Lefkada

MODENA-LZM-2017--LEFKADA--FB-POST-3-FAZA

12 dana, 9 noćenja, Bus

Lefkada je ostrvo jonskog arhipelaga, nalazi se južno od Krfa i severoistočno od Kefalonije, a sa kontinentalnim delom Grčke povezana je pokretnim mostom. Lefkadu sa razlogom zovu ostrvom boja (bela boja stena, šljunka i peska po kojima je ostrvo i dobilo ime (lefko-belo)), nijanse plave boje mora koje se mogu uporediti samo sa morima dalekih, egzotičnih destinacija; zelenilo borova, čempresa, maslina i šarenilo cveća… Pored veličanstvenih i nesvakidašnjih prirodnih lepota, ostrvo obiluje i kulturnim i zabavnim sadržajima. Brojni beach-barovi, klubovi, tradicionalni restorani i izleti garantuju vrhunski provod. Upustimo se u avanturu!!!

1. DAN (SRBIJA)
Polazak u 17:00h iz Beograda sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra Buvljak) i u 15:00h iz Novog Sada (minimum od 25 osoba za garantovani polazak iz Novog Sada) sa parkinga ispred Ekonomskog fakulteta. Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.

LEFKADA-plaze

2 – 10. DAN (LEFKADA – NIDRI)
Posle noćne vožnje, sledi dolazak na Lefkadu. Biser Jonskog mora pružiće Vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Ono što Lefkadu čini jedinstvenom u odnosu na mnoga Grčka ostrva jeste sačuvana autentičnost i diskretnost. Zahvaljujuci tome, prirodne lepote ovog ostrva ostaviće Vas bez daha i učniti da ovo bude jedno nezaboravno letovanje!!! Upoznaćemo se sa ostrvom u obilasku autobusom, gde ćete moći da vidite raznolike čari Lefkade, od gužve prometnog glavnog grada (Lefka), preko šuma vetra i cvrkuta ptica u dvorištu manastira Feneromeni, do mirnog sela Vasiliki na samom jugu ostrva. Najlepše plaže Lefkade i susret s njima sa mora, dok krstarimo nemirnim jonskim morom, više je nego očaravajuć… Porto Katsiki, Egremni, Agiofili… da li vas više fasciniraju stene koje more i dalje oblikuje po svom, da li neverovatno plavetnilo ili sitan pesak… osećaj je nestvaran. Svako veče pravimo odlične žurke, svako veče rezervisano je za neku tematsku žurku, za nešto posebno gde pod vedrim noćnim nebom stvaramo zajedničke uspomene. Night Boat party prevazilazi sva vaša očekivanja i ne može se prepričati, već samo doživeti. Ukoliko želite da posetite dva prelepa ostrva, Kefaloniju i Itaku, uputite se sa nama modernim brodom „Makedonia Palace” u avanturu. Kathisma plaža svojom lepotom parira velikim lepoticama kao što su Egremni i Katsiki, a Modena vam garantuje da ćete se zaljubiti u atmosferu čuvenog Copla Beach Bar-a, toliko da jedan odlazak nije dovoljan.

LEFKADA-party

11. DAN (GRČKA – MAKEDONIJA – SRBIJA)
Posle napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka Beogradu. Noćna vožnja preko Grčke i Makedonije prema Srbiji.

12. DAN (SRBIJA)
Dolazak u Beograd i Novi Sad u popodnevnim časovima.

HELENA STUDIOS-APARMENTS / NIDRI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Smeštaj se nalazi na 200m od mora i 800m od plaže, a 450m od centra Nidrija. U blizini smeštaja se mogu naći taverne, restorani i supermarketi. U sklopu kompleksa nalazi se i parking. Studiji i apartmani imaju kupatilo, balkon, mini kuhinju, klimu (uz doplatu) i TV. Svaki apartman ima 2 spavaće sobe (bračni ležaj i 2 odvojena ležaja) i odvojenu kuhinju.

Rezerviši mesto!

VERYKIOS STUDIOS/APARTMENTS / NIDRI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PIC00007
PIC00005
PIC00004
PIC00003

Verykios studija i apartmani smešteni su u gradu Nidri, 100m od plaže, 100m od centra Nidrija i 200m od luke. Verykios studija poseduju i parking,  a u okolini se nalaze supermarketi i restorani. Svaki studio/apartman poseduje kupatilo, kuhinju, balkon, TV , klimu (uz doplatu).

Rezerviši mesto!

ELENI ROOMS / NIDRI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eleni sobe nalaze se u strogom centru Nidrija na oko 500m od plaže. U okolini se nalaze supermarket i taverne.  Sve sobe su uredne, poseduju frižider, kupatilo, tv, klimu (uz doplatu) I balkon. Trokrevetne sobe imaju treći pomoćni krevet.

Rezerviši mesto!

HOTEL NISAKIA **/ PERIGIALI/NIDRI

P1010557
P1010571
P1010551
P1010557

Hotel Nisakia je mali, ali veoma lep hotel u mirnoj zoni Perigialija, nalazi se oko 300-500m od plaže I na oko 1,5km od centra Nidrija. Hotel poseduje recepciju, privatni parking. Polovina kapaciteta hotela ima pogled na more. Sve sobe poseduju balkon, TV, klimu (uz doplatu), kupatilo (tuš kabina), frižider. Dvokrevetne sobe poseduju dva odvojena ležaja. Trokrevetne sobe poseduju jedan bračni krevet i jedan odvojen ležaj.

Rezerviši mesto!

HOTEL MADOURI ***/ NIDRI

P1010382
P1010386
P1010385
P1010384
P1010383

Hotel Madouri Beach smešten je na samoj plaži Nidrija, na ulasku u grad od strane glavnog grada Lefkasa. Hotel ima prostrane sobe koje su prelepo uredjene, neke sa pogledom na more. Sadržaj hotela: recepcija, parking, room service, bar na plaži, WiFi internet. Sve sobe poseduju balkon, TV, klimu (uz doplatu), kupatilo, frižider, TV. Smeštaj je u trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim studijima.

Rezerviši mesto!

ALEXANDRA APARTMENTS / NIDRI

SAM_0485
P1010910
P1010912
P1010914
P1010915

Lepi apartmani koji se nalaze u mirnoj zoni Nidrija, na 250m od plaže i 250m od centra. U blizini smeštaja se nalaze marketi i taverne. Svaki aprtman se sastoji od dve odvojene sobe i poseduje klimu (uz doplatu), mini kuhinju, kupatilo sa tušem, balkon.

Rezerviši mesto!

IRINI STUDIOS / NIDRI/ PERIGIALI

10000011
00002
10000009
passa-beach
Nidri

Nalaze se na samo 30 metara od mora i 250 metara od predivne plaže Passa i Perigijali. Centar Nidirija je udaljen oko 1 km. Irini stuidiji se nalaze blizu taverni, supermarketa i pekra.  Svaki studio/apartman  ima kuhinju, terasu i klimu (uz doplatu).

Rezerviši mesto!

DIMITRA STUDIOS / NIDRI

Dimitra Studios Nidri Lefkas Island Ionian Islands Greece
Dimitra Studios Nidri Lefkas Island Ionian Islands Greece
Dimitra Studios Nidri Lefkas Island Ionian Islands Greece
Dimitra Studios Nidri Lefkas Island Ionian Islands Greece

Dimitra studija nalaze se na 700 m od plaže, 150 m od mora i 400 m od centra Nidrija. Dimitra studija poseduju i parking, a u okolini nalaze se supermarketi, taverne i restorani. Svaki studio poseduje kupatilo, manju kuhinju, klimu (uz doplatu) i balkon ili verandu.

Rezerviši mesto!

IONNIAN PARADISE / NIDRI

5
3
14
13
11
9
7
6
4

Ionnian Paradise apartmani se nalaze u centru Nidrija,  na  100m od plaže. U blizini apartmana se nalaze supermarketi, barovi, restorani… Ionnian Paradise apartmani poseduju baštu i besplatan parking. Svi apartmani-studji poseduju mini kuhinju, kupatilo, klima uredjaj (uz doplatu),  SAT TV,  besplatan Wi-Fi i terasu.

Rezerviši mesto!

FILIO STUDIOS / NIDRI

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nidri
10000009

Filio studios nalaze se 300 m od plaže i 100 m od centra Nidrija. U okolini Filio studija nalaze se prodavnice, supermarketi, restorani i taverne.  Svaki studio poseduje kupatilo (tuš kabina), manju kuhinju, frižider, balkon, besplatan Wi-Fi i klimu (uz doplatu) i TV.

Rezerviši mesto!
LEFKA CENE OD 19.06

*Cenovnik br. 4 od 19.06.2017.

CENA UKLJUČUJE:

 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 9 noćenja u izabranom smeštaju na Lefkadi u Nidriju.
 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Fakultativne izlete.
 • Putničko i zdravstveno osiguranje 13 € (1€ po danu i 1€ za osiguranje prtljaga).

NAČIN PLAĆANJA:

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER ).
 • GOTOVINSKI: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • PLATNIM KARTICAMA: 30% od vrednosti aranžmana prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), 50% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja: VISA, DINA, MAESTRO, MASTER.
 • WEB KREDIT: kreditom poslovnih banaka, po uslovima koje određuje banka prema klijentu, a na osnovu predračuna koji se dobija u agenciji.
 • UPLATAMA NA RATE: 30% prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak od 20% 15 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.11.2016.

NAPOMENE:

 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Modena Travel» od 01.06.2015. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Cena je za polazak iz Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca (Batočina). Novi Sad minimum 25 putnika za realizaciju polaska.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

PRIJATELJI PUTOVANJA