Modena TravelModena Travel
Forgot password?

Akti Toroni Boutique

Dostupne sobe

LOKACIJA: Nalazi se u mestu Toroni, na prelepoj, peščanoj plaži.

SADRŽAJ: Recepcija, sef, wifi, parking, restoran, bar, usluge pranja i peglanja veša, pogodan za osobe sa posebnim potrebama, ležaljke i suncobrani se ne plaćaju, a peškiri za plažu uz depozit.

USLUGA: Noćenje sa doručkom.

SOBE: Klima, wifi, balkon, čajna kuhinja, ketler, frižider, LCD TV, kupatilo, bade mantili, papuče.

Deluxe studio
Oko 26 m2, sa pogledom na more. Predviđeni za 2-4 osobe, francuski ležaj, sofa i pomoćni ležaj.

Studio prizemlje bočni pogled more
Oko 26 m2, nalaze se u prizemlju, sa bočnim pogledom na more. Predviđeni za 2-4 osobe, francuski ležaj i sofa.

Studio sprat bočni pogled more
Oko 26 m2, nalaze se na spratu, sa bočnim pogledom na more. Predviđeni za 2-4 osobe, francuski ležaj i sofa.

Superior studio
Oko 26 m2, sa pogledom na more. Predviđeni za 2-4 osobe, francuski ležaj, sofa i pomoćni ležaj.

Website: www.aktitoroni-hotel.gr

REZERVACIJA

1. Dan: ulazak u hotel posle 14:00h.

2. Dan do poslednjeg dana: Slobodni dani za odmor i individualne aktivnosti. Usluga prema programu putovanja
poslednji dan boravka: napuštanje hotela do 9:00h.

Kraj programa

• Cena aranžmana je izražena u eur po osobi / sobi, plaća se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.
• Dinarski deo aranžmana iznosi 1500,00 dinara za odraslu osobu. Deca do 11,99 godina ne plaćaju dinarski deo.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• smeštaj u odabranom hotelu po odgovarajućoj usluzi navedenoj u vaučeru

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
• Međunarodno zdravstveno osiguranje.
PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA
• Individualne troškove putnika
• Prevoz do odredišta


PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU ZA DEVIZE PROCREDIT BANKE NA DAN UPLATE!

• Rezervacije hotela se vrše tako što je potrebno uplatiti 40%, a ukoliko je putovanje bližnjeg datuma od 15 dana, u tom slučaju se uplaćuje kompletan iznos aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije do 48 sati (ne računajući vikend – subota/nedelja i neradne dane) po uplati akontacije. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća. U slučaju ranog bukinga avansna uplata iznosi 50%.
• Troškovi druge promene već potvdjenih rezevacija su 1500 dinara po rezervaciji.


NAČIN PLAĆANJA ARANŽMANA:
1. 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja
2. 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.12.2017.
3. Platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)
4. Potrošački krediti banaka od 3-24 meseca, a na osnovu profature koja mora biti realizovana najkasnije 10 dana pred put.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.


NAPOMENE:
• Cene iz tabele su po osobi u evrima
• Cena podrazumeva najam odabrane smeštajne jedinice, studija ili apartmana
• Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate
• Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge samo prilikom rezervacije aranžmana

NAPOMENE:
• Putnici se sami javljaju na recepciju i smeštaju u hotel uz vaučer dobijen u agenciji, na osnovu uputstva za sopstveni prevoz. U slučaju nemogućnosti da pronadju ugovoreni hotel, u obavezi su da kontaktiraju predstavnika agencije na telefon koji se nalazi na vaučeru.
• Organizator ima pravo da otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili nepredviđenih okolnosti na koje turistička agencija nije mogla da utiče, s tim sto je organizator u obavezi da ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste ili više kategorije.
• O raspodeli soba (spratnost, br.sobe, pogled ) gostima odlučuje hotelijer po dolasku i prijavi gosta na recepciji.
• Kasni dolazak: hoteli čuvaju rezervacije za sobe do 18.00h na dan dolaska. Ukoliko dolazite nakon ovog vremena, trebate nas obavestiti o tom kasnom dolasku najkasnije 48 h pre početka boravka. U protivnom, hoteli imaju pravo izdati sobu(e) drugim gostima te neće uvažiti zahteve za naknadu troškova.
• Dress code / pravila oblačenja: Obavezan je “dress code” za vreme obroka u restoranima u svim hotelima od 3* do 5*.
• Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
• Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada hotel može biti zatvoren zbog nedovoljne popunjenosti, pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel za isti datum boravka.
• Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.modenatravel.com
• Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajinih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajih objekata.
• Modena Travel zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
• Minimalan broj putnika za relalizaciju putovanja nije potreban, aranžmani su individualni, putnici sami biraju vreme i dužinu boravka.

Vizni režim: Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, mogu putovati BEZ VIZA u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU.
Svi ostali putnici koji koriste pasoše izdate od strane drugih država u obavezi su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju.

• Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.
• Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
• Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.
• Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Modena Travel doo, licenca OTP 490/2010 od 03.03.2010.

Gradska plaža Toroni

Toroni je poslednjih godina sve popularnija destinacija za letovanje. Za to je zaslužna pre svega lepa, gradska plaža, nosilac Plave zastavice. U pitanju je peščana plaža, sa postepenom dubinom, uvek čistim i mirnim morem i uglavnom bez gužve. Ovu plažu krasi i predivan zalazak sunca, a to što nikada nije vetrovita i nema talase dodatni je plus.
U okolini Toronija postoje i mnoge druge plaže koje tokom letovanja možete obići, iako je gradska plaža sasvim plaža mnogim gostima sasvim dovoljna i odlična za kupanje tokom čitavog boravka.

Destenika

Destenika plaža se nalazi na izlazu iz Toronija i u zavisnosti od toga gde ste tačno smešteni u Toroniju do nje možete doći pešice za 5 ili 10 minuta hoda.
U pitanju je lepa, peščana plaža, vrlo slična gradskoj plaži u Toroniju, ali dosta manja.
Na njoj postoje restoran i uređeni deo, ali i dosta slobodnog prostora za sve koji imaju sopstvenu opremu. Restoran ima lepu baštu u hladu i cveću.
Voda je na ovoj plaži uvek čista i mirna, dubina postepena, a zalasci sunca očaravajući. Ova plaža nije jedna od najlepših na Sitoniji jer se ni po čemu posebno ne izdvaja, ali je svakako vrlo lepa i plaža kojoj se ne može naći zamerka. Na plaži obično nema gužve, pa se do kasnih večernjih sati može uživati. U zaleđu plaže postoji nekoliko smeštajnih objekata čiji gosti ponekad i tokom čitavog letovanja uživaju isključivo na ovoj plaži.

Tristinika

Tristinika je nastavak skoro 5km duge peščane plaže u Toroniju. Pristup ovoj plaži nije toliko lagan kao kod većine drugih (vozi se kilometar makadamskim putem do nje), ali vredi se malo potruditi jer Tristinika ima svojih draži.
Velika i komforna plaža, sa peskom i na obali i u vodi, tamno plavo čisto more i fantastični zalasci sunca, te pogled na susednu Kasandru su aduti Tristinike. Prostora imate sasvim dovoljno tako da ne morate brinuti o gužvi ni na vrhuncu sezone. Iako nije toliko dobro organizovana kao neke druge plaže, postoje dva beach bara koji nude ležaljke i suncobrane. Bar na severnom kraju plaže je interesantniji – na malom uzvišenju, sa odličnim pogledom i opuštajućim vibracijama će vas sigurno osvojiti. U pitanju je klub Ethnik, vrlo kreativno uređen sa opuštenom, chill out atmosferom, garniturama i klupicama za sedenje u hladu. Iz bašte kluba Ethnik ali i sa plaže možete uživati u predivnim zalascima sunca.

Akti Toroni Boutique Toroni, Grčka

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo
Pitajte nas!
Pitajte nas!
Pitanja, nedoumice, problemi? Ovde smo da vam pomognemo!
Povezivanje...
Nijedan od naših operatera nije trenutno dostupan. Pokušajte ponovo kasnije. Hvala na strpljenju!
Naši operateri su trenutno zauzeti. Pokušajte ponovo kasnije! Hvala na strpljenju!
:
:
:
Imate pitanja? Pišite nam!
:
:
Ova prepiska je završena!
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad