Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Hotel ANTIK 4*

Dostupne sobe

Nema raspoloživih soba

Hotel Antik se nalazi u centru Istanbula, na 500 metara od Kapali čaršije, na 1,5km od Aya Sofije i na samo 3 minuta hoda od tramvajske stanice Bejazit. Gosti mogu da se opuste uz piće na krovnoj terasi, sa koje se pruža panoramski pogled na Mramorno more. Ovaj jedinstveni hotel inspirisan je istorijom Istanbula. Izgrađen je na rimskoj cisterni, a svaki sprat hotela uređen je u skladu sa određenim periodom iz prošlosti grada.
Svaka soba ima flat-screen TV sa satelitskim kanalima, besplatan WiFi i klima-uređaj, kao i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i telefon. Pojedine sobe sadrže prostor za sedenje.
Svakog dana gosti mogu da uživaju u doručku na bazi švedskog stola uz panoramski pogled. U restoranu Marmarion služe se odabrana jela turske i internacionalne kuhinje.

Web:
http://www.antikhotel.com/default-en.html

REZERVACIJA

Cene su izražene u evrima po osobi za odabranu sobu   na bazi 3 NOĆENJA SA DORUČKOM.

There is no table associated with this shortcode.

 

SPECIJALNA CENA ARANŽMANA VAŽI DO 15. JANUARA

CENA UKLJUČUJE:

  • Prevoz modernim turističkim autobusima KLIMA, TV, VIDEO, na navedenim relacijama.
  • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
  • 3 noćenja sa doručkom u Istanbulu, prema važećem cenovniku iz tabele.

CENA NE UKLJUČUJE:

  • Putničko zdravstveno osiguranje i osiguranje prtljaga 7 €.
  • Fakultativne izlete i ulaznice navedene u programu putovanja:

Istanbul 2(hipodrom, Plava Džamija,Aja Sofija, Topkapi dvorac)-45€;,Tursko veče koja uključuje večeru i trbušni ples – 30€ odrasli/20€ deca,Dolmbahče palata sa ulaznicom za Selmluk – 30€ odrasli/ 20€ deca,Krstarenje Bosforom i poseta Vaseljenskoj patrijaršiji – 20€ odrasli/ 10€ deca

Cene izleta su okvirne, agencija zadržava pravo izmena.

1. DAN SRBIJA – BUGARSKA – TURSKA

Polazak u 15:30h iz Novog Sada sa parkinga ispred hotela Sajam, u 17:30h sa turističkog terminala Lastina garaža auto-put Beograd Niš. Noćna vožnja preko Bugarske ka Istanbulu sa usputnim zadržavanjima zbog graničnih formalnosti, odmora i osveženja.

2. DAN ISTANBUL

Dolazak u Istanbul u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada: Zlatni rog, Galata most, centar grada Taksim, deo grada Bešiktaš … Nakon obilaska smeštaj u izabrani hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3. DAN ISTANBUL

Doručak. Nakon doručka mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska najvećih kulturno-istorijskih znamenitosti Istanbula: hipodrom – nekadašnje središte vizantijske moći u gradu, Teodosijev obelisk, egipatski obelisk, Plava džamija – jedna od najspektakularnijih džamija na svetu, Aja Sofija – nekada najveća crkva sveta, Topkapi dvorac – sedište osmanske imperije… Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti ili individualni odlazak na Kapali čaršiju, trgovački centar sa preko 5000 radnji. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska na Tursko veče– večera u nacionalnom restoranu sa trbušnim plesom. Noćenje

4. DAN ISTANBUL

Doručak.. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – krstarenje Bosforom između dva kontinenta (razgledanje grada sa Bosfora: Zlatni Rog – najlepši deo Istanbula, Galata most i Galata kula, Džamija Selimija, Dolmabahče palata – poslednje sedište sultana, Bešiktaš, Ortokoj kvart, Rumenli hisar – čuvena vizantijska tvrđava, Jedi kule (sedam kula), Devojačka kula…). Nakon krstarenja, odlazak u kvart grada Fener i poseta Vaseljenskoj partijaršiji. Mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Dolmabahče palate. Poseta poslednjeg sedišta sultana i obilazak Selmluka. Noćenje.

5. DAN TURSKA – BUGARSKA – SRBIJA

Napuštanje hotela. Slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak za Srbiju. Noćna vožnja kroz Bugarsku prema Nišu,Beogradu i Novom Sadu. Noćna vožnja…

6. DAN SRBIJA
Dolazak na mesto polaska u jutarnjim časovima.

NAPOMENE:

⦁ Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
⦁ GOTOVINSKI: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora) zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
⦁ UPLATAMA NA RATE: 3000,00 RSD prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i 20% vrednosti aranžmana 14 dana pre početka putovanja. Ostatak od 30% u  mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.03.2019.godine. Sve uplate pre početka putovanja su gotovinske.
⦁ PLATNIM KARTICAMA: 3000,00 RSD prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u redovnim mesečnim ratama 50% od vrednosti aranžmana do mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
⦁ Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena travel» od 25.01.2018. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
⦁ Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
⦁ Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
⦁ Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
⦁ Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  ⦁ www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
⦁ Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
⦁  Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci)od dana ulaska na teritoriju EU.
⦁ Modena Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u prema važećem cenovniku sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
⦁ ORGANIZATOR PUTOVANJA: MODENA TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 490/2010.
⦁ ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA SAJTU ⦁ WWW.MODENATRAVEL.COM ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
⦁ Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Modena Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (UNIQA) .
⦁ Minimum za garantovane polaske iz Niša, Kragujevca je 25 putnika iz svakog grada.
⦁ Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

Hotel ANTIK 4* Istanbul, Turska

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo