operom, šetnja kroz Hofburg i centar grada do Stephansplatz i Stephansdom, Peterskirche, Hofburg, Josefsplatz, Albertina, Karlsplatz, Karlskirche, Opera… Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.
 3. dan: Doručak. Nakon doručka izlazak iz hotela, i fakultativni odlazak do palate Belvedere uz obilazak prelepih parkova Gornjeg i Donjeg Belvedere, kao i fakultativni odlazak do palate Šenbrun uz obilazak vrtova i parkova ove božanstvene palate. Posle podne slobodno vreme u centru grada, kao i u najpoznatijoj šoping ulici Mariahilfer. U kasnim poslepodnevnim časovima nastavak putovanja ka Srbiji, uz mogućnost fakultativnog obilaska Bratislave glavnog grada Slovačke…
 4. dan: …sa dolaskom u Novi Sad/Beograd u ranim jutarnjim časovima.

NAPOMENE:

⦁ Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
⦁ GOTOVINSKI: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora) zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
⦁ UPLATAMA NA RATE: 3000,00 RSD prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i 20% vrednosti aranžmana 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u  mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.12.2019.godine. Sve uplate pre početka putovanja su gotovinske.
⦁ PLATNIM KARTICAMA: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
⦁ Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena travel» od 30.07.2019. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
⦁ Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
⦁ Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
⦁ Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
⦁ Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  ⦁ www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
⦁ Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
⦁  Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.
⦁ Modena Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u prema važećem cenovniku sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
⦁ ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 490/2010.
⦁ ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU ⦁ WWW.MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
⦁ Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (UNIQA) .
⦁ Minimum za garantovane polaske iz Niša, Kragujevca je 25 putnika iz svakog grada.
⦁ Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

LIFE Hotel 3* – Beč Beč, Austrija

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo