Krf, Kavos

MODENA-LZM-2017--AKCIJA-KAVOS-10-07--139-EUR--FB-POST-do-27-05--01

13 dana, 10 noćenja, Bus

KRF, najsevernije ostrvo u jonskom moru, jedno je od najlepših i najvećih ostrva u Grčkoj. Pored svojih fascinantnih prirodnih lepota i čistih plaža za svačiji ukus, nazivaju ga još i najzelenijim ostrvom Mediterana. Sa druge strane, uticaj Venecijanske republike oseća se na svakom koraku i na svakoj građevini. Krf je 2007. od strane UNESCO-a proglašen svetskim nasleđem. Zbog bogate istorije na Krfu je moguće videti veliki broj spomenika, kao sto je spomenik stradanja srpskih vojnika u I svetskom ratu, na ostrvu Vido – plava grobnica.

KAVOS – nalazi se na krajnjem jugu ostrva Krf, a od grada i luke Krf udaljeno je oko 50 km. Kavos krasi jedna od najlepših i najdužih peščanih plaža na ostrvu. Danas je sinonim dobrog provoda, samo u jednoj ulici je smešteno preko 80 barova, 4 diskoteke, preko 30 taverni i restorana zato je poznat i kao Grčka Ibica. Turisti koji posećuju Kavos u najvećem broju su mladi od 18 do 35 godina. Zbog svega toga provod u Kavosu traje 24h.

1 DAN (SRBIJA)
Polazak u 17:00h iz Beograda sa LASTINE autobuske stanice (preko puta dolaznog autobuskog perona, kod Simpa) i u 15:00h iz Novog Sada (minimum od 25 osoba za garantovani polazak iz Novog Sada) sa parkinga ispred Ekonomskog fakulteta. Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

KRF-plaze

2 – 10. DAN (KAVOS)

Posle noćne vožnje, sledi dolazak u luku Igumenica i prelazak trajektom do grada Lefkimi, odakle se upućujemo u naše krajnje odredište – neverovatni Kavos! Smeštaj grupe i upoznavanje sa mestom boravka… Biser Jonskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Blaga klima, prelepi pejzaži, duboko plavo more, obilje skrivenih plaža i uvala, mogućnost mnogobrojnih izleta, tradicionalna jela i muzika… obećavaju prelep odmor. S druge strane, biće vam sasvim jasno zašto je Kavos jedna od poznatijih prestonica grčke zabave. Veliki broj mladih iz cele Evrope pravi svake godine fantastičnu atmosferu, i zahvaljujući mnogim cocktail, beach, boat, kao i mnogobrojnim tematskim žurkama, doživećete vrhunac zabave tokom našeg boravka na ostrvu!
Modena vas vodi na čarobno mesto, čuveni Golden Fox, bar sa prelepim bazenom sa očaravajućim pogledom na Paleokastritsa zaliv. Atraktivan pool party, prelep pogled, odlični kokteli, sunce i muzika – ovde žurku podižemo na viši nivo! *Pripremite se za grupno Modena fotkanje! Pripremili smo i obilaske najlepših plaža na celom Krfu, Glifade, Maratijas… na koje ćemo preneti dobru zabavu i raspoloženje iz Kavosa. Mali predah od provoda napravićemo prilikom posete jednom od najlepših skrivenih barova, La Grotta Bar, na stenama čuvenog Paleokastritsa zaliva. Ako ste adrenalin junkie uživaćete u jednom od najvećih vodenih parkova u ovom delu Evrope, gde ćete imati priliku da isprobate neke od atrakcija (black hole, kamikazes, free fall, hurricane twist slides…) ili da uz koktel uživate na gumama plutajući rekom koja teče kroz ceo park. Ono što se svakako ne propušta prilikom boravka na ovom ostrvu je poseta glavnom gradu gradu, Krfu, koji će vas na trenutak vratiti kroz vreme i prilikom posete Srpskoj kući i ostrva Vido bliže upoznati sa srpskom istorijom vezanom za ovaj grad.

KRF-party

11. DAN (GRČKA – MAKEDONIJA)
Posle napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka Novom Sadu i Beogradu. Prelazak trajektom do luke Igumenica i noćna vožnja preko Grčke i Makedonije prema Srbiji.

12. DAN (SRBIJA)
Dolazak u Beograd i Novi Sad u popodnevnim časovima.

DIMITRA MAISONETTES

11
88
77
55
33

Dimitra masionettes se nalaze na 600m od centra Kavosa, 50m od plaže, nedaleko od najboljih klubova, brojnih restorana i barova. Svi mezoneti (četokrevetni i petokrevetni) su sa kupatilom, balkonom ili terasom. Mezoneti su na 2 sprata. Na prvom spratu su dva kreveta, a na drugom sofe na razvlačenje. Svaki sprat poseduje toalet. Većina soba je klimatizovano (uz doplatu), sa mini kuhinjom i frižiderom. Ova smeštajna jedinica poseduje jedan četvorokrevetni studio, jedan četvorokrevetni mezonet i 2 petokrevetna mezoneta.

Rezerviši mesto!

MYTHOS APARTMENTS

mythos-01
mythos-02
mythos-03
mythos-01

Mythos se nalazi  300m od centra Kavosa, 300m od plaže, a nedaleko od najboljih klubova, brojnih restorana i barova. Smeštaj poseduje bazen. Svi studiji (dvokrevetni i trokrevetni) i apartmani (četvorokrevetni) su sa kupatilom, balkonom ili terasom, mini kuhinjom i frižiderom.

Rezerviši mesto!

SPINIS STUDIOS

spinis-apts02
spinis-apts03
spinis-apts04
spinis-apts09
spinis-apts11

Spinis studiji se nalaze u samom centru Kavosa, na 150m od peščane plaže. Studiji raspolažu sa urečenim dvokrevetnim studijima koji su kompletno opremljeni: kuhinja, kupatilo, tv , terasa i klima (uz doplatu).

Rezerviši mesto!

KYRIAKOS STUDIOS

Kyriakos st 1

Studiji se nalaze na 30m od najbliže plaže i 200m od mnogobrojnih restorana, klubova i barova. Sobe su trokrevetne, sa kupatilom, balkonom ili terasom. Određene sobe su klimatizovane (uz doplatu), sa mini kuhinjom i frižiderom.

Rezerviši mesto!

KAVADIAS STUDIOS I

IMG_0987
IMG_0981
IMG_0967
IMG_0963
IMG_0959

Studiji se nalaze na 80m od najbliže plaže i 50m od mnogobrojnih restorana, klubova i barova. Studiji poseduju dvokrevetne I trokrevetne studije kao I četvorokrevetne i petokrevetne apartmane sa kupatilom, balkonom ili terasom. Studiji poseduju mini kuhinju sa frižiderom.

Rezerviši mesto!

KAVADIAS STUDIOS II

KAVADIAS II 1
KAVADIAS II 3
KAVADIAS II 4
KAVADIAS II 5
KAVADIAS II 2

Studiji se nalaze na 80m od najbliže plaže i 50m od mnogobrojnih restorana, klubova i barova. Kavadias II studiji posediju dvokrevetne studije i  cetvorokrevetne apartmane koji su opremljeni sa kupatilom, balkonom ili terasom. Studiji su klimatizovani (uz doplatu) i poseduju mini kuhinju sa frižiderom. Jedan četvorokrevetni apartman i jedan dvokrevetni studio nemaju klimu!

Rezerviši mesto!

KOURIS APARTMENTS

PICT0133
PICT0130
PICT0141
PICT0142
PICT0143

Apartmani se nalaze na 80m od najbliže plaže i 30m od mnogobrojnih restorana, klubova i barova. Četvorokrevetni apartmani poseduju kupatilo, balknon ili terasu. Svi apartmani su klimatizovani (uz doplatu), sa mini kuhinjom i frižiderom.

Rezerviši mesto!

VILLA KARAS

Vila se nalazi u samom centru letovališta na 10m od glavne ulice i na 100m od plaže, preko puta noćnog kluba Venue. U sklopu vile se nalaze dvokrevetni studiji,  trokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem, četvorokrevetni apartmani i petokrevetni apartmani sa pomoćnim ležajem koji poseduju mini kuhinju sa frižiderom, terasu i kupatilo sa tušem.

Rezerviši mesto!

VILLA THALIA

IF
IF
IF
THALIA 4
THALIA 5

Vila se nalazi u samom centru letovališta, blizu glavne ulice i na 100m od plaže. U sklopu vile se nalaze samo dvokrevetni studiji, trokrevetni studiji sa pomoćnim ležajem, četvorokrevetni apartmani i petokrevetni apartmani sa pomoćnim ležajem koji poseduju mini kuhinju sa frižiderom, terasu i kupatilo sa tušem. U polovini smeštajnih jedinica postoji klima koja se doplaćuje na licu mesta. Vila se sastoji iz dva bloka (A i B) koji su udaljeni 10 metara jedan od drugog.

Rezerviši mesto!

ANASTASIA STUDIOS

ANASTASIA-STUDIOS-06
ANASTASIA-STUDIOS-02
ANASTASIA-STUDIOS-01
ANASTASIA-STUDIOS-08
ANASTASIA-STUDIOS-07
ANASTASIA-STUDIOS-06
ANASTASIA-STUDIOS-05
ANASTASIA-STUDIOS-04
ANASTASIA-STUDIOS-03

Anastasia studios se nalazi  300m od centra Kavosa, 300m od plaže, a nedaleko od najboljih klubova, brojnih restorana i barova. Svi studiji (dvokrevetni) i apartmani (četvorokrevetni) su sa kupatilom, balkonom ili terasom, mini kuhinjom i frižiderom.

Rezerviši mesto!

ANASTASIA ANEX

ANASTASIA-ANEX-1
ANASTASIA-ANEX-5
ANASTASIA-ANEX-4
ANASTASIA-ANEX-3
ANASTASIA-ANEX-2

Anastasia anex se nalazi  300m od centra Kavosa, 300m od plaže, a nedaleko od najboljih klubova, brojnih restorana i barova. Svi studiji (trokrevetni) su sa kupatilom, balkonom ili terasom, mini kuhinjom i frižiderom.

Rezerviši mesto!

OCEAN DRIVE

OCEAN-DRIVE-1
OCEAN-DRIVE-2
OCEAN-DRIVE-3
OCEAN-DRIVE-4
OCEAN-DRIVE-5

Ocean drive se nalazi  350m od centra Kavosa, 350m od plaže, a nedaleko od najboljih klubova, brojnih restorana i barova. Svi studiji (trokrevetni) i apartmani (šestokrevetni) su sa kupatilom, balkonom ili terasom, mini kuhinjom i frižiderom.

Rezerviši mesto!

VASSO STUDIOS

VASSO 3
VASSO 5
VASSO 4
VASSO 2
VASSO 1

Vasso studios se nalazi 350m od centra Kavosa, 350m od plaže, a nedaleko od najboljih klubova, brojnih restorana i barova. Svi studiji su sa kupatilom, balkonom ili terasom, mini kuhinjom i frižiderom.

.

Rezerviši mesto!
KAVOS CENE OD 19.06

*Cenovnik br. 5 od 19.06.2017.

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 9 noćenja u izabranom smeštaju u Kavosu.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.
 • Prevoz trajektom na relaciji Igumenica–Lefkimi–Igumenica.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete.
 • Putničko i zdravstveno osiguranje 13 € (1€ po danu i 1€ za osiguranje prtljaga).

NAČIN PLAĆANJA:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
 • GOTOVINSKI: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • WEB KREDIT: kreditom poslovnih banaka, po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.
 • UPLATAMA NA RATE: 30% prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak od 20% 15 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2016.

NAPOMENE:

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 01.06.2015. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je za polazak iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca (Batočina). Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

PRIJATELJI PUTOVANJA