Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Grand hotel Olympic- Lutraki

Dostupne sobe

Nema raspoloživih soba

U centru Lutrakija na samo 50m od plaže , nalazi se hotel Grand Olympic. Renovirani hotel sa odličnim servisom spreman je da ugosti svoje goste nudeći udoban smeštaj i ljubazno osoblje. Hotel je idealan kako za parove tako i za porodice sa decom.

Poseduje vise tipova soba: standard room, superior room i suite. Sve sobe imaju AC(klima), WiFi, balkon, telefon. Svaka soba poseduje privatno kupatilo sa tušem i fenom za kosu.

Hotel poseduje restoran bar. Za doručak se poslužuje buffet sa toplim i hladnim jelima. Takođe servira se buffet večera gde možete uživati koliko god želite u specijalitetima. Hotel poseduje bar gde se poslužuju raznovrsna pića, kokteli, napici i prirodni sokovi.

Ulazak u sobu: 14:00
Izlazak iz sobe: 08:30 – 12:00

REZERVACIJA

SMEŠTAJ NA BAZI IZABRANE USLUGE , BEZ PREVOZA, NEMA DINARSKOG DELA

Cene su izražene u evrima po sobi po noćenju  na bazi izabrane usluge: (noćenje sa doručkom ili polupansion)

Jedno dete 0-12 godina GRATIS u pratnji dve puno platežne osobe u dvokrevetnoj sobi

Dvoje dece 0-12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe imaju popust od 50% u trokrevetnoj sobi. (dele krevet).

There is no table associated with this shortcode.

PAKET ARANŽMAN (prevoz i smeštaj na bazi odabrane usluge).NEMA DINARSKOG DELA

Cene su izražene u evrima po osobi za paket aranžman  na bazi izabrane usluge: (noćenje sa doručkom ili polupansion)

Jedno dete 0-12 godina  u pratnji dve puno platežne osobe u dvokrevetnoj sobi plaća 75€

Drugo dete 0-12 godina u pratnji tri punoplatežne osobe u trokrevetnoj sobi plaća 75€.

There is no table associated with this shortcode.

 

• Cene iz tabele su u evrima.
• Cena podrazumeva uslugu u odabranoj smeštajnoj jedinici, sobi.
• Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.
• Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge samo prilikom rezervacije aranžmana.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

• samo za paket aranžmane – odabranu uslugu  na bazi 9 noćenja
• samo za paket aranžmane – prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja
• samo za paket aranžmane – licenciranog pratioca grupe
• usluge predstavnika organizatora aranžmana ili ino-partnera na destinaciji
• troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

• međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €), 11 € (osobe od 19 – 64 god.), 5 € (deca od 0 meseci – 18 god.), 24 € (osobe od 65 – 80 god.) PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
• boravišnu taksu u Grčkoj, koja se naplaćuje od 01.01.2018. dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€. Plaćanje boravišne takse se vrši na recepciji hotela ili apartmana.

DOPLATE:
• Za 1/1 sobu 90% od cene aranžmana za 1/2 sobu.

LEGENDA:

• 1/2 ili 1/3 Soba – jedna spavaća soba (broj predstavlja broj kreveta po smeštajnoj jedinici).


POLASCI IZ DRUGIH MESTA: (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):

OSTALA MESTA –  postoji mugućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz auto put Beograd-Niš, kao i na magistralnom putu Niš-Tabanovce.

SUBOTICA / parking kod radničkog univerziteta +25€
KIKINDA / kod hotela Narvik +20€
ZRENJANIN / OMV pumpa kod glavne autobuske stanice +15€
PANČEVO / kod hotela Tamiš +10€
NIŠ / sa velikog parkinga kod Tempa -10€


 


NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:

• 30% prilikom rezervacije, ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
• 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2019. Platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)
• Potrošački krediti banaka od 3-24 meseca, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana najkasnije 10 dana pred put.

PAKET ARANŽMAN: prevoz autobusom i smeštaj

 1. DAN: (SRBIJA)
  Polazak u popodnevnim časovima iz Novog Sada/Beograda. Vožnja turističkim autobusima, preko Makedonije i Grčke, sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.
 2. DAN (PELOPONEZ – LUTRAKI)
  Dolazak u čuveno letovalište u Korintskom zalivu u prepodnevnim časovima. Kraće upoznavanje sa mestom i smeštaj u odabranim hotelima.
 3. DAN (OTKRIVANJE PELOPONEZA: KORINTSKI KANAL – EPIDAURUS – NAFPLIO)
  Fakultativni izlet: UPOZNAJTE PELOPONEZ ! Naš obilazak započinjemo posetom čuvenom Korintskom kanalu. Mesto na kojem su divovi presretali putnike i trgovce, s dolaskom Rimljana dobija epitet Terra Sancta – Sveta zemlja, a danas predstavlja prirodnu granicu Atike i Peloponeza, iskopanu isključivo lopatama i rukama davne 1893 godine . Nakon kraćeg zadržavanja kod Korintskog kanala, nastavljamo naš put u pravcu antičkog Epidaurusa, obilazak antičkog pozorišta i hrama posvećenog bogu Asklepiju. Za kraj, poseta prvom oslobođenom grčkom gradu od turske vlasti, nekadašnja prestonica Grčke, a danas jedan bajkoviti grad na jugu Peloponeza po imenu Nafplio. Povratak u Lutraki
 4. DAN (ALIKES BEACH)
  Fakultativni izlet: na ALIKESplaži ćete maksimalno uživati i odmoriti se. Mnoštvo barova, ležaljki, suncobrana, sportskih terena, neverovatno plavetnilo i ljubazno osoblje je nešto što čini posetu ovoj plaži savršenom.
  Ova prelepa peščana plaža već dugi niz godina poseduju plavu zastavicu za kvalitet i čistoću. Odmah se spremite i organizujte svoje timove, jer pobednik IGARA BEZ GRANICA dobija vrednu nagradu, koju će moći da degustira pred čuvenu
 5. DAN (PLAŽA IZNENAĐENJA)
  Fakultativni izlet PLAŽA IZNENAĐENJA: Peloponez i Atika kriju brojne i raznolike plaže. Da li je peskovita ili šljunkovita, sa bazenom ili bez, u neposrednoj blizini ili malo udaljenija, saznaćete tek kada stignemo.. No, jedno je sigurno – ova plaža će vam se definitivno svideti…
 6. DAN (ATINA)
  Fakultativni izlet: ATINA, o kojoj se raspredaju brojne legende, istorijske priče i činjenice, kao riznica kulturnog nasleđa čitave Evrope, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Dovoljno je samo otići na AKROPOLJ, videti veličanstveni PARTENONi nestvarnu panoramu grada i u mislima ćete odlutati u zlatno vreme antičke Grčke, u doba Periklea, Platona, Aristotela… (samostalni odlazak na Akropolj).
 1. DAN (BLUE LAKE – ATINA BY NIGHT )
  Fakultativni izlet ATINA by night: Prvo obilazimo prelepo „Plavo jezero“, prirodno napravljenu uvalu, sa prozirno i kristalno čistom tirkizno zelenkastom bojom vode. Dok uživamo u čarima ove prirodne lepote, misli nam lagano idu ka večernjem izletu –  Atina by Night
 2. DAN (WHITE PARTY CRUISE KROZ KORINTSKI KANAL)
  Chill out uz letnje ritmove u našem CORALLE BEACH BAR-u.
 3. DAN(SUNČANA OBALA – ALIMOS PLAŽA – BOLIVAR BEACH BAR)
  Fakultativni izlet ALIMOS PLAŽA: Verovatno jedna od najlepših plaža ne samo Atine, nego i cele Grčke. Omiljeno mesto većine Atinjana, dugačka, peskovita, rajska plaža ALIMOSi njen bajkoviti BOLIVAR BEACH BAR, biće naši domaćini ovog dana.
 4. DAN (LUTRAKI)
  Chill out uz letnje ritmove u našem WAVES BEACH BAR-u.
 5. DAN (GRČKA – MAKEDONIJA – SRBIJA)
  Napuštanje soba i pozdrav za Peloponezom do sledeće sezone… Polazak za Srbiju u dogovoreno vreme. Noćna vožnja…
 1. DAN (SRBIJA)
  Dolazak u Beograd i Novi Sad u prepodnevnim časovima.

DVOKREVETNA SOBA

Elegantna i veoma komforna za smeštaj za dve osobe. Kupatilo poseduje tuš. Privatna terasa je opremljena sa stočićem i stolicama.

Terasa

Telefon

Centralno grejanje

Klima

Ormar

Tuš

Fen za kosu

Besplatan WiFi

Frižider za piće

Tv

TROKREVETNA SOBA

Prostrana, elegantna i veoma komforna za smeštaj za tri osobe. Kupatilo poseduje tuš. Privatna terasa je opremljena sa stočićem i stolicama.

Terasa

Telefon

Centralno grejanje

Klima

Ormar

Tuš

Fen za kosu

Besplatan WiFi

Frižider za piće

Tv

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
• U sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 9:00h. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.modenatravel.com
• Opisi smeštaja su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja I kvalitet usluge u okviru smeštajnog objekta organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnog objekta.
• Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. Sef, parking,TV, klima uređaj…)
• Jačina signala Wi-Fi internet konekcije zavisi od kvaliteta signala koji pruža lokalni provajder kojeg je vlasnik vile odabrao i od trenutnog broja korisnika na mreži. Organizator putovanja ne može da utiče i nije odgovoran za kvalitet Wi-Fi konekcije.
• Putnici ulaze u očišćen i spremljen smeštaj, ali su obavezni da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Smeštajne jedinice,sobe, opremljeni su peškirima (veliki peškir za telo i mali peškir za lice) , toalet papirom i sredstvima za higijenu. U svim smeštajnim jedinicama promena posteljine se vrši svakog četvrtog dana boravka tako da se posteljina nakon ulaska u čistu sobu menja još dva puta.
• Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalan krevet je od 70 – 90 cm širine, a za francuski krevet (za 2 osobe) od 120 – 140 cm širine

NAPOMENE:
• Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme I mesto polaska autobusom
• Turistička agencija određuje mesto polaska I povratka. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu I raspoloživosti kapaciteta stajališta. U autobusu, dete preko 2 godine starosti mora da ima svoje sedište(ne može da sedi u krilu).
• Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđeih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja I Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
• Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa I zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, oragnizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi I zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika I objektivnih okolnosti.
• Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4-8 nedelja pre početka aranžmana.
• Putnici koji poseduju inostrani pasoš, dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni I dr.) I da sami blagovremeno I uredno obezbede potrebne uslove I isprave.

ANTIČKI KORINT

Antički Korint bio je važan grad-država drevnog Peloponeza.Gradom dominiraju stari Apolonov hram, ulica Lechaiou, Konzervatorijum i pozorište. U centru možete posetiti stari Dorski hram Apolona i uživati u antičkim iskopinama starih kupatila, mozaika, keramike…Ruševine arheološkog nalazišta daju jasnu sliku njegovog velikog stambenog razvoja, dok je dobro očuvani Dorski hram Apolona (550. pne) neosporno svedočanstvo razvoja grada još od arhaičnih godina.Na jugozapadu drevnog Korinta, stena Acrocorinth stoji na visini od 575 metara.U dvorcu Akrokorinthos stvorena su tri odbrambena utvrđenja sa zidovima, bastionima, potkrovljem, rovovima i dobro utvrđenim ulazima. Unutra se nalaze ostaci hramova gotovo svih vremenskih perioda, a posebno vredi popeti se do najviše tačke na kojoj ćete naći delove svog baznog antičkog hrama Afrodite. Odatle je pogled zapanjujući.  Prolaz koji vas uzbrdo dovodi do ulaznih vrata zahteva cipele koje ne proklizavaju.Obavezno ponesite  vodu i šešir.

KORINTSKI KANAL

Korintski kanal bio je građevinski san  i izazov koji je trajao 2.300 godina. Kanal seče korintski pravac ravnom linijom dužine 6.346 m. Širina na površini mora je 24,6 m, a na dnu 21,3 m dubina mu se kreće od 7,50 do 8 m. Ukupna zapremina iskopanog tla za njegovu izgradnju dostigla je 12 miliona kubnih metara.Kanal se nalazi istočno od Korinta i pridružuje se Korintskom zalivu sa Saronskim zalivom.Danas, isti privlači interesovanje hiljada turista. Osim kanala, oni imaju priliku da vide još jednu atrakciju, a to su dva potonula mosta na oba kraja, koji tonu svaki put kada brod prođe kroz kanal. Jedan je Posidonija, koja povezuje Korint sa Lutrakiem, a drugi sa Isthmijom. Međutim, zbog lokacije i saobraćaja, Posidonia privlači najveće interesovanje. Velika atrakcija na ovom mestu je  bandži skok koji je sam po sebi jedan od povoda zbog čega avanturisti dolaze na ovu destinaciju . Takođe, jedna od atrakcija je i prelazak  kanala sa kajakom ili daskom za surfanje.

EPIDAURUS

Najlepši  antički teatar na svetu, kombinacija jedinstvenog arheološki lokalitet I prirodnog okruženja koja smiruje dušu i  telo. Antički teatar Epidaurus, spomenik svetske kulturne zaostavštine, kombinacija perfektne akustike, elegancije i simetričnih proporcija. Izgrađen je između 340-330 godina pre nove ere.

JEZERO VULIAGMENI
Hram Heraion od Perahore i jezero Vulagmeni ili Heraion, nekoliko kilometara nakon Lutraki, idealan su izbor i za jednodnevni izlet i svakako idealan izbor za porodični izlet. Okružen prirodnom borovom šumom, smatra se jednom od najljepših u Grčkoj, neočekivano lepim krajolikom s mirnom atmosferom i prirodnom lepotom. Ime je dobila po arheološkom lokalitetu Hera Hera, udaljenom jedan kilometar od jezera. Nalazi se 12 km od Lutrakija, u antici poznat kao “Eschatiotis” ili “Gorgopis”. Pored jezera leži rt Heraion Perachoras ili Melangavi, gde se nalazi jedna od najvećih plaža Korintskog zaliva. Na ovom mestu, možete uživati u najlepšem zalasku sunca u Korintskom zalivu, odmah iznad drevne luke Heraion.

MIKENA

Mikena je jedno od najvažnijih arheoloških nalazišta u Grčkoj. Izgrađena stenovitom brdu, u senci najvišeg vrha planine Evia, praistorijski Akropolis Mikena inspiriše posetioce od prvog momenta. Brdo je naseljeno još u periodu Neolita, ali se najveći prosperitet Mikene povezuje za kasni period bakarnog doba (1350-1200 pre nove ere).Mikena je kolevka mikenske civilizacije. Njeni impozantni zidovi, napravljeni od ogromnih kamenih gromada I dan danas prkose vremenu I u odličnom su stanju.

MANASTIR SV PATAPIOS

U planinama Geraniai, iznad Lutrakija, nasuprot grada Korinta, sagrađen je manastir Sveti Patapios koji svakodnevno prima stotine hodočasnika iz cele zemlje, gde se čuva čudesni relikt. To je živi spomenik pravoslavlja, koji se sa najvećim poštovanjem brine o desetinama časnih sestara. Sagrađen je tek 1952. godine, prateći drevni asteroid iz 13. veka. Mesto je povezano sa Svetim Patapiosom od 1904. godine, budući da su stanovnici Lutrakija, predvođeni sveštenikom Konstantinosom Susanisom, odlučili da iskopaju pećinu i povećaju prostor. Naišli su na “svetu relikviju”, drveni krst i vizantijske novčiće”. Nekoliko godina kasnije, 1952. godine, odlučeno je da se tamo izgradi manastir. Pogled i njegova prirodna i duhovna lepota prava su nagrada za svakog hodočasnika . Danas deluje kao ženski manastir sa velikim dobrotvornim radom i socijalnim radom, kao što je Dom za negu žena. U manastiru je i Sveti Hram Svete Večere. Sv. Patience, koja pre nego što je postala časna sestra, bila carica Eleni, majka poslednjeg cara Vizantije, Konstantinosa Palaiologosa.

Grand hotel Olympic- Lutraki Lutraki, Grčka

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

 • Business
 • Couples
 • Family
 • Friends
 • Solo