Poštovani ljubitelji lepih putovanja,

Modena Travel je turistička agencija iz Novog Sada koja uspešno posluje više od deset godina. Veliki broj putnika, koji nam je do sada ukazao poverenje, i koji nam se redovno vraća, za nas je najbolje merilo i dokaz da je način na koji obavljamo svoj posao, dobar. Iz tog razloga nastojimo da i u buduće nastavimo istim putem i da ostanemo što bliži Vama, da ponudimo uvek nešto novo, drugačije.

Želimo Vam zvaničnu dobrodošlicu na naš novi web sajt! Jednostavnost krstarenja kroz web sajt i pronalaženje svih korisnih, željenih informacija uz što manje klikova uštedeće Vam dragoceno vreme. Realan prikaz smeštaja uz detaljane opise i naravno ono što je najbitnije prezentacija same destinacije i mogućnosti koje ona pruža, je naš krajnji cilj.

Kako biste u svakom trenutku bili u toku o najnovijim dešavanjima, predlažemo Vam da nas zapratite na našoj zvaničnoj Facebook stranici na adresi: www.facebook.com/modena.ns

Želimo Vam prijatan boravak na našem novom web sajtu, zahvaljujemo Vam se što ste ga posetili i nadamo se da je ovo samo početak našeg druženja.

Pridružite nam se i doživite VIŠE OD PUTOVANJA!